helal sana musin hoca sen mecnun baskanin yaninada yakisiyorsun ikinizde cok bey efendisiniz .b.uygun sivassporun önüne gecmisdi hep kendisini gündemde tutuyordu.suan nerelerde cok merak ediyorum.
Bugün tv8 de iddia proğramı seyrederken denizli sivas macının yorumu aynen şöyle.
Benim bir aç gün önce ki fikrim kesinlikle denizli maçı alır diyordum. Ama son birkaç günde öyle şeyler değiştiki artık sivas kesinlikle kaybetmez diyorum. Denizli kupayı bırakarak lige asılacaktır.
Ey dangalaklar. sivasan korkan zihniyetler daha bir sürü şey söylemek istiyorumda olmuyor. Denizlinin kupayı bırakacağını bir kaç gün öncemi anladınız yoksa; Sivas mükemmel transferler yaptı (BİR ÇOK TAKIMIN İSTEYİPTE ALAMAYACAĞI TOPÇULAR HOCAMIZ SAYESİNDE BİZE GELDİ) ondan yenilmez niye demiyorsunuz.
selam arkadaslar.... ben almanya berlin den yaziyorum... ben daha yeni üye oldum... bana yardimci olursaniz sevinirim... ben sivassporun antereman kazagini ariyorum... bakin size bir link gönderiyorum: http://www.nethabercilik.com/images/...240714B-01.jpg
bunu nerde bulabilirim .... sagolun
Hocanın soylemlerine bakıldığında kendisinden çok emin tavırlar sergiliyor. Bu onunda sınavı bence. Bundan en çok karı çıkacaklardan biride o olacaktır. Tabi onun karlı çıkması Sivas ın karlı çıkmasıdır. İnşallah.....