diyarbakırın artık işi yok süper ligde...sivasın işine geliyor diye demiyorum...ama bu kadarda olmaz...savaş çıkacak nerdeyse bursa diyarbakır maçında...
mactan sonra hic vakit kaybetmeden bu isi cözmek lazim artik hikmet karamanmi gelir ziya doganmi olur biseyler yapilmasi lazim bu lig bu hocaya cok büyük beden
ama olan bize oluyo hemen bisey yapmak lazim
mactan sonra hic vakit kaybetmeden bu isi cözmek lazim artik hikmet karamanmi gelir ziya doganmi olur biseyler yapilmasi lazim bu lig bu hocaya cok büyük beden
ama olan bize oluyo hemen bisey yapmak lazim
hadi ordan futbolcularin cogu odunsa hoca napsin
hoca kaliteli cogu futbolcularda is yok.
sadece t.direktör deyilki ya yönetimde yetersiz sivas küme düser b.uygunda diyor ya alacam fitbolculari yönetim istemedi dogrudur kücük düsünürsen senin super ligde ne isin var ben sivassporuda sivasida anlamiyorum ikdidar partisinde 5m.vekili var bunlarin döneminde sivas bütün kazanimlarini yitirdi dikim evi Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürlüğünün Kayseri’ye iller bankasida gidiyor sivasda küme düserse iyce kafayi yeriz
Devlet Malzeme Ofisi ni untumuş arkadaş.Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (Sivas ,Kayseri,Yozgat'ı kapsıyor) Kayseride açılacak .