Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas'a taze Bafana!
Alt 11.01.2010, 22:12   #21
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'a taze Bafana!

NEYSE EN AZINAN DÜŞMEMEK İÇİN İYİ OLUR... ZATEN BU SENE ŞAMPİYONLUGA OYNUYACAK HALİMİZ YOK..
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2010, 22:23   #22
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TAKIMA KURTARICI OLARAK GELDİ GALİBA BİZİ KURTARIP GİDECEK BAKALIM GÖRECEĞİZ
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2010, 22:23   #23
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

şu an lig tablosuna baktığımızda 17 puanla 16. sıradayız. bu noktaya nasıl geldik acaba? biraz daha gerilere gidersek hiç kimseyi tatmin etmeyen ve herkesi ümitsizliğe iten bir yaz hazırlık kampı, arkasına içerdeki anderletch maçı hariç hüsran dolu bir avrupa macerası, daha sonra tarihin en kötü lig başlangıcı ve üst üste alınan mağlubiyetler ta ki son üç haftaya kadar.
Sivasspor başkanı dahil herkes Sivassporun bu durumlara gelmesindeki en önemli sebebi yanlış transfer politikası olarak görmekte. gerçekten de bir önceki sezona baktığımızda Sivassporun kadrosunda 8 yabancı bulunmaktaydı. ve bu sezona başlamadan önce bu yabancıların altısıyla yollar ayrılırken yerlerine mbemba-agbetu-zita alınıyordu. yani 6 ya 3 bir değişim vardı. Matematiksel olarak bile hiç mantıklı gelmiyor insana.
Ben daha önceki yorumlarınmda da belirttim. süper ligde bizim gibi altyapısından takıma futbolcu kazandıramayan kulüpler için (son 10 yılda Hayrettin dışında bir tane futbolcumuz yoktur) yabancı oyuncular başarının bir numaralı anahtarı durumunda. çünkü bizim diğer kulüplerden takımımıza katkı sağlayacak yerli futbolcuları bir bedel karşılığında almamız mümkün değil. mesela kayseriden mehmet topuzu gökhan ünalı gazi antepden ismail köybaşını murat ceylanı vs. alamayız. alt yapıdan da oyuncu çıkmıyor ve son iki yıldaki gibi başka takımlarda çok istikrarsız sezonlar geçirip de biz de hayat bulan futbolcuyu tutturmak da biraz şans işi. o zaman başarı için elde kalan tek şey yabancı hakkımız olan (6+2) sayısını isabetli kullanmak.
Şimdi konuya nereye getireceğim:
Muhsin Hoca takıma gelene kadar yabancı transferinde bence kalla ve wooter birazda bilica ve tum dışında pek kariyerli futbolcular getiremedik.
ama ne olduysa muhsin hocayla beraber bu durum değişti. çünkü muhsin hoca gerek avrupada gerekse afrikada gerçekten saygın biri olduğunu transfer etmek istediği kişilerin hocayla ilgili olumlu görüşlerini beyan etmesiyle resmen ispat ediyor.
ben şunu anlamıyorum. bundan 3 gün öncesine kadar herkes sadece keitanın alındığını ve transferde yine hüsran olacağını söylüyordu. ben o zaman on gün kadar sabredilmesi gerektiğini söylemiştim. ve arkasına iki transfer daha yapıldı. ve herkes yeniden bir havaya girdi. ama yine taraftarı tatmin etmiyor.
bir kere devre arasında Sivassporun gidip nokta transferleri yapması gerçekten de takdir edilecek bir durum. alınan oyuncuların kiralık veya belli şartlarda (bonservisi futbolcunun kendi elinde olması gibi) gelmesi gibi durumlar bu futbolcuların bize sağlayacağı katkıları gölgememeli.
şimdi anladığım kadarıyla bir tane de stoper mevkisine bir transfer yapılacak ve transferi kapatacağız. forvet belki süpriz olabilir.
ben hem transferlerdeki isimler açısından hem de hocanın sahaya diziliş ve oyun anlayışı bakımndan muhsin hocaya gerçekten sonsuz güveniyorum. özellikle aldığı oyuncuları kafasındaki taktik ve oyun anlayışına göre seçtiğini düşünüyorum.
özetle şunları söylemek isterim. yazın uygulanan transfer politikasıyla kıyasladığımızda daha akılcı ve mantıklı işler yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. ilk trabzon maçından alınacak en kötü bir puanla beraber gerçekten özlenen bir Sivasspor izleyeceğimizi düşünüyorum. ama biz taraftarlara düşen çok önemli bir görev var. o da hep destek tam destek.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rmznshn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.01.2010, 22:38   #24
gokturk58
Yeni Yiğido

gokturk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 gokturk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

günü kurtam zorundayız o yüzden kiralik satılık kim gelirse gelsin günümüzü kurtarmalıyız tek hedefimiz şuanda kümede kalmak takıma fayda sağlaması lazım zaten devre arası yapılan transferler takıma pansuman içindir günü kurtarmak içindir genelde eksikliği tamamlamaktır zaten izlediğimiz görüntülerde ne kadar kaliteli olduğu belli bu oyuncuyu bonservisiyle PREMİER LİG ten B.ROVERS tan almak güç öle 300 bin 500 bin euro ya vermicekleri kesin kiralık gelebilirdi öle de oldu
Alt 11.01.2010, 23:18   #25
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1 milyon euro altında çok kalite oyuncu ne alınır ne de sivasa gelir kendimizi kandırmanın anlamı yok, ben muhsin hocaya suç bulmuyorum sonuçta klüp ne kadar para verrse o kadarlık oyuncu bakabiliyor, yok milyon euro ları verebilsek çoktan bir hafta önce güney afrika milli takımının yarısını almıştık, paramız bu kadar hesap kitap ortada , perulunun da Shabalaba'nın da alınamayaışının tek sebebi money, money, money
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2010, 23:50   #26
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kıralık ama super bır futbolcu sivassporumuzu ucrur ıkıncı yarı
Alt 12.01.2010, 08:11   #27
58mami58
Acemi Yiğido

58mami58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 58mami58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Sivas'a taze Bafana!

Arkadaşlar bu adam takımın vazgeçilmez adamı değil 3 resmi maç oynamış. Paylaşım sitelerinde izlediğimiz görüntüler eski. Bu adam ibrahim şahin gibi sürekli sakatlanan bi adam. İyi bi oyuncu olabilir ama önce bizim takımda bi görelim ondan sonra yorum yapalım. Bu adam takıma ne ara alışacak çok merak ediyorum. Şurda ligin başlamasına ne kaldı...:
58mami58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 09:09   #28
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU ADAM IS YAPAR ARKADAS EN AZINDAN FUTBOLCU GORUNTUSU VAR NE ERMAN GIBI COBAN A NE UGUR KAVUK GIBI DALKAVUK A NE YASIN GIBI ........... NE IBRAHIM SAHIN GIB ....... BENZEMIYOR FUTBOL CU OLDUGU BELLI INSALLAH MAXIMUM FAYDALANIRIZ SAKATLIK FALAN YASAMAZ INSALLAH
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 09:30   #29
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

bizi ligde tutacak hatta üst sıralara yükseltecek anahtar oyuncularda biri olacaktır mutlaka
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 10:06   #30
yurtsall
Acemi Yiğido

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 yurtsall FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşım neden kiralık alıyoruz da satın almıyoruz aha adam süper oynadı ve satmadı
yurtsall isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bafana, sivasa, taze