Cevap: Taraftarlarımızdan Son Talep !
Yiğido Gençlik taraftar grubuna ! Benim de sizden bir son talebim olacak. Sivassporumuzun en coşkulu, en ne yaptığını bilen, en vefalı ve cefakar taraftar gücü olduğunuzu herkes kabul etmelidir.Lütfen Denizlispor maçından itibaren Havuz tribününe de geliniz. Bir tek gar tribününde olmanız yetmiyor. Burada taraftara istediğimiz kadar gaz verelim, çok fayda vermez,Kırk yıllık Kani hikayesi,bizim tribünlere gelen arkadaşlar maalesef( kendimi de katayım) rahatımıza düşkün, maçı ayakta seyretmekten ve bağırmaktan üşenen seyircileriz.Aman sesimiz kısılır, yorulduğumuzla kalırız, ben bağırmasam da olur diye düşünüyoruz.
Açıçası, bu iş tek başına taraftara bırakılamaz, sonuç bellidir o durumda.O halde, hem gar tribünü hem de havuz tribününü dolaşmalı davullar. Yahu iki tane poşa da mı tutamıyorsunuz? ( Poşaları küçümsemiyorum, ben de yerlisiyim Sivasın , onlar çalgıyı biliyorlar diye) Çalsın davullar,20 tane halay havası var, Sivasımın ve versiyonları da. Düğünlerde nasıl coşuyorsak maçı da düğüne çevirmeliyiz.
Seyirciyi coşturun önce, fırsatlar hazırlayın, bizim taraftar harikalar yaratır , üzerine düşeni fazlasıyla yapar.
|