Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe
Fenerbahçenin bize karşı çıkarabileceği en iyi 11:
Volkan,Gökhan Gönül, Bilica, Deniz( Önder), Vederson, Mehmet Topuz, Özer, Selçuk, Uğur Boral, Alex, Semih(Guiza) .
Bizm muhtemel 11imiz:
Akın,Abdo.,Yasin,Murat,Faruk(O bi),İ.Dağaşan,Kadir, Keita,Agbetu,Musa(Cihan,Yunus) ,Erman
olacaktır.
İki takımı objektif olarak karşılaştırdığımızda Fenerli oyuncuların bariz üstünlüğü var kabul edelim. Bir kere tamamı hücuma çıkabiliyor ve bir maçta en az birer kez gol pozisyonunda yer alabiliyorlar bekler dahil.5-6 oyuncusu iyi şut atıyor.
Adam markajı pek çare olmayacaktır onlara karşı. İyi bir alan savunması ve hızlı kontratak onları zorlar. Vurkaç taktiği olmalı. Musa hücumda eskisi gibi defans arkasına sarkmalı birkaç kez .Agbetu defans ve kanatlarını koşularıyla hırpalamalı.Erman topu ilerde tutarak takımı rahatlatmalı ve defanslarının ileri çıkmasını engellemeli.Orta beşlinin ortası önemli. Keita acaba burada ilaç olacak mı? Takımın tam direği orası, ya da yumuşak karnı mı diyelim. Onun performansını merak ediyorum. Yapamazsa elrio yerine oynar.İbrahim Dağaşan ve Kadir Bekmezci orta sahada onlara aman vermemeli.Yasin Semihi,Murat da Özeri yiyecektir. Abdurrahman-Musa yakın oynamalı, Agbetu da sol bekimize yardım etmelidir.
Takımımız seri , hızlı , yardımlaşmalı oynar, oyun disiplininden kopmazsa FEnerbahçeyi pes ettirir, buradan en az 1 puan alırız diyorum.
|