Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı
muhsin hocanin denizli macindan sonra istifa etme ihtimalimi var öyle bi dedikodu duydum dogrumu acaba
|
Muhsin Hocayı ben de sistem ve oyuncu tercihleri yönünden eleştiriyorum, yanlış gördüğümü de yazmaya devam edeceğim. Ancak Muhsin Hoca istifa demek sezon sonuna kadar Sivasa en büyük düşmanlık olur. Artık çok geç .Muhsin hocayla sezonu tamamlamak zorundayız. Hoca değişikliği kesin sonumuz olur.Bu haftaya dikkat edelim. Denizlispora yenilebiliriz Allah göstermesin. Hocayı sakın ha istifaya davet etmeyelim. Çatlak seslere de engel olalım. Daha maçlarımız olacak.Telafi zor ama imkansız değildir. Şunu düşünelim. Eleştiriyorum ama şunu biliyorum, sonuçta sahaya hoca değil, 11 oyuncu çıkıyor, adam gibi, erkek gibi çatır çatır oynamaları gerekmez mi? Hoca da bir yere kadar , işi bitirecek sahadaki topçudur.
Hem asıl önemlisi. Fener maçında da taraftarımız yeterince bağırmadı, destek olamadı bana göre. Destek olmaya bağırmaya gelince meydanda olmayanlar, gitsin demeye gelince nasıl da hevesleniyorlar? Buna hakları yok. Hocaya ve takıma sahip çıkacağız.