Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.03.2010, 12:43   #101
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sansliyiz !!!!

TC Süperligde haftalar gectikce, ne kadar Sansli bir Takim ve Taraftar oldugumuzu daha iyi anliyorum..

Takimimizin Sezon basindan beri oynadigi Futbola bakiyorum ve Puan cetvelindeki yerle kiyasladigim zaman anliyorumki bulundugumuz yer Sansli oldugumuzun bir kaniti..

Sansliyiz cünkü Ankaraspor Süperligden düsürüldü, Sansliyiz cünkü Rakiplerimiz iyi sayilacak Futbol oynadiklari halde malup oluyolar, Sansliyiz cünkü yakin takipte olan Diyarbakir takiminin Taraftarlari olaylar cikariyolar, muhtemelen malup olmus sayilacaklar, Sansliyiz Manisa-Denizli berabere kaliyorlar, bu kadar Sansa ragmen hala küme düsmekten korkuyoruz.....

Mantikli düsünecek olursak gercekten sans bizden yana ama biz degerlendirmesini bilmiyoruz, eger Denizli bile altlardan gelipte bizi sollarsa kimseler sasirmasin ve üzülmesin, son haftada küme düsmekten kurtuldugu ilk defa olmaz!!

Yedigimiz Gollerin sayisina baktigimizda cok feci Defans sorunumuz var, bir Gol yedigimizde darmadagin oluyoruz ve sahada ne yapacagimizi sasiriyoruz, Futbol 90 dk oynaniyor ama biz teknigi bir kenara biraktik, mücaadele ve gayret sarfetmiyoruzki skoru kendi lehimize cevirmek konusunda, bu sebebtendirki Taraftar küme düsmekten korkuyor cünkü Takimina güveni yok denecek kadar azalmis, nasil azalmasin be kardesim, malup olabilirsin, ayip degil ama mücaadele etmeden malup olursan cok ayip..

Isin gercegi iki sezon üst üste yukarilari zorlayan ve Sampiyonlugu bile arzulayan bir Takimin isi simdi Dualara kaldi, benim sahsi Dua m birakin kendi Takimimizin galibiyetini, alt siralardaki rakiplerimizin Puan kaybetmesi yönünde!!!!

Ne gariptir bu Dünya kendi basarisizligimizi bir kenara birakiyor ve baskalari daha basarisiz olur Insallah diye bir cogumuzun beynimizden geciriyoruz, artik Yaradan ne kadar Dualarimizi kabul eder sezon sonunda görecegiz, ( HAYIR DILE KOMSUNA, HAYIR GELSIN BASINA ) kelimesini dahi hice sayarak...
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 12:51   #102
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EGER SESIM ULASIYORSA SAYIN YONETICILERIN ELAZIGDAKI DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VE YARALANANLAR ICIN BASSAGLIGI MESAJI YAYINLAMALARINI RICA EDIYORUM BENDE OLEN VATANDASLARIMIZA ALLAH TAN RAHMET YARALILARA ACIL SIFALAR DILIYORUM
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 19:54   #103
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent başarısız oldu gitti m ertugral da başarısız isterse küme düşelim o da gitmeli.bu işin şakası yok takım umut vermiyor takıma acil bişeyler yapılmalı bunu yapacak olanda başkandır. hadi başkanım kov şu hocayıda musayıd ermanıda uguruda kamannanı,ibrahimlerin ikisinide ,yasin nebil kov gitsinler ruhsuzlar yedekler bunlardan daha başarılı olur.takımda kimse kalmadı diyenlere soruyorum takım varmıki?varda benmi göremiyom.belediye maçına 3 1 demiştim tabiki istegim öyleydide ondan öyle yazdım yoksa bu kansızlar hiç 3 gol atmadıki bir maçta.diyarbakırda olayları bastırmak için sivasın yenildigini anons ettiler inanın çok zoruma gitti kimsenin buna hakkı yok hepsi tıkır tıkır parasını alıyorlar çıkıp onuru ile savaşacaklar buna mecburlar kredimiz filan yok hepsi bitti.ya bu malı güdecekler ya burdan defolup gidecekler.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 23:21   #104
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Unglücklich Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın özetlerine baktım farktan kurtulmuşuz net pozisyonumuz yok sivasspor 70 dak.gol atamayacak takım değil zita.agbetu,erman,oynamadan sivassporun maç kazanması mucizelere bağlı,hocamız malesef yetersiz kaldı,iyiniyet ,efendilik, yeterli olmadı,futbolcularımız yeteri kadar mücadele göstermiyor bundan sonraki maçlara yerli oyuncularla çıkılmalı,agbetu,kamanan,zita daha fazla oynatılmalı,rakipten daha fazla koşulmalı,maçın yıldızı yok malesef
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 23:33   #105
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

egerlendirecek bir şey göremiyorum yenilgi yenilgi yenilgi yine yenilgi
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2010, 10:55   #106
burakpaşa
Yiğido

burakpaşa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 burakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISI

DEMEDİ DEMEYİN SENEYE BÜLENT UYGUN TEKRARDAN TAKIMIN BAŞINDA
burakpaşa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı