Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
Alt 02.02.2010, 16:36   #131
yol58
Acemi Yiğido

yol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

arkadaşlar bu işler o kadar kolay olmuyor aynı sendromu yaşayan büyük takımlarda var gönül isterdiki biz hiç yaşamayalım.Birazdaha sabır diyorum inş.herşey çok daha güzel olacak.Hocamıza tam destek
yol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010, 19:22   #132
yigidokolik
Yeni Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidokolik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivasli82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonspor macindan sonra birseyler yazmak istiyordum ama bekledim cünki 1 haftada Sivasporumuzu 2 kez izleme imkani bulacaktim. Öylede oldu. Biz gurbetciler hele de dogup büyüdügünüz memleketin takiminin hasta taraftariysaniz basaridan daha büyük bir keyif aliyorsunuz. Gectigimiz yillarda özellikle gecen sezon Sivassporumuz gercekten büyük keyif ve gurur verdi bizlere.

Gecen yilki basarinin ardindan neden bu hallere geldik;
Bunda yönetimin bir sucu olduguna inanmiyorum belki tek kabahat hocalara tam güven ve yetki olabilir. Yönetim hocalarin isine karistigi zaman yanlis yapmis oluyor, karismayinca yine yanlis, bunun bir ortasi olmali. Sezon basi gecen yilki cekirdek kadro bozuldu ne yazikki, yeni bir takim yaratilmaya calisildi, burda amac neydi anlamis degilim, anlayan oldugunuda sanmiyorum. Cok kötü baslayan sezonda Sayin Muhsin Ertugral la hoca degisikligi gerceklesti. Trabzonspor ve Genclerbirligi macerasindan sonra en son yillar önce Sayin Muhsin Ertugral hakkinda bir gazetede haber okumustum yanlis hatirlamiyorsam Afrika da bir milli takima Teknik Direktör olmus yardimcisi da showmen Kompela diye bir haber ve kurak cimenler üzerinde yine Kopela ile cekilmis bir resim. Birakin bu ülkelerin liglerini Milli takimlarini bile avrupa da adi hic duylmamis ve piyasasi olmayan hocalar calistiriyor. Sartlar cok agir ve zor, malzeme yok, para yok v.s.

Sayin Muhsin Ertugral in gelisiyle bir toparlanma, bir kipirdanma saglandigi gözlendi takimda, futbolcularin kendine güveni gelmisti sanki ve ara trensfer sezonu geldi catti, transfer yapmak gerekiyordu elbetteki, zayif olan bölgelere takviye yapilmasi sartti. Ilk basta iyi bir forvet, uzun bir hatta iki stoper ve oyunun iki yönünüde oynayabilen cok iyi bir ortasahaya ihtiyac var diye düsünüyorum, zaten toparlanmaya basalayan takimimiz 3-4 takviye ile üst siralara tirmanmakta zorlanmayacagina inaniyorum. Bir taraftar olarak hem transferleri takip ettim hemde gelen topcular hakkinda arastirmalar yaptim. Simdi bunlari sizlerle paylsamak istiyorum.

