Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandır bu oyuncunun oynadığı bir maçın görüntüsünü arıyorum;Fikru acaba nasıl bir oyuncu,takıma yararlı olur mu diye düşünüp duruyorum..Herkes gibi beni de bu oyuncunun istatistikleri hiç tatmin etmedi ;ama şunu belirteyim bu oyuncu G. Afrika'ya Etyopya'nın Sn George takımından gelmiş.Sn.George deki istatistiklerine baktım...2004-2006 yılında 55 maçta 26 gol atmış...18-19 yaşlarındaki bir oyuncu için 26 gol çok iyi bir rakam...Etyopya liginin kalitesi ne ki diyebilirsiniz...Bu oyuncunun attığı 26 gol onun G.Afrika Şampiyonu Orlanda Parates'e transfer olmasını sağlamış...O Orlando Prates ki şu anda G.Afrika milli takımının nerdeyse yarısını oluşturan çok iyi bir takım...Orlando'da 2 gol atmış 1 yılda..Dahasonrabaşka bir G.Afrika takımında 2 yıl oynamış ve 5 gol atmış...Bu yılda FC. Mlada Boleslav'a transfer olmuş..Oyuncunun maç görüntülerini sitede buldum...Fikru ilk yarı 9 maç oynamış..Ama gol atamamış...Oynadığı 9 maçın gol ve özetlerini izledim..Golleri hep başka oyuncular atmış..Fikru aynı bizim Hakan Şükür-Tanju karışımı bir oyuncu...Çok pres yapan bir oyuncu..Rakipler onu tutayım derken golleri başkaları atmış..Fikru ile takımarasında büyük bir uyum sorunu olduğunu gördüm...Açıkcası Fikru'nun iyi oyuncu olduğu belli ama takımla arasında çok uyum sorunu olmuş...Fikrunun arkadaşları pasları genellikle diğer forvet oynayan oyuncuya atıp onu pozisyona sokmuşlar...Maçlarda genellikle pozisyonların çoğunda Fikru yu göremedim;oyunda var ama pozisyonlara başkaları giriyor golleride diğer oyuncular atmış..Çek oyuncular Fikru'ya istedikleri pasları bir türlü vermemişler ya da tv Fikru nun pozisyonlarını almamış..Çok kapalı kutu bir oyuncu...Ama fizik olarak rakiplerini ezen saplam bir oyuncu..Yaşı da çok genç;alınırsa bizde ne yapar;takıma faydalı olu mu derseniz şu anda bu konuda yorum yapmak çok zor..Çünkü bizim orta sahamız fazla pozisyon üreten bir orta sagha değil;Fikru'yu da hiç tanımıyorlar...Eğer Fikru ile uyuşacak,anlaşacak orta saha oyuncuları olursa o zaman bu oyuncudan verim alırız gibime geliyor..Açıkcası bu oyuncu ancak çok beslenirse verimli olabir,golde atar;asistte yapar...Keşke sadece bu oyuncunun olduğu özet görüntüleri bulabilsek o zaman daha iyi fikir sahibi olurduk....Ben bu konuda Hocaya çok güveniyorum;çünkü hoca bu oyuncuya defalarca izledi ve iyi de tanıyor...Haftaya bu konu kesinlikle netleşir gibime geliyor...Hoca şu anda G.Afrika'da...G.Afrika'ya gitmeden önce son yaptığı açıklamanın videosu HOLİGANSPOR.COM da var..Yükleyen biriolursa hepimiz izleriz..Hoca transferle ilgili diyorki:Elimizde çok alternatifli bir liste var;A-B VE C PLANLARIMIZ var..ALINACAK 4 YABANCI İÇİN KONUŞUYOR..Demekki Hocanın elinede 12 KİŞİLİK BİR LİSTE VAR...Biri olmazsa diğerini,diğeri olmazsa 3. sünü alacağız diyor...Her halikarda bu 4 oyuncu alınacak arkadaşlar umarım listenin en başındaki 4 oyuncuyu transfer ederiz....
|
walla bu kadar arastirmis emek vermissinya senin analizlerinden anladigim kadariyla hic yoksa rakip defansi bogacak defansi cikartmayacak tipteyse bize cok faydali olur bu sene ibrahim sahin in oynamadigi maclarda cok cok fazla mahkum oynadik insallah yararli olur.