Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !
Daha düne kadar Bülent UYGUN’u karalayanlar bugün çark ettiler. Ben gideceğini duyduğum zamanda, gittiği zaman da ve halende gitmesinin yanlış karar olduğunu söylüyorum ve hep söyleyeceğim. Adamın hataları vardı ama sevapları daha çoktu.
Takıma enerji, sinerji, motivasyon, hareket, şehre canlılık, Sivas’lıya güven aşılayan Bülent Uygun’u eleştirmek haksızlığın en büyüğü..
İsmail Mut’un yazdıklarına da aynen katılıyorum. Nerede eski Sivasspor, nerede şimdi ki? Bunda başta futbolcuların olduğu kadar Muhsin ERTUĞRAL’ın da suçu var. Ve buna göz yuman yönetimin ve başkanın da.. Bu hafta İstanbul BŞB maçını kazansak bile benim fikrim değişmeyecek. Pısırık, pasif, ürkek, 3 pas yapamayan, ne yaptığını bilmeyen takım istemiyoruz.
Geçen sene ki gibi rakibe saldıran, boğan, pres yapan ve bol bol gol pozisyonu yaratan SİVASSPOR’umuzu istiyoruz. Hatırlayın geçen seneki Trabzonspor maçını, adamlar kolbastı oynamaya gelmişti, onlara gol bastık gönderdik. Bir o kadar da kaçırdık. Sonra Gaziantep maçı, Manisaspor maçı, hele hele 3-1 yendiğimiz Bursaspor maçı. Pozisyon üstüne pozisyon yaratıyor, rakibi boğuyorduk. Rakipler maça bitse de gitsek diye bakıyorlardı.
Biz böyle bir takım istiyoruz sevgili Muhsin hocam. Futbolcuları alan sensin, 6 aydır takımın ve camianın başında olan sensin. İş işten geçmeden birşeyler yap ! ....
AYK
|