Transferler basladi gündeme birkac oyuncu düstü daha sonra ilk transfer olarak cakma Keita cikti geldi, fizik olarak cok diri görünüyor, genelde Afrikalailarda gözlendigi gibi oldukca atletik ama ne yazikki avrupada hemen hemen hic oynamamis, Katar a transfer olurken üc takima da imza attigi icin Fifa lik olmus, ilk yil oynadigi takimdan hocasi ile gecinemedigi ve sadece parayi düsündügü icin gönderilmis, bu sezona da Ligin en kötü takiminda baslamis yine para sorunu cikardigi icin burdanda gönderilmis bir oyuncu oyuncu. Bu takimda oynayan futbolcular azami 100-120.000 USD aliyorlar. Sonucta futbolcumu elbetteki futbolcu, oynarmi eh oynar, oynuyorda. Oynuyor 2 metrede oynuyor ve 30-40 metreye issabetsiz salliyor topu. Arkasindan Nebil ve van Heerden geldiler. Ikisde avrupa da oynuyorlar milli takimlarinda oynamislar nedense son yillarda üstlerine bir rehavet cökmüs van Heerden premier ligte bulundugu süre icinde 2 mac reserve takimda (A2), 2 mac lig kupasinda, 2 mac ülkesi milli takimi ile Konfederasyon kupasinda yine milli takimla 4 dostluk maci oynadi ve Blackburn Rovers le hic lig maci oynamadi. Nabil Taider, Fransa dogumlu bir Tunuslu, Fransa da yasadigim icin cok iyi taniyorum, Cok yetenekli oldugu söyleniyordu, Fransa da oynadigi dönemlerde ara sira cok iyi maclar cikardi ama hicbir zaman mevkiinin birinci adami olamdi, bu daha sonra gittigi Yunanistan liginde de sürdü vasat bir görüntü sergiledi. Ben uzunboylu hava mutlak hava hakimiyeti olan bir Stoper alir Sivassporumuz diye bekliyordum ama ne oldu kisa boylu, tiknaz, 25 yil öncesinin libero modeli, dönerken zorlanan hatta 6 pasin icinde arkasinda olan Semih in aniden 2 metre önüne gecip gol vurusuna bile müdahale edemeyen bir Stoper alindi. Lucian Aubey, istatistiklere bakildiginda en iyi transfer gibi gözüküyor ama Aubey de de son 3 yilda inanilmaz bir düsüs var 2007-08 sezonunda baslayan bu düsüs Portsmouth da bütün sezon 3 mac oynayarak devam etmis. 2008-2009 sezonunda döndügü Rennes te 12 mac oynamis ve bu sezonda sadece 3 mac onayabilmis. Görüldügü gibi Keita tamamen kapali kutu, diger oyuncularda topa ve futbola hasret. Hepsinin zaman cok zamana ihtiyaci var. Sivassporumuzun bu kadar zamani varmi, elbetteki yok, 3 önemli mac var 9 puan aldik aldik yoksa düstük. Düsünmesi bile kötü, Düsmezsek bu oyunculardan nasil kurtuluruz, cok zor! Aman düsmeyelimde bunlara katlanmasini biliriz bir sekilde, biz kimlere katlanmadikki bu günlere kadar.

Anlamadigim birsey daha var, Süper ligte saga sola kiralik giden bircok futbolcu oldu, Sivassporun kiralayabilecegi kadrosuna katabilecegi bir cok hazir yerli oyuncuda mevcuttu aslinda. Ama Sayin Muhsin Ertugral yerli transfer yerine, avrupadan ve asyadan hazir olmayan futbolculari retcih etti nedense! Neden acaba? Gözden irak olan transfer calismalari bir avantajmi sagliyor yoksa?

Gecen Lig tv ye telefonla katildi Sayin Muhsin Ertugral, aglamakliydi oyuncularini savundu ama sadece yabanci oyunculari yani kendi transferlerini, ha bu arada almanya dan transfer ettigi 2 gurbetci icin yorum yapmayacagim cünki zaten onlarin birakin süper ligte Bank Asya da bile forma bulabileceklerine inanmiyorum. Iki oyuncuda Freiburg kanalindan geldi, hoca bu oyunculari ne duymus, ne izlemis nede taniyordur. Sadece tavsiye. Oyunculari bilse zaten almazdi, daha dogrusu oyuncular iyi olsa zaten coktan Süleyman Hurma ile Ibrahim Kizil onlara Kayseri ve Gaziantep formalarini giydirmisti. Özellikle Süleyman Hurma nin gurbetci secimine ve futbol bilgisine hayranim, Sivasimiza da böyle aktiv isini bilen bir Kulüp menejeri gelmelidir tez elden.

