Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor
Alt 27.01.2010, 18:26   #121
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor

teker teker oyunculari degerlendirecegim ve not verecegim(10 üzerinden) :
petkoviç : toplara bakiyor eger top üstüne gelirse kurtariyor ,notu : 4/10
abdurrahman : bügün en çok kosan adamlardan fakat defansif yönü zayif,o kulvarda karsi takim çok geldi ama yinede fena degildi öbürlere göre : 6/10
yasin : her zamanki yasin,söylenecek birsey yok ,bugün gol atmaya çalisti bir kaç kere bence forvet oynarsa daha iyi onun mevki defans degil(ön libero oynasin ne dersiniz?) : 3/10
aubey : maçta gören oldumu ben sahsen bir kere mi ne gördüm,normalde defans oyunculari görünmediginde iyi olur fakat bizim için tam tersi.çok fazla kilolari var iyi bir oyuncuya benzemiyor(onu mecburi oynatacak hoca bu sene) : 2/10
faruk : bu maçta daha çok orta mevkide ve uyurken gördük(4.gol),onun mevki de defans degil onu oynatacaksan orta sahada oynat hoca(bence oynamamasi gerek yada galip durumdayken oyuna orta sahaya al) : 3/10
musa : maçta faydasi görükmedi ne defansa nede forvet hattina,vasat oynadi : 4/10
keita : bugunün 2.cisi diyebilirim,hirsli bir oyuncuya benziyor,faul yapsin bence bir kusuru yok öbürleri faul yapmiyorda ne oluyor.Ilk yarida 2 tane mükemmel pas atti ileriye birini Kamanan degerlendiremedi ,birini de musa.Iyi pas yapan oyuncu bize faydasi dokunur bence :6.5/10
dagasan : bugünün en iyisi diyebiliriz.Hirsliydi ,en çok oynamak isteyen oyuncuydu ve az daha gol atiyordu.Ona yardim eden oyuncu yok defansta : 7/10
taider :bu oyuncunun mevkisini bilen varmi?Nerde oynuyor anlamadim yahu.Bu adam bence 2.ci ön libero gibi oynar,forvet yada forvet arkasi degil(bu maçta iyi degildi ve sahsen onu ilk 11 de oynatmam) :3.5/10
erman : kosuyor fakat defansa yardimi hiç yok onu sol kanatta oynatmak çok yanlis.Hayrettine kiziyorduk fakat ne yapsaydi tek basina 2 oyuncuyla oyniyamaz.Bügün ne yaptigini zannediyorsun erman bey.Her gelen topu illa kaleye atacaksin diye bir set yok,biraz sagina soluna bak(bügün kimse yoktu gerki).Bugün Kötüydü : 2.5/10
Kamanan : Seni severim fakat bir kaç maçtir oynamiyorsun oynatmiyorlar seni.Bugün keitanin attigi topu degerlendirmen lazimdi senin gibi iyi kosan oyuncu(pek fazla geldi diyemeyiz ona),ilk yaridaki kötu sutunuda unutmadim.Sen tek basina forvetsin ,senin ne isin var orta sahada hatta defansta kalsana forvet de.Bugün vasatin biraz düsugü: 4/10
YEDEKLER :
agbetu : sen her maç 11 de oynamalisin, ne diyelim pek fazla göremedik seni fakat ilk yari oynasadin iyi isler yapardin : not yok
elrio : görünmedi ama oda ilk onbirde oynamasi gerek forvet arkasi : not yok
cihan : o hiç görünmedi yorumda yok : not yok

Teknik direktör :
Muhsin : Sen kendini ne zannediyordun yahu, ne yaptigini zannediyorsun.Bülent beye kötü diyordum sen ondan da kötüsün,Bülent bey en azindan sonrada uyaniyorda bazi maçlarda sen ise maç ilerledikce daha kötü oliyorsun.
1.ci yanlisin : forvet alman lazimdi
2.ci yanlisin : defansa bir takviye daha lazimdi
3.ci yanlisin : elrio ve agbetuyu 11 de oynatmiyorsun
4.ci yanlisin : farukun mevkisi ora degil(mecbursun ama ne yapalim)
5.ci yanlisin : yasini ya ön libero oynat yada oynatma
6.ci yanlisin : maçin ikinci yarisina an azindan taideri çikartip agetu alacaktin bence
7.ci yanlisin : Sen degilmiydin atak oyniyacagiz diyen.Valla atak oyununu hiç görmiyoruz.Ikinci yari birde tek forvet oyuncun Kamanani çikarip elrio yu aliyorsun maç 2-0 ken

Yorumlarim : Bugün eger biraz daha atak oynasaydik mesele taiderin yerine agbetuyu oynatip yada elrio yu ,kazanma sansimiz 100 de 20 artardi.
Muhsin hocanin ne yaptigi belli degil.
eger kazanmak istiyorsak hcuma dönük oyuncularla oynamamiz lazim yoksa karsi takim defansta zorlanmiyor ve bir uzun topla bizim kaleye geliyorlar ona izin vermememiz lazim zaten defansimiz kötü.
1 forvet ve 1 defans takviyesi bence sart ama en azindan 1 forvet yeter.
bence ilk 11 imiz böyle olmali sakatlari dahil etmiyorum :
akin
abdurrahahman yasin aubey murat
elrio ibrahim keita agbetu
kamanan erman
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sabanoh'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 18:30   #122
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH HEPINIZIN BELASINI VERSIN !!!

