Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2010, 16:28   #21
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
değerlendirecek bugün bişey var oda diyarbakırsporda düştü bence.hem hükmen yenik sayılacaklar hem saha kapam cezası alırlar hemde 15 haftadır da kazanamıyorlar bunda sonrada zor akzanırlar anakradan sonra oda gitti bence.tek rakip denizli onunlada 9 puan fark var.bize +3 puan da aldımmı 12 eder.amacımız sene sonuna kadar bu farkı korumak olmalıdır bence.siz ne düşünüyorsunuz.
Bu olaya iki açıdan bakmak lazım.. Siyasi ve sportif
Diyarbakırı düşürmezler, düşüremezler.. Eğer düşürürlerse bu ülkede siyasi olarak çok büyük değişimler olacak demektir. Diyarbakırın bu ligin takımı olmadığını herkes
biliyor, ama bir şekilde ligde kalıyor.

Sportif olarak düşündüğümüzde ise bu sadece günü kurtarmaktır. Bu hoca, bu kadar takımını rahatsız etmeyen bir taraftar ve bu ruhsuz futbolcular bir arada olduğu müddetçe biz gelecek yılda aynı şeyleri konuşuruz.

Biz taraftar olarak kaç kere statta başkana, hocaya ve futbolculara (istifa istemekten başka) tepki koyabildik ki? "Hep destek" evet hep destek ama bu destek bazen eleştirisel de olabilir değil mi? Hep örneğini veriyorum.. Trabzon tüm pankartları ters astı, istanbul takımlarının taraftarları sırtlarını döndü vs vs .. Peki biz ne yapıyoruz.. Çıt.. Çıt ... Çıt....
Alt 06.03.2010, 16:29   #22
homer3458
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 homer3458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ibb'ye yeniliyorsan, hemde hocası "1 kez ceza alanımıza gelebildiler" diyorsa,
iki takımda 11 kişi hatta rakibin 10 as oyuncusu yoksa, takım oyuncularında mücadele ruhu yoksa, bu ruhu oluşturacak hocada ve yönetimde de bu ruh yoksa sivasspor taraftarı olarak heyacanla beklediğimiz maçları artık beklemeyeceğimi ligden düşünce tekrar nasıl çıkılacağını çok merak ediyorum..

her halde relax muhsin ertuğrul: iyi niyetliydik ancak ligden düştük rakiplerimiz bizden çok daha iyiydi toparlanamadık vb bir sürü abuk sabuk açıklamar yapacaktır. utanın utanın utanın

teknik direktör neden var ne iş yapar çok merak ediyorum.. rakiplerine bakta futbol nasıl oynanırmış öğren. senin görevin maçlardan sonra yumuşak analizler tespitler yapmak mı yoksa maç kazanmakmı??? futbolcularınla iyi geçin zıtlaşma bozgunculuk yapma ya iyilikle onları maçlara motive et yada kötülükle ama görevini tam ve doğru yap biliyorsun anadoluda bir laf vardır. imam .... cemaat.... sende o hırs olmalıki futbolcularında da olsun sanki size gökten vahiy geldi düşmeyeceksiniz diye garantiniz mi var?

unutma keskin sirke küpüne zarar.....

herkes aklını başına devşirmeli bu takımı ligde tutmalı.
homer3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 16:36   #23
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

geçen sene belediye'yi nerdeyse 5 atıp gönderecektik.ama 2-1 yenilmiştik.hemde iki takımda tam kadroydu.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 17:05   #24
Sivasspor Club
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Sivasspor Club FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyi değerşendirelim kardeşim bunların hepsini toplasan bi futbolcu etmez dua edelimki ankara ve denizli düştğ ve diyarda ceza yiyecek yoksa şuan en alttaydık berbat bi futbolumuzn var berbat
Sivasspor Club isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 17:09   #25
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

akından başkası yalan neyini değerlendirecez paf takımla gelse bile belediyeyi yenemen haftaya antalyaya gidecen antalyayımı yenecen gençlerbirliği gelecek onumu yenecen antebe gidecen antepimi yenecen hikaye diyarbakırın sürekli yenilmesini bekliyecez sanırım bizi geçemediler geçemediler yoksa biz düştük...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 17:11   #26
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

degerlendirecek ne varki herşey ortada
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 17:14   #27
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu arada diyarbakırda ki olaylarla ilgili. Aziz Yıldırım o.ç söyledigi bi lafı aynen alıyorum. Bugün bursa'nın başına gelenleri gördükten sonra İstiklal marşını ıslıklayan yamyamları gördükten sonra. Bu vatan hainlerini gördükten sonraTürklügümle bir kez daha grur duydum..
Aziz o.ç 'nun basın açıklamasını aynen koyuyorum arkadaşlar
"İki gündür Diyarbakır'dayız. Sayın bakanımız, sayın vali, sayın emniyet müdürü, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı olarak beni ve arkadaşlarımı ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük takımlar buraya geldiği zaman Diyarbakırspor'un rakibi değildir. Bu takımlar Diyarbakır'ı yenebilirler. 3 netice de olabilir, ama genelde bu takımlar kazanır ve giderler. Diyarbakırspor'un rakibi daha alttaki takımlardır. Bu seyirci eğer bu şekilde davranış içinde olursa, Diyarbakırspor yine bu ligden ayrılır, gider. Bu da hepimizi üzer.
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 17:18   #28
adalı harun
Yiğido