Hoca mac kaybediyor ve kaybettigi maclari o kadar cok iyi yorumluyorki herkes ama herkes dikkatle izliyor. Lig tv de reyting tavan yapiyor. Sanirim bu yorumlari 2-3 mac daha dinleyecegiz ondan sonrada umarim Digiturk hocaya bir is verecektir, bu kadar güzel yorumlayan birini baska bir kanala kaptirmasinlar Türk Futbolunu da böyle hocalardan kurtarsinlar.

Sayin Muhsin Ertugrul, sizin yabancilariniz gercekten cok yabanci, görüldügü üzere Futbola dahi yabancilar. Transferlerde neler döndü bilmiyoruz ama elbette cikacaktir onunda kokusu.
arkadaşın alınan futbolcular için yazdıklarına bakılırsa işimiz bitmiştir elveda 1.lig
yigidokolik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010, 20:02   #133
Borte Tarkan
Acemi Yiğido

Borte Tarkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 Borte Tarkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muhsin Hocayı doğrudan suçlamayı yanlış buluyorum.
ama Bülent Hocam 7.haftada takımdan ayrılmasaydı,şu an küme düşme potasında değil orta sıralarda-en az kasımpaşa gibi bir konumda olacağımız kesindi.
Muhsin Hoca bir şeyler yapmaya çalışıyor.
ama ilk iki hafta itibariyle yapılan yeni transferleeer çok köttüüü.aubey,iki yıldır doğru düzgün top oynayamamaktan şişmiş,bayağı yağ toplamış.
süleyman keita,taider,van heerder ise takıma hiçbir katkı vermediler.
bence....
kadroda,geçen seneden kalan futbolcular ne kadar yoğunlukla oynarsa o kadar iyi olacak.tek güvencemiz şu an geçen seneden kalan futbolcular.
takımımız tel tel dökülürken bir tek kalecilerimizin sağlam olduğunu belirtmek lazım.
Borte Tarkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Borte Tarkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2010, 20:03   #134
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

walla ben bıraktım fener maçında 20 tl verip 65.dakikada staddan boynu bükük ayrılmak nedir bir çok arkadaşımız bilir

ben tarftar olarak üzerime düşeni yaptım ne yaptım
-maç gittim bilet aldım
-her sezon ( süper lige çıktığından beri ) formaları aldım
-sivas soğuk memleket atkımı şapkamı aldım

ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım yaa yönetim yaptımı bunu ben bilemiyorum

fener sevgisine bu takımı ezdiren

fenere moral olsun diye antreman maçına çıkartan kendi moralsiz takımını , şehrini ezdiren bu ZİHNİYET VARKEN artık ben yokum

zaten bu takım şuan ligin en kötü futbol oynayan takımı kimseler kusura bakmasın ama denizli kesin düştü gibi ama iyi futbol oynuyor sivas onun üstünde ve onlarla adeta 17. sıra için savaşıyor

ANLATMAK İSTEDİĞİM KENDİ TAKIMINI EZDİREN MORALİNİ SIFIRA İNDİREN
TAKIMINA VE ŞEHRİNE SAHİP ÇIKMASI GEREKEN YÖNETİMİN TAKIMI EZDİRMESİ
BENİ BEZDİRDİ

şunu unutmamak gerekirkikendi malına sahip çıkmayanın malını kurtlar kapar

süper lige bakınca düşmesine kesin gözüyle bakılan takım sivasspor ve denizlispordur

diğer takımlara ben ihtimal vermiyorum şöyleki

ankaragücünü melih gökçek korur kollar
kasımpaşayı tayyip erdoğan
manisayı bülent arınç
diyarbakırı ise devlet koruyup kollayınca bizim

