Cevap: Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!
Eğer bu açıklamaları Fikret Ünsal yönetimden habersiz yapıyorsa, başkan çıkıp açıklama yapmalı:' Evet bu bizim görüşümüzdür, ya da kendi düşüncesidir' gibi . Ama F.Ünsalın beyanlarından , kötüye gidiş devam ederse faturanın hocaya ve oyunculara kesileceği ve bunun hazırlığının yapıldığı da anlaşılabilir.
Bu taraftar o kadar bilgisiz değil, ortada ne döndüğünü hemen anlar ve herkesin notunu da er ya da geç verir, meraklanmayın.
En kolay şey bir yönetim için hoca kovmaktır. Bir çırpıda sıyırırsınız kendinizi başarısızlıktan ya da siz öyle zannedersiniz, kendinizi kandırırsınız. Ama taraftar aldanmaz.
Yönetim ve hoca birlik görüntüsü vereceğine, ayrılık gösteriyorlar. Yönetim adı üzerinde hocanın da yönetimidir. Muhsin hoca bizi dinlemez, ama yönetimi dinlemek zorundadır. Siz Sivasspor yönetimi olarak hocayı doğru yönlendirmelisiniz. Bunu başaramıyorsanız kabahat sizde de olur.
'Kriz yönetimi' çok zor değildir, yalnız önce bu işi yapacak kimsenin kendine karşı dürüst olması, içten pazarlıklı olmaması, ahde vefayı bilmesi ve göstermesi de gerekir ki, inandırıcı olabilsin.
Sivasspor bireylerin değil, tüm Sivaslılarındır. Muhsin Ertuğrala sahip çıkıyoruz.Vaktiyle Bülent Uyguna da sezon öncesi, başı ve ilk sekiz hafta hep sahip çıktık ama gitmesi gerektiği zamanı da üzülerek sekizinci haftada söyledik.Şimdi Muhsin hoca için de duruşumuz net olmalıdır.
Hocamız sezon sonuna kadar görevde kalmalıdır.Hocaya Tam destek yalnız o da taraftarın önerileri ve beklentilerini dinlesin biraz. Dereyi değil fırtınalı bir denizi geçmeye çalışıyoruz. Değişmesi gereken illa ki birileri varsa eğer; hocayı rahat bırakmayan, onun moralini bozan, yardımcı olmayan idarecilerdir.
Sivassporun lafa değil icraata ihtiyacı var.
Siz geçmişle uğraşacağınıza Sivasspor için şehirde destek kampanyaları düzenleyin, tribünlere taraftarı çekmeye çabalayın.
Nefsinize değil takım için çalışın.
Yeter artık! YETEEEERR......!
|