Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 09.01.2010, 21:38   #11
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Daha sonra gazetecilerin soruların cevaplandıran Özdemir, gelen "Verdiğiniz 30'a yakın soru önergesi var bu soru önergeleri ve çalışmalarınızda yanlız kaldınız mı?" sorusuna şöyle cevap verdi. "Evet, soru önergeleri genelde yalnız verilir ancak biz Merhum Muhsin Bey ile -kendisini de saygı ile anıyorum- Dikimevi konusunda birlikte çalıştık ancak iktidar vekillerine birlikte gitmemize rağmen bize destek olmadılar, Milli Savunma Bakanı ile görüşmeye gitmek istedik birlikte gelmediler bizde Muhsin Bey ile ikimiz gittik, başka konularda da yanlız ya da Muhsin Bey ile Ankara'da çok çalıştık ama hiç AKP vekillerini bizimle birlikte göremedik, benim önergelerim dışında onlarında önergelerine ve çalışmalarına bir bakınız sadece şu rakam çıkar karşınıza:sıfır" Belediye ile ilgili bir soruya da "Sivas için iktidar muhalefet farketmez tüm vekillerin belediyeye sahip çıkması gerekli, bizler toplantılarda, Ankara'da hep destek oluyoruz belediyemize... Sivas için sahip çıkmalıyız, didişmemeliyiz." dedi...

Yukarıdaki paragraf da aslında mevcut iktidar partisinin Sivas vekillerinin ne kadar Sivas vekili(!) oldukları, karakterleri, anlayışları, Sivas'a bakışları vs vs vs her şey belli oluyor. Bu adamlara beddua okumak istiyorum ancak susuyorum, bunları adam diye kendisine vekil tayin edip, seçip gönderen halkın kalitesini düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum!...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ayrıntıları, belgesi, kıyak, manifestomuz, neyimize, projesi, sivas yeni stad, sivasspor yeni stad, sivassporstad, sivasstadyum, stad, stadstad, stadyum, trabzona, wikileaksten, wikilieaksten, yapılmazsa, yeni