Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sansliyiz !!!!
TC Süperligde haftalar gectikce, ne kadar Sansli bir Takim ve Taraftar oldugumuzu daha iyi anliyorum..
Takimimizin Sezon basindan beri oynadigi Futbola bakiyorum ve Puan cetvelindeki yerle kiyasladigim zaman anliyorumki bulundugumuz yer Sansli oldugumuzun bir kaniti..
Sansliyiz cünkü Ankaraspor Süperligden düsürüldü, Sansliyiz cünkü Rakiplerimiz iyi sayilacak Futbol oynadiklari halde malup oluyolar, Sansliyiz cünkü yakin takipte olan Diyarbakir takiminin Taraftarlari olaylar cikariyolar, muhtemelen malup olmus sayilacaklar, Sansliyiz Manisa-Denizli berabere kaliyorlar, bu kadar Sansa ragmen hala küme düsmekten korkuyoruz.....
Mantikli düsünecek olursak gercekten sans bizden yana ama biz degerlendirmesini bilmiyoruz, eger Denizli bile altlardan gelipte bizi sollarsa kimseler sasirmasin ve üzülmesin, son haftada küme düsmekten kurtuldugu ilk defa olmaz!!
Yedigimiz Gollerin sayisina baktigimizda cok feci Defans sorunumuz var, bir Gol yedigimizde darmadagin oluyoruz ve sahada ne yapacagimizi sasiriyoruz, Futbol 90 dk oynaniyor ama biz teknigi bir kenara biraktik, mücaadele ve gayret sarfetmiyoruzki skoru kendi lehimize cevirmek konusunda, bu sebebtendirki Taraftar küme düsmekten korkuyor cünkü Takimina güveni yok denecek kadar azalmis, nasil azalmasin be kardesim, malup olabilirsin, ayip degil ama mücaadele etmeden malup olursan cok ayip..
Isin gercegi iki sezon üst üste yukarilari zorlayan ve Sampiyonlugu bile arzulayan bir Takimin isi simdi Dualara kaldi, benim sahsi Dua m birakin kendi Takimimizin galibiyetini, alt siralardaki rakiplerimizin Puan kaybetmesi yönünde!!!!
Ne gariptir bu Dünya kendi basarisizligimizi bir kenara birakiyor ve baskalari daha basarisiz olur Insallah diye bir cogumuzun beynimizden geciriyoruz, artik Yaradan ne kadar Dualarimizi kabul eder sezon sonunda görecegiz, ( HAYIR DILE KOMSUNA, HAYIR GELSIN BASINA ) kelimesini dahi hice sayarak...
|