CABUK GIDIN BIZIM ESKI OYUNCULARIMIZI GERI GETIRIN !!!

BALILI,,,TÜM,,,DIALLO,,SYLLA,, , SIZLERI DAHA COK ARIYACAGIZ.
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Aydogan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2010, 18:32   #123
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

eger takim böyle devam giderse.. ilerisini hic düsünmek istemiyorum. ne demek bursadan 4 gol ???
Alt 27.01.2010, 18:38   #124
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Bursaspor-Sivasspor degerlendirmesi :

teker teker oyunculari degerlendirecegim ve not verecegim(10 üzerinden) :
petkoviç : toplara bakiyor eger top üstüne gelirse kurtariyor ,notu : 4/10
abdurrahman : bügün en çok kosan adamlardan fakat defansif yönü zayif,o kulvarda karsi takim çok geldi ama yinede fena degildi öbürlere göre : 6/10
yasin : her zamanki yasin,söylenecek birsey yok ,bugün gol atmaya çalisti bir kaç kere bence forvet oynarsa daha iyi onun mevki defans degil(ön libero oynasin ne dersiniz?) : 3/10
aubey : maçta gören oldumu ben sahsen bir kere mi ne gördüm,normalde defans oyunculari görünmediginde iyi olur fakat bizim için tam tersi.çok fazla kilolari var iyi bir oyuncuya benzemiyor(onu mecburi oynatacak hoca bu sene) : 2/10
faruk : bu maçta daha çok orta mevkide ve uyurken gördük(4.gol),onun mevki de defans degil onu oynatacaksan orta sahada oynat hoca(bence oynamamasi gerek yada galip durumdayken oyuna orta sahaya al) : 3/10
musa : maçta faydasi görükmedi ne defansa nede forvet hattina,vasat oynadi : 4/10
keita : bugunün 2.cisi diyebilirim,hirsli bir oyuncuya benziyor,faul yapsin bence bir kusuru yok öbürleri faul yapmiyorda ne oluyor.Ilk yarida 2 tane mükemmel pas atti ileriye birini Kamanan degerlendiremedi ,birini de musa.Iyi pas yapan oyuncu bize faydasi dokunur bence :6.5/10
dagasan : bugünün en iyisi diyebiliriz.Hirsliydi ,en çok oynamak isteyen oyuncuydu ve az daha gol atiyordu.Ona yardim eden oyuncu yok defansta : 7/10
taider :bu oyuncunun mevkisini bilen varmi?Nerde oynuyor anlamadim yahu.Bu adam bence 2.ci ön libero gibi oynar,forvet yada forvet arkasi degil(bu maçta iyi degildi ve sahsen onu ilk 11 de oynatmam) :3.5/10
erman : kosuyor fakat defansa yardimi hiç yok onu sol kanatta oynatmak çok yanlis.Hayrettine kiziyorduk fakat ne yapsaydi tek basina 2 oyuncuyla oyniyamaz.Bügün ne yaptigini zannediyorsun erman bey.Her gelen topu illa kaleye atacaksin diye bir set yok,biraz sagina soluna bak(bügün kimse yoktu gerki).Bugün Kötüydü : 2.5/10
Kamanan : Seni severim fakat bir kaç maçtir oynamiyorsun oynatmiyorlar seni.Bugün keitanin attigi topu degerlendirmen lazimdi senin gibi iyi kosan oyuncu(pek fazla pas geldi diyemeyiz ona),ilk yaridaki kötu sutunuda unutmadim.Sen tek basina forvetsin ,senin ne isin var orta sahada hatta defansta kalsana forvet de.Bugün vasatin biraz düsugü: 4/10
YEDEKLER :
agbetu : sen her maç 11 de oynamalisin, ne diyelim pek fazla göremedik seni fakat ilk yari oynasadin iyi isler yapardin : not yok
elrio : görünmedi ama oda ilk onbirde oynamasi gerek forvet arkasi : not yok
cihan : o hiç görünmedi yorumda yok : not yok

Teknik direktör :
Muhsin : Sen kendini ne zannediyorsun yahu, ne yaptigini zannediyorsun.Bülent beye kötü diyordum sen ondan da kötüsün,Bülent bey en azindan sonradan uyaniyordu bazi maçlarda sen ise maç ilerledikce daha kötü oluyorsun.
1.ci yanlisin : forvet alman lazimdi
2.ci yanlisin : defansa bir takviye daha lazimdi
3.ci yanlisin : elrio ve agbetuyu 11 de oynatmiyorsun
4.ci yanlisin : farukun mevkisi ora degil(mecbursun ama ne yapalim)
5.ci yanlisin : yasini ya ön libero oynat yada oynatma
6.ci yanlisin : maçin ikinci yarisina an azindan taideri çikartip agetu alacaktin bence
7.ci yanlisin : Sen degilmiydin atak oyniyacagiz diyen.Valla atak oyununu hiç görmiyoruz.Ikinci yari birde tek forvet oyuncun Kamanani çikarip elrio yu aliyorsun maç 2-0 ken

