Alıntı:
kangalliahmet Nickli Üyeden Alıntı
ahmak herifler adam ne desin fenere yenilecez diğerine yenilecez falanmı, basın sözcüsü konuşacak tabi dallamanın bi kaçı bi laf etti uzun zamandır bu adam istifa etsin diye kekiç ağızlılar hepsi birden aynı şeyi sölüyo siz önce takımı adam gibi destekleyin tezahurat yapın stadın yüzde 80 i sığır gibi anca gol atınca sivas... sivas.. sivas.. zıkkımın dibi başka bi halt yok o adamlar uyku uyuyamıyo sıkıntıdan üç beş dallama çıkmış istifa etsin diye zırlıyo kimin ne görevde konumda olduğunu bilmeden konuşmayın sizin işiniz desteklemek sonuna kadar boş boş konuşmak değil
|
Bu sitede hakaret içermeyen kaç mesajınız var cidden merak ediyorum.Fikret ÜNSAL'ı bu sözlerle mi savunuyorsunuz.İnsanlara bu kadar hakaret içeren mesajlar atarak sürekli antipati topluyorsunuz.Burdakilerden bir çoğu Fikret ÜNSAL'i sizin kadar tanıyamayabilir,bu sözlerle daha fazla sevilmemesini sağlıyorsunuz.Klubü bilen ve yakından tanıyan insanlar Fikret Ünsal'in yaptığı işleri bilir.Yani şahıslar savunulurda yaptığınız saygısızlık...
Ayrıca bu takımın yönetimi taraftarına destek vermeyecek,tribün oluşmasını istemeyecek ve taraftardan destek mi bekleyecek.İşte orda dursun durduğu yerde.Türkiye de hangi taraftar topluluğu yönetim desteği almadan takımını destekliyor.Bizim işimiz destek ama bu da kuzu olduğumuz ve yönetim adına konuşamayacağımız anlamına da gelmez.Şahıslar geçicidir.İstifa etmesini isteyebilirler.Ama sizin cevabınız insanların gözünde fikret ünsal i daha da küçültüyor.Bence yazdıklarınıza dikkat edin...