Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !
Alt 05.03.2010, 11:08   #21
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !

Hepiniz Bülent Hoca gelsin diyor sunuz diyorsunuz ki Sampiyonlar ligi ne kim götürdü yok su yok bu Takimin en iyi oyuncularini Satan kim Muhsin Hoca cok ayip ediyorsunuz Bülen Hoca iyidi ona karsi birsey demiyorum ama Sivasspor da en büyük hata yi yapti hic affedmiyeceim ve baska bazi arkadaslarim da sanirsam ondan siz Muhsin Hoca yi lütfen küsümsemeyin o cok degerli bir Hoca Ve Bülent Uygun 11 Macta bu sezon Sivasspordayken 1 Mac kazandi 0 Beraberlik 10 Mglubiyet o 1 macta Ankaraspora karsi oynamadigimiz macta 3-0 galib olmustuk hatirliyorsaniz yani cok üzüldüm ben bazi haberleri okurken
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2010, 12:29   #22
izmirliyigido
Gast

Daha düne kadar Bülent UYGUN’u karalayanlar bugün çark ettiler. Ben gideceğini duyduğum zamanda, gittiği zaman da ve halende gitmesinin yanlış karar olduğunu söylüyorum ve hep söyleyeceğim. Adamın hataları vardı ama sevapları daha çoktu.

Takıma enerji, sinerji, motivasyon, hareket, şehre canlılık, Sivas’lıya güven aşılayan Bülent Uygun’u eleştirmek haksızlığın en büyüğü..

İsmail Mut’un yazdıklarına da aynen katılıyorum. Nerede eski Sivasspor, nerede şimdi ki? Bunda başta futbolcuların olduğu kadar Muhsin ERTUĞRAL’ın da suçu var. Ve buna göz yuman yönetimin ve başkanın da.. Bu hafta İstanbul BŞB maçını kazansak bile benim fikrim değişmeyecek. Pısırık, pasif, ürkek, 3 pas yapamayan, ne yaptığını bilmeyen takım istemiyoruz.

Geçen sene ki gibi rakibe saldıran, boğan, pres yapan ve bol bol gol pozisyonu yaratan SİVASSPOR’umuzu istiyoruz. Hatırlayın geçen seneki Trabzonspor maçını, adamlar kolbastı oynamaya gelmişti, onlara gol bastık gönderdik. Bir o kadar da kaçırdık. Sonra Gaziantep maçı, Manisaspor maçı, hele hele 3-1 yendiğimiz Bursaspor maçı. Pozisyon üstüne pozisyon yaratıyor, rakibi boğuyorduk. Rakipler maça bitse de gitsek diye bakıyorlardı.

Biz böyle bir takım istiyoruz sevgili Muhsin hocam. Futbolcuları alan sensin, 6 aydır takımın ve camianın başında olan sensin. İş işten geçmeden birşeyler yap ! ....

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2010, 12:35   #23
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58^SiVaS^58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepiniz Bülent Hoca gelsin diyor sunuz diyorsunuz ki Sampiyonlar ligi ne kim götürdü yok su yok bu Takimin en iyi oyuncularini Satan kim Muhsin Hoca cok ayip ediyorsunuz Bülen Hoca iyidi ona karsi birsey demiyorum ama Sivasspor da en büyük hata yi yapti hic affedmiyeceim ve baska bazi arkadaslarim da sanirsam ondan siz Muhsin Hoca yi lütfen küsümsemeyin o cok degerli bir Hoca Ve Bülent Uygun 11 Macta bu sezon Sivasspordayken 1 Mac kazandi 0 Beraberlik 10 Mglubiyet o 1 macta Ankaraspora karsi oynamadigimiz macta 3-0 galib olmustuk hatirliyorsaniz yani cok üzüldüm ben bazi haberleri okurken
Arkadaşım ben de sana birşey hatırlatayım da insanları yanlış bilgilendirme.

Bülent Uygun gittiği zaman 8. haftaydı. 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetimiz vardı. O tek galibiyetide bileğimizin hakkıyla Antalyaspor'u 2-0 yenerek aldık. Ankaraspor'u Muhsin hoca geldikten 5 hafta sonra 13.haftada aldık.

Muhsin hocaylada 15 maçta sadece 5 galibiyet aldık. Bu mu başarı?

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 14:53   #24
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Örükcülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım ben de sana birşey hatırlatayım da insanları yanlış bilgilendirme.

Bülent Uygun gittiği zaman 8. haftaydı. 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetimiz vardı. O tek galibiyetide bileğimizin hakkıyla Antalyaspor'u 2-0 yenerek aldık. Ankaraspor'u Muhsin hoca geldikten 5 hafta sonra 13.haftada aldık.

Muhsin hocaylada 15 maçta sadece 5 galibiyet aldık. Bu mu başarı?

yok yaaa sen futbolu izliyormusun????????
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 17:31   #25
can sivas
Acemi Yiğido

can sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 can sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tv 58 de yurt dışından devamlı izliyorum maalesef konuştuklarınızdan bişey anlamıyorum yazdıklarınızdanda heç bişey anlamadım.

güya gaz vermeye çalışmışsın, ya lütfen büyük kaptan bırak bunları...

sana ve kariyerine yakışır bişeyler yazıver noolursun.

Şöyle bir internetten yurt dışına göz atda senin konumundakiler ne gibi yorumlar yapıyorlar bi bak. Sizin profesyonel olmanız lazım abiya

Bu yorumları bizim 15 yaşındaki çocukarda yapıyor
can sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 17:39   #26
58VoLkAn58
Yiğido

54 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58VoLkAn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hadi takım yenildi diyelim.Yenilin de atakda yapın.Maçtan hiç zevk alamıyoruz.
58VoLkAn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2010, 18:41   #27
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İyi hoş söylüyoruz da takım adına yaptığımız hiçbirşey yok ...Özellikle maddi anlamda,maneviyi geçtim onu ağızla hepimiz yapabiliriz ...Aslında bunun baş sorumlusu yönetimdir,nüfusumuzun fazla olduğu bölgelere mağaza vs.açmayarak eldeki para iyi değerlendirilmeyerek herkesin gıpta ile baktığı,çekemediği takımı bu duruma sürüklediler...Takımın ekonomisi iyi değerlendirilemedi,hadi diyeceksiniz çok paramız yok o zaman bu kadar taraftardan para kazanma yollarını dene,sen bunlardan hiçbirini yapmadan takımın kuru kuruya başarısını sürdürmeye devam edersen,bir de teknik direktörde dahi oturmuş kadroyu bozup şuursuz müdahalelerde