Cevap: TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yo
Sevgili Yiğidolar, özellikle son iki hafta içerisinde oynadığımız 4 maçta oynadığımız futbol nedeniyle hepimiz yoğun bir karamsarlık içerisindeyiz. Bugün ki FB hezimeti neticesinde bu karamsarlığın ve kötü havanın zirve yaptığı bir ortamdayız. Forumlarda hocaya, futbolculara ve yönetime veryansın eden herkese saygı duyuyorum, kızgınlıklarını anlıyorum, istisnasız herkesin içerisindeki acıdan, Sivasspor sevgisinden kaynaklanan sitemlerde ve sert eleştirilerde bulunduğunu biliyorum.
Bir kaç kez diğer forumlarda da belirtmiştim, FB ve TS maçlarından alacağımız birer puan altın kıymetinde olur diye, alamadık sağlık olsun, bizim için ölüm kalım maçlarını önümüzdeki üç hafta oynayacağız. Bakın haftaya evimizde Denizli ile, sonraki hafta deplasmanda Diyarbakır ile ve bir sonraki hafta da yine evimizde Manisa ile oynayacağız. Bizim kaderimizi belirleyecek üç maç önümüzdeki üç haftada oynanacak. Bence bu aşamada TS ve FB mağlubiyetlerinin acısını abartmadan kader maçlarımıza hazırlanalım. ''Boş verin gitsin, FB ve TS yenilgileri mühim değil, üzülmeyin falan filan'' demiyorum, hepimiz üzülüyoruz, hepimizin içi yanıyor ancak bu acı ve kederin üstünü külleyelim çünkü gerçekten gidici mi kalıcı mı olacağımız önümüzdeki üç maçın sonucunda şekillenecek! Hiç şüphesiz bu üç maçtan en az 6 puan çıkaramayan, hele hele önümüzdeki hafta Denizli maçından üç puanı alamayacak olan bir Sivasspor gidicidir, bunu içim kan ağlayarak yazıyorum. Haftaya oynayacağımız Denizli maçı 3 puanlık değil, 6 puanlık değil, 9-10 puanlı bir maçtır, kader maçımızdır. Bu maçta yaşayacağımız puan kaybı (Allah korusun) bir nevi sonumuz olabilir. Bugüne kadar hep iyimser olageldim ancak iyimserliğin tamam veya devam diyeceği yerdeyiz, bizim için kader haftaları yeni başladı! Bu sebeple eleştirilerimizi seviyeli ve yapıcı bir üslupla ifade edelim, içimiz yanıyor biliyoruz ancak içimizdeki yangın kulübümüzü yakmasın!