Cevap: Maçı Değerlendirelim
yıllardan beri defans ağırlıklı dengeli futbol oynayan, bu oyun sistemine uyumlu oyuncularla mücadele eden ve tarihi başarılara imza atan takımı hangi akla hizmet dağıttılar hala bir anlam veremiyorum...sivasa ve sivaslıya uyum sağlayan, yürekten oynayan, maçın son düdüğüne kadar savaşan takım gitti yerine çıtkırıldım, son 3 maçta tek gol atan ve 12 gol yiyen ucube bir takım geldi...bunun en baş sorumlusu başkan yönetim kurulu ve bülent uygundur elbette...bilahare başkan ikinci büyük hatasını yaparak türkiyeyi tanımayan, türkiyede nasıl futbol oynadığını bilmeyen, sivassporun geçmiş yıllarda ne tarz futbol oynayarak başarılı olduğunu analiz bile edemeyen bir hocayı getirdi...adam son derece beyefendi ama yeterli mi...sorun şu ki sivasspor futbol felsefesini nedensiz ve temelsiz olarak değiştirmenin bedelini ödüyor...alınan yeni futbolcular da öyle mücadeleci dirençli oyuncular değil...kaldı ki uyum sağlamaları da uzun bir süre gerektirecek...tabi o zamana kadar atı alan üsküdarı geçecektir...
sivasspor kendi bariz yanlışlarının kurbanı olmuş, başarıdan adeta sıkılarak intihar etmeyi uygun görmüştür...takımın kurtuluşu imkansız değilse bile çok zor gözüküyor...umarım yanılıyorumdur...
|