Cevap: Sivasspor - İst. Belediye
Giresundan kendi evimizde 3 tane yedik, "hoca istifa" dediğimizde bizi Sivas haini ilan edenler vardı.
Şimdi ne oldu? Birçok kişi hocanın istifasını istiyor.
Muhsin Hocayı aldık, yüreğimize bastık, ama kaç haftadır hala bir çıkış sağlayamadık.
Ara transferde takımın yarısından fazlasını değiştirecek sayıda futbolcu aldık ama takımın oyun anlayışında hiç bir değişiklik olmadı. Acaba biz asıl sorun olan bölgelere değilde, sorun olmayan bölgeler için mi transfer yaptık?
Taider!.. Bu adamı futbolcu diye kim getirdi merak ediyorum. Sahada varlığı ile yokluğu belli değil.
El Rio! .. Oynadığında Türkiyeyi sallayacaktı.. daha bizi bir gol sevinciyle sallayamadı bile...
Aubey! .. İkinci Yasin vakası .. Yasin biraz kendini toplamış gibi görünüyor fakat takıma hiç bir faydası yok.
Keita: Gelenler içinde belkide en isabetlisi, orta sahada çalışıyor..
Tük 2 futbolcu daha forma yüzü bile bile göremedi.
Artık söz hocanın değil, Başkan ve Büyük Taraftarın..
Taraftar diyorki: Ey Başkan bu takımı ve hocayı ya sen hizaya sok.. Ya da biz hem yönetimi hem hocayı hem de teknik diretörü hizaya sokarız.
Biz varız diye Sivasspor var, biz varız diye bu kulüp var.
Bizler maça gitmeyelim, bizler sizi desteklemeyelim ne siz olursunuz ne de bu futbolcular..
Biz tabiki sonuna kadar Sivaslıyız ve Sivassporluyuz..
Ama Sivassporu bu kadar çaresiz bir durumda görmektense gönderin bu futbolcuları ve hocayı, paf takımıyla çıkalım maçlara, babalar gibi mücadele edelim, yenilirsekte yenilelim; en azından onurumuzla ikinci lige düşeriz.
Biz ligden düşen takım oluyorsak onlarda KOVULAN HOCA VE FUTBOLCULAR olsunlar..
__________________
Kaybetsende, Kazansanda, Şampiyon Olsanda, Küme Düşsende .. Sivas aşkına... Herzaman Sivasspor..
|