Alıntı:
teamsah5816 Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle sizin görüşünüze katılmıyorum bende sivasta yaşayan bir bursasporluyum. ertuğrul sağlam adam gibi adamdır her rakibini ciddiye alarak sahaya çıkar hiç bir takımı küçümseyerek maça çıkmadı çıkmazda ama şunu söyleyebilirim bursaspor kağıt üzerinde favori görünen takım fakat maç sahada oynanır. biz nasıl fenerbahçeyi yenebildiysek sivassporda bursasporu yenebilir bn sivasta bulunduğum sürece sivasın bütün maçlarına gitmeye gayret gösteriyorum fakat bunu sivaslılar yapmıyor üstelik maç biletlerinin 5 tl gibi bi rakam olmasına rağmen bursada en ucuz bilet 20 tl buna rağmen bütün maçlarımızı full oynuyoruz şuraya getirmeye çalışıyorum bursa şehri takımına küme düşsede düşmesede sahip çıkar.. sivaslılar bırakalım artık ''fenerliyim gs liyim 8jkliyim ama ikinci takımımda sivasspor'' demeyi bi son verelim istanbul hegomanyasına geçen sene sivaspor oynarken liderliğe hep destekçinizdik. sizde bize destek olun anadoludan şampiiyon çıkaralım....
|
kaç kere sivassporun maçını izledin bursalı arkadaşım
sivasspor taraftarı sadece cumartesi günkü maçlarda fazla taraftar olamıyor çünkü çoğu o saaatlerde çalışıyor
allaha şükür son 2 senedir sivasspor taraftar yapmayı başardı
şimdi sivasın nüfusu 300.000
ortalama maça gelen taraftar sayımız 13.000
şimdi bursa bildiğim kaadarıyla byük şehir siz bursalı olarak kaç taraftar topluyosunuz sorarım size
30.000 tarafatr toplamanız lazınm ama mevcut stadınızı bile doldurmaktan acizsiniz
kalkıp bize böyle şöyle atmayı bırakın eğri oturun doğru karşılaştıma yapın ülen
siz kimin sitesinde kime akıl veriyorsunuz mantıklı olun sivassporun taraftarına atıp tutmayın
bir diğer tarafatn biletler 5tl imiş yaw arkadaşım 5tl sizin memleketinizde az para olabilir ama bizim memlekettte 5tl hiç azımsanmatyacak kadar iyi bir miktar ayrıyeten bu bahsettiğimiz miktar kale arkası için geçerli
bir başka açıdan kışımız çetin geçer o soğukta bile en kötü 8.000taraftara oynayan bir takımız
süperligde en çok taraftarlar tarafından takip edilen ilk 5maçtan birisi sivasspor maçıdır öyle kah aşağı kah yukarı atmayın