167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maçın degerlendirilecek bir tarafı yok sen sahanda iki pozisyon bulamadan maçı bitirecen ondan sonra sorumluluk bende öyle bir sey yok adam gibi istifa edip gideceksin
sanki denizli manisa maçında futbolmu vardı ruh kalmamışbu gidişlebizi üç haftasonra denizli geçer
herkes bu ligte bir şey yapıyor biz hiç bir sey herkese yenilen fener bize burda top vurdutmadı sorun fb bizdemi tabiki bizdesansa üç maç aldık ankaragücü denizli manisa geçen hafta bursa bizle antremandaki kadar yorulmadı atmadılar adamlar üçten sonra bülent varken belediye bir pozisyon buldu oda 90 daattılar iki topumuz direkten 4 5tanede baska net pozisyonumuz vardı olmadı keza ilk yarı denizlide yine birseyler oynuyorduk
bir dünya topçu getirdi muhsin efendi
takım maç boyunca iki pozisyon bulamıyor iş işten geçmeden hoca gittmeliyenibir hoca ile ancak ligte kalırızyoksa bankasya bizi bekliyor
sayın baskan maçı siz seyretmiyomusunuz
inadına sivassssssssssssssss
inadına yiğidoooooooooooooooooooo
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 17:19   #29
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçla ilgili konuşacak çok şey var:1-Takımda oyuncular arasında çok büyük uyum sorunu var;herkes ayrı telden çalıyor..2-Takımda B. Uygun un bu yıl aldığı vegeçen yıldan kalan çok sayıda oyuncu var..3- Takımda şu sıralar tekrar moral bozukluğu hat safhada;oyunculara psikolojik destek verecek bir hocayla;mentörlle anlaşıp takımdaki moral bozukluğunu gidermek lazım 6- Takım nasıl oynayacağını tam bilmiyor;4-4-2 mi,4-5-1 mi yoksa başka bir sisytemle mi oynadığımız belli değil 6- Seyirci çok sabırsız bir an önce gol olmasını istiyor;son maçlarda iyi desteklememize rağmen bu son maçta takım 90 dak. desteklenmedi;seyirci gerksiz yer hakemle uğraşmaktan maç doğru dürüst konsantre olamadı..Bu maçta hoca bana göre hatalı değişiklikler yaptı;Elrio ilk yarı fazla iyi değildi ama 2. yarı en azından 15 -20 dak .daha oyunda kalbilir ondan sonra değiştirilebilirdi;çünkü oyuna giren Cihan la beraber takımda pas yapıp iyi top atan en iyi 2 oyuncumuz ..Hocanın takımda mücadele eden en iyi oyuncu olan Keita yı çıkarmasını doğru bulmuyorum..Kamanan bence 2. yarının başında oyuna alınmalıydı..Yalnız sivassporun çok da şanssız olduğunu düşünüyorum...Uğur sakatlanınca Yasin o bölgede oynadı ama o bölgede belkide ilk defa oynadığı için sürekli ofsayta düştü ve yaptığı ortalar ya rakibe ya kaleciye ya da avuta gitti...İ. Şahin tartışmasız takımın en kötü oyuncularındandı..Maçta hiçbir şey yapmadığı gibi gereksiz de sarı kart gördü;sebebi hakeme yaptığı gereksiz itirazdan dolayı...Kaleci Akına maçta ancak 4 tane top geldi;biri gol oldu;diğerini kurtardı diğerleri ofsayt oldu..Akın refleksleri çok iyi olan bir kaleci ama tam bir çizgi kalecisi ,topu oyuna sokma özelliği de hiç yok ama yine de elinden geldiğince takım için çok iyi maçlar çıkarıyor...Maratonun Muhin hocayı istifaya davet etmesini çok da doğru bulmuyorum...Bu takıma yapan hoca değil;kim olduğunu da hepimiz biliyoruz;hocanın takımı hangi durumda aldığını da biliyoruz...Hocanın aldığı oyuncular çok iyide çıkayabilir ama hepsinin geçmişte iyi oyuncular olduğu ve iyi takımlarad oynadıkları da bir gerçek...Bu maç bitti YİĞİDOLAR..Artık bu maçı unutup Antalya maçına konsanter olamka lazım...Antalya önce çarşamba kupada zorlu bir Trabzon maçı oynayacak hafta sonu da bizle oynayacak..BU takımın zorlu 2 maçı kaldıraması o kadar da kolay değil..Ben bu maçtan puan alacağımıza inanıyorum...Yeter ki Sivasspor bu maça iyi konsanter olsun hoca da maça doğru kadroyla çıksın...Son olarak da inşallah hoca bundan sonraki maçlarda Rahman,Harun,Ferhat,Yunus gibi gençlere şans veriri..İ. Şahin bu haliyle bu takımda oynuyorsa Rahman niye oynamasın...Faruk un ne halde olduğunu hepimiz gördük;ben hocanın yerinde olsam Ferhat'a bir şans daha veririm...Musa bu kadar formsuzken onunla aynı bölgede oynayan Harun a da şans vermek lazım...SON SÖZ:Maraton bu maçta fazla duygusal davranıp hocayı istifaya davet etti...Şİmdi soruyorum bu saatten sonra hocanın değişmesi Sivasspora ne katkı yapacak;yeni gelecek hoca takımı,oyuncuları tanıyana kadar Sİvasspor çoktan Bank Asya yolunu tutar...ATALARIMIZ NE DEMİŞ: DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ...DEĞİŞTİRİRSEN SONUÇLARINA DA KATLANIRSIN...BEN SİVASSPORU ÇOK SEVİYORUM...SİVASSPOR AMATÖRE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DA DESTEKLEDİM,ŞİMDİ DE DESTEKLİYORUM VE DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM...HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.03.2010, 17:19   #30
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivası şampıyonluk kovalayan sivası kim bu hale getırdıyse MACI ONLAR DEGERLENDIRSIN

Etiketler
değerlendirelim, maçı