Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor`a gözdağı
Alt 25.02.2010, 10:28   #41
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursaspor`a gözdağı

Diğer İnternet Sitelerine Baktığımda Bursasporun Kesin Yeneceğini tahmin etmişler ve favori göstermemişler İdaadada aynısı olur Ama Unuttukları Nokta Böyle takımlar büyüklere oynadıkları maçları diğer maçlara aynısını yansıtamıyorlar Diyeceksiniz kupa maçı var 4-0 maç var diyeceksiniz o zaman yine sivas fark yer dersiniz ama o maç kupa maçı ligi yansıtmaz hem takım o zaman yeni transferler alışmamıştı en önemlisi Mehmet Yıldızımız yoktu
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2010, 23:59   #42
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyide Bursa' lı kardeşim alıntı yaptığın arkadaşın size karşı kötü bi yorumu yok ki,bedavaya maç falan istediğinizide ima etmemiş,burdaki çoğu taraftar Bursa ve Ankaragücüne cok fazla deger verır.Sızın bıze verdıgınız destek bızım tarafımızdan da sıze verılıyor,sıteyı ne zamandan takıp edıyorsunuz bılmem ama bıraz zaman gecırırsenız sızde cok ıyı anlarsınız.Ayrıca tek tük çıkan kötü yazılarada cok aldırıs etmenıze anlam veremedım acıkcası,Bu kadar guzel mesajın arasında! Sıtemız butun taraftar gruplarına acık oldugundan her renkden taraftar aramızda mevcuttur, o yuzden tek tük cıkacak olumsuz yazılardan cok cogunlugun dostca mesajlarına kulak asmanız daha olumlu olacaktır. bizler sizleri seviyoruz,buda böyle bilinsinForza Anadolu(bir ikisi hariç)
çok sık takip etmiyorum ..lakin çokta seyrek değil elbetteki şu net denen gewur icadında klavyeci veya kendini bilmez kişileri alıp koskoca SİVASSPOR taraftarına mal etmek yanlış olur..yanlız ne zaman girsem bunun gibi yorumlarlada karşılaşmıyor değilim...benim sitemim bunadır...daha net anlatmak gerekirse geçen yorumumda belirtmiştim bizim stadımızda(ki ne kadar milliyetçi ve ateşli bir taraftar grubu olduğu bilinir TEXASın)kardeş takımımızdan başka bayrağı açılan tek takımdır SİVASSPOR... ve yemin ederim siz şampiyonluğa giderken şu 3 milyon nufuslu canım şehrim BURSAMDA ya bi kişi çıkıpta ben SİVASI istemem demedi duymadım ..bizim forumlarımızda bile inanın antisivas içerikli bi yorum görmedim..duygular düşünceler bunlardır...benim buradaki arkadaşlara hal böyleyken ufak bir serzenişim olmuştur sanırım bu kadarda hakkımız olmalıdır ..KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR...biz anadoluyuz.saygılar
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda migroArmis'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.02.2010, 18:37   #43
yol58
Acemi Yiğido

yol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tabiki puan yada puanlar alacaz maçı yıldız futbolcular alsa idi büyük takımlar maç kaybetmezlerdi bu iş yürek ve gönül işi o da bizde var allahın izniyle alıcaz maçı
yol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bursaspor`a, gözdağı