BİZİM SAHİPSİZ SİVASIMIZMI LİGDE KALACAK SANIRSINIZ

tabiki hayır biz düşeceğiz

YÖNETİME

SİZ KENDİ ŞEHRİNİZİ KENDİ TAKIMINIZI KORUYUP KOLLAMAZSANIZ SİZİ BAŞKALRAI KOLLAMAZ BUKADAR EMEKLE GELİNİLEN BU NOKTADAN SONRA SİVASSPOR LİGDEN DÜŞERSE BİR 50 YIL DAHA SÜPER LİGE ÇIKMAYI BEKLER

100. YILDAKİ HEDEFİMİZ İSE BANK ASYADAN SÜPER LİGE ÇIKMAK OLUR

BAŞKALARI ŞAMPİYONLUK HESABI YAPARKEN
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010, 20:43   #135
O BiR SiVaS 58
Yeni Yiğido

O BiR SiVaS 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 O BiR SiVaS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENDEN SÖYLEMESİ BU HOCA İLE İŞİMİZ ÇOOOOOK AMA ÇOOOOK VAHİM
HER MAÇ AYNI SÖZLER BİREYSEL HATA BİREYSEL HATA YETER BE ÖNLEM AL ÖNLEM HER MAÇ AYNI GOLLERİ YİYORUZ SEN ÇYLE SEYREDİYOSUN ELİN GAVURU GELİYO 5 GOL ATIYO 4 EYLÜLDE SİZ DAHA GOL POZİSYONU BULAMIYOSUNUZ Bİ POZİSYON VAR ODA GOL OLDU

YOL YAKINKEN BIRAK GİT MUHSİN
O BiR SiVaS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010, 20:51   #136
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 21:32   #137
gerçek
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gerçek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gercekten cok yazık....butakımdakı yabancılar bank asya da bile yok....bunlar ne ya.....bızım cokusumuz bu arklar...8 yabancı 0 katkı...e yerlılerde yoruldu 2 senedır adamlar kopek gıbı calıstı..onlara bıraz yardım edenmı var...gelenler hıc bıse yapmıyor.....bılafta yönetime bu takımı MEMET ILE SEDAT yapsa daha ıyı
gerçek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 21:41   #138
bekçi
Yiğido

30 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bekçi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HOCAM SANA GÜVENİYORUZ DUALARIMIZ SENİNLE BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEKSİN VEDE HERKEZ SENİ ALKIŞLAYACAK.
bekçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 17:24   #139
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivas spor kimlere kalmış başarısızlığa mı yanayım cahil fikret ünsalın söylediklerinemi nezaman patlıyacağı belli olmayan muhsin hocayı allayıp pulladınız şimdide öle oldu böle oldu....ahh bülent uıygun sivas icin türkiyeyi karşına aldın nefedakarlıklar yaptın üc beş kendini bilmez yüzünden sivası bıraktın..dön be hocam dön ne olur sivas ayağa kalkmazsa ne olayım..bize sen lazımsın ne oynattığı belli olmayan hocalar değil.!!!!
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 23:08   #140
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hocam bireysel hatalar hep futbolcularda mı? Senin takımı kurgulamanda hata yok mu?
O kadar transfer yaptık, takıma yeni 6-7 kişi katıldı.. Bunlar da mı hata yapıyor? Hata yapıyorlarsa niye transfer ettik?
Takım birbirini tanımıyor, haklısınız. O zaman neden transferi sıkı tutup devre arasında hemen yapmadık ve trabzon maçından bir kaç gün önce defans futbolcusu aldık? Forvet dediniz, hani nerede forvet?
Trabzon maçında da Fener maçında da adamlar taç çizgisinden sürekli bindirme yaptılar ama siz hiç önlem almadınız? Siz talimat vereceksiniz ki futbolcular yapsın..
Elrio dedik, taider dedik, aubey dedik, iki üç maç oldu hiç bir özelliklerini göremedik.. Hem onların hem de sizin patlama yapmanızı dört gözle bekliyoruz.

Etiketler
değerlendirmesi, ertuğralın, maÇ