Alıntı:
Ali Selim Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım senin bu fikret ünsalla bi alakan akrabalığın felan varmı amma savundun adamı şunu unutma profesyonel bir takımın basın sözcüsü çıkıpta geçen senelerde olduğu gibi " bu maça taraftar gelmesninde göreyim kesin geleceksiniz ha " bunlar nasıl kelimeler ya adam akıllı konuşacak yada istifa edecek bununla yürümez arkadaşlarımdan hafızasını zorlamalarını istiyorum 2 sene önceki fener maçı öncesi konuştuğu kelimelerden farkı nedir acaba o maçın sonucunu da hatırlayın adamlar 4 tane attı gitti daha sonra ne oldu fikret bey ne dedi bu maç çok önemli idi oldu bende bunu yedim bizim bu yöneticilere anlam veremiyorum nedir bu fb sevdası sizde aziz efendi istifa edindese sanki edecekler bence Mecnun başkanın bunun gibi adamları göndermesi lazım 6 hafta önce hatırlayın protokol tirübünüde takım soyunma odasına giderken taraftarın " başkan takıma sahip çık " demesine sinirlenen fikret efendi o taraftara ana avrat küfredip güvenliğe emir verip dışarı attırmıştı şimdi bu adamı savunuyosun bırak allah aşkına ben bir TARAFTARIM istediğimi söyleme hakkına sahibim tabi haksız kelimeler olmayacak karşımdaki hak ediyorsa istediğimi söylerim taraftar olduğum içinde eleştirebilirm tamam mı arkadaşım sende taraftarsın sende fikret efendiyi savunoyusun doğru anladım hımm
neyse önemli olan fb maçı inşallah 3 puanla sonuçlanır olmazsa 1 puan ( amin )
SİVASLI KÖPEKLER YİNE İSTANBUL TAKIMINI DESTEKLEYECEKLER KESİN
|
arkadasım ilgim alakam seni ilgilenirmez zaten...aaaa yarın FİKRET ÜNSAL sen dedin die istifa ediomuş

)nese size bol eleştiriler.art niyet içermedikçe hiç kuskusuz desteklerim ama içimizde birileri var FİKRET ÜNSALın normal sartlarda varlıgı bıle rahatsız edıo...helal olsun tanıyan bılen bılır gerisi teferruat zaten

)