Yorumlarim : Bugün eger biraz daha atak oynasaydik mesele taiderin yerine agbetuyu oynatip yada elrio yu ,kazanma sansimiz 100 de 20 artardi.
Muhsin hocanin ne yaptigi belli degil.
eger kazanmak istiyorsak hcuma dönük oyuncularla oynamamiz lazim yoksa karsi takim defansta zorlanmiyor ve bir uzun topla bizim kaleye geliyorlar ona izin vermememiz lazim zaten defansimiz kötü.
1 forvet ve 1 defans takviyesi bence sart ama en azindan 1 forvet yeter.
bence ilk 11 imiz böyle olmali sakatlari dahil etmiyorum :
akin
abdurrahahman yasin aubey murat
elrio ibrahim keita agbetu
kamanan erman
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 18:40   #125
blacksand58
Yeni Yiğido

blacksand58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 blacksand58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bugüne kadarki maçlar sonrası benim naçizane tepitlerim;

1- Bizde forvet yok, gol atamıyoruz.
2- Eskiden de fazla gol atamıyorduk belki ama çok zor gol yiyorduk. Geçen sene bir sezonda yenilen golden daha fazlasını bu sezon ilk devrede yemişiz. Yani defansımız çok kötü, çok kolay gol yiyoruz. Bilica'nın yeri dolmadı. Yasin onun yerini dolduramaz.
3- Geçen sene takımda oynayan neredeyse tüm yabancı oyuncuların gönderilmesi hataydı.
4-İstisnalar haricinde devre arası transferler genelde başarısız olmaktadır. Bu yüzden yeni transferlerden çok fazla şey beklememek lazım.
5- Bu sene hedef SADECE ve SADECE ligde kalmak olmalıdır. Fazlasını beklemek mümkün gözükmüyor.
blacksand58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda blacksand58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2010, 18:54   #126
karadavut58
Acemi Yiğido

karadavut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 karadavut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallah eger boyle oynayacaksak bizim isimiz gercekten zorya macabakarkeneridim bittimya Allah yardimcimiz olsun ben hocanin ne duzen oynattini anlamis eyiyilem daha ya musa nin yerine baska oyuncu yok takimda ben ne faruk ne musa ne yasin le bu isin olacani sanmiyorum Allah baskana ve sivas li olupta takimini destekliyen yigidolara sabir versin busene dua dan baska yapacak bisey yok galiba bunlarin sorumlusu olarak Allah bulent uygun ahicbir takim nasip etmesin diyorum
karadavut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 18:59   #127
hayrettin100
Yeni Yiğido

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hayrettin100 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

fenerbahce macinin sonucu simdiden belli gibi.Eger ondan sonraki 3 haftada en az 4 puan alamazsak hemen Muhsin Ertugralin gorevine son verip yerine Hikmet Karamani getirmeliyiz.Aksi takdirde goz gore gore kume duser bu takim.
hayrettin100 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 19:04   #128
hayrettin100
Yeni Yiğido

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hayrettin100 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yasin saatli bomba idi.oynamamasi daha hayirli takim icin.Fenerbahce iyi kakaladi bize bu adami.Can Arat gibi bir defans oyuncusu dururken tutup Yasini almak yapilabilecek en buyuk salaklikti.Bulent Uygunun hediyesi saatli bobma yasin.
hayrettin100 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 19:10   #129
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kime isyan edelim simdi?

takimda yanlis transferler yapan Bulent Uygun'mi?
ruhsuz oynayan futbolcularami?
Mehmet Yildizi tedavi eden Doktor bozuntusumu?
Alt 27.01.2010, 19:13   #130
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Eleştirmek işkembeden sallamak kolay şöyle düşünüyorum hata nerde diye Bu takım galiba haftanın 3 yada 4 günü yatıyo antreman yapmıyooo savunma zayıf diyip duruyo muhsin hocam madem zayıf çözüm bul ortasahayı savunmaya yakınlaştır musa maçta toplasan topla 3 dk oynamadı çıkar musayı yerıne önlibero koy kadiri koy faruk un defansif yönü zayıf yerine muratı koy ayrıca taktik çalışması lazım bu takım hiç pozisyon üretemiyo ilerde .... bu gün ilk yediğimiz gol ofsayt 2.yediğimiz golde AUBEYIN HATASI COK BUYUK bu adam da iş yok.. KEİTA BU GUN ILK MACI OLMASINA RAGMEN IYIYDI
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursaspor, bursasporsivasspor, degerlendirmesi, kördüğüm, sivasspor