Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.01.2010, 18:12   #41
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Arkadaşlar mağlubiyetin kızgınlığıyla yazıyoruz, hepimizin içi acıyor. Ama şu gerçeğide gözardı etmeyelim. Takım yeni oluşum içinde, hoca kendi mantelitesine göre oyuncu seçti, bunları kaynaştırıp birşeyler yapacak. Bu zaman alacak umarız çok zaman almaz.

Maçın ilk yarısını gördünüz, özlenen ve geçen seneki Sivas'ı izledik sahada. Talihsizliğimiz fikstür dezavantajı idi. Peşpeşe güçlü rakiplerle oynamak ve kaybetmek hepimizde moral bozukluğu yarattı.

İnşallah bu haftadan itibaren Denizli, Diyarbakır ve Manisa maçlarını kayıpsız geçerek herbiri 6'şar puan değerindeki maçları kazanarak düzlüğe çıkarız. Kurtuluşu gerçekleştirdikten sonra seneye aynı hocayla daha iyi olacağımıza inanmaktan başka yapacak birşeyimiz yok.

Hepimiz üzülüyoruz, hepimiz ümitlerimizi kaybediyoruz ama daha birşey bitmiş değil. Sabır ve destek !....

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2010, 18:17   #42
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bence sivasspor birinci yaridaki gibi oynasin düsmeyiz biz
bence macin en kötüsü sivas defansi
en iyisi sakatliktan yeni cikmasina ramen mehmet yildiz
macin en dikkat ceken yönü defansimiz ne kademe anlayisi var ve ayrica cok kolay calim yiyor
ve..... elrio da daha bi isik göremedim nabil taiderin aksine ve bizi aubey hep böyle oynayacaksa onun yrine petkovici defans oyuncusu yaparim daha az adam kacirir
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 18:19   #43
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sonuçlar odyakmazıda kaçırtır ertuğralıda lig sonun göremeyiz
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 18:26   #44
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAPACAK BIR YORUM BULAMIYORUM BU TAKIMI BU HALE GETIRENLER UTANSINLAR UTANSINLAR UTANSINLAR BU NET VE NET BILINCLI YAPILAN SEYLERDIR BENIM YORUMUM BU
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Olmadı!!
Alt 31.01.2010, 18:27   #45
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI
Böse Olmadı!!

Arkadaşlar bu konuyu inanın hiç yazmak veya gündeme getirmek istemezdim ama takımımızın iyiliği için yazmak istedim bilmiyorum erken mi ama sabrımız taştı geçen sene ligde fırtına gibi esen takımımızı şimdi yerlerde görmek gerçekten çok üzücü geçen sene kendi sahasında şov yapan takımımızda busezon 3 galibiyet 6 mağlubiyetle ligin en kötü ev sahibi performansını yapması çok üzücü her maçtan önce muhsin ertuğralın ben takımıma güveniyorum sözünü duyunca umutlanıyoruz maç günü geliyor en az 3 gol yiyoruz maçtan sonra açıklamalar yapılıyor defans hatası bireysel hatalar vs. artık bunları duymak istemiyoruz öncelikle takım savunmasının düzelmesinin gerektiğini ligin ilk yarısından beri söylüyoruz bu takım hafta içi antreman yapmıyormu anlamıyorum yeter artık Sivasımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz daha arzulu fark 2 ye çıkınca maçtan kopmayan bir Sivasspor istiyoruz Fenerden 5 Bursadan 4 Trabzondan 3 haftaya ligin en kritik maçına çıkıyoruz ordanda bu gidişle 6 yer geri döneriz radikal bir karar alıp bülent hocaya nasıl olduysa muhsin hocanında gönderilmesini istiyorum
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cemal58yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Olmadı!!
Alt 31.01.2010, 18:32   #46
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Olmadı!!

BENDE SANA SORUYORUM O ZAMAN MUHSİN HOCA GİDİNCE YERİNE KİM GELECEK,BÜLENT HOCAMI GELECEK HİÇ SANMIYORUM ÇOCUK OYUNCAĞIMI BU ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ TEKNİK HEYET DEĞİŞTİRMEK,MUHSİN GİTTİ DİYELİM YERİNE GELECEK ADAM NE ZAMANA ALIŞACAK BU TAKIMA 15 MAÇ KALDI,MUHSİN GELELİ 10 HAFTA OLDU DAHA YENİ ALIŞIYOR TAKIMA,LİG BİTENE KADAR ELİMİZDEKİLERLE İDARE ETMELİYİZ YOKSA DURUM KÖTÜ.........
Alt 31.01.2010, 18:32   #47
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Şu Bir Gerçekki Muhsin Hoca Enkaz Bir Takımı Aldı Ancak 10 Hafta Geçti Hala Takımı Düzeltemedi Demekki Muhsin Hoca Yetmiyor Bu Takıma Bu Takımı Düzeltse Düzeltse Bülent Hoca Düzeltir Bülent Hoca Başımızdayken Takım Bu Kadar Gol Yemiyordu Şimdi Her Maç 4-5 Tane GoL Yiyoruz Bir O Kadarda Pozizyon Veriyoruz Ya Muhsin Hoca Kendine Çeki Düzen Verecek Yada Takımı Kurtaracak Bir Hoca Gelecek
Alt 31.01.2010, 18:34   #48
58candide58
Yiğido

58candide58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 58candide58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın tek değerlendirmesi..sivas bank asyaya..üzülerek diyorum ama bu iş böyle olmaz..hazırlık maçlarından beri hep bir ümit..ama kalmadı artık bee.
58candide58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Olmadı!!
Alt 31.01.2010, 18:36   #49
izmirliyigido
Gast

Bazı şeyler için daha çok erken ama hocanın geçmişi kadar vizyonuda parlak olsa, birşeyler kıpırdansa ümitleneceğiz ama. Durumumuz, sıralamada ki yerimiz, kupada ki hezimetimiz itibariyle öyle geniş vadede düşüncelere zaman yok. Radikal kararlara ihtiyaç var. Hocam biran önce uygula.

Ne yapacaksan yap !...

Futbolculara ceza mı? Takımdan kesme mi? Oyun sistemi mi? Ne yapacaksan yap Bank Asya 1. Lige 15 var !.....

Bilmem anlatabiliyormuyuz?

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2010, 18:40   #50
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Cok berbat bir takim.tünelde isik falnda yok 7 puani olan denizli bile bizden daha iyi oynuyor.ligin en kötu takimi diye bilirim hic bir ruhu yok takimin.resmen bayanlar varmis gibi oynuyorlar dokunma yasaktir yaziyor rakipte.böyle devam ederse düsenler beli oldu ligte.dun diyarbakir tas sökturdu ts ye.

Etiketler
değerlendirelim, maçı