Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
İyide Bursa' lı kardeşim alıntı yaptığın arkadaşın size karşı kötü bi yorumu yok ki,bedavaya maç falan istediğinizide ima etmemiş,burdaki çoğu taraftar Bursa ve Ankaragücüne cok fazla deger verır.Sızın bıze verdıgınız destek bızım tarafımızdan da sıze verılıyor,sıteyı ne zamandan takıp edıyorsunuz bılmem ama bıraz zaman gecırırsenız sızde cok ıyı anlarsınız.Ayrıca tek tük çıkan kötü yazılarada cok aldırıs etmenıze anlam veremedım acıkcası,Bu kadar guzel mesajın arasında! Sıtemız butun taraftar gruplarına acık oldugundan her renkden taraftar aramızda mevcuttur, o yuzden tek tük cıkacak olumsuz yazılardan cok cogunlugun dostca mesajlarına kulak asmanız daha olumlu olacaktır. bizler sizleri seviyoruz,buda böyle bilinsin  Forza Anadolu(bir ikisi hariç)
|
çok sık takip etmiyorum ..lakin çokta seyrek değil elbetteki şu net denen gewur icadında klavyeci veya kendini bilmez kişileri alıp koskoca SİVASSPOR taraftarına mal etmek yanlış olur..yanlız ne zaman girsem bunun gibi yorumlarlada karşılaşmıyor değilim...benim sitemim bunadır...daha net anlatmak gerekirse geçen yorumumda belirtmiştim bizim stadımızda(ki ne kadar milliyetçi ve ateşli bir taraftar grubu olduğu bilinir TEXASın)kardeş takımımızdan başka bayrağı açılan tek takımdır SİVASSPOR... ve yemin ederim siz şampiyonluğa giderken şu 3 milyon nufuslu canım şehrim BURSAMDA ya bi kişi çıkıpta ben SİVASI istemem demedi duymadım ..bizim forumlarımızda bile inanın antisivas içerikli bi yorum görmedim..duygular düşünceler bunlardır...benim buradaki arkadaşlara hal böyleyken ufak bir serzenişim olmuştur sanırım bu kadarda hakkımız olmalıdır ..KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR...biz anadoluyuz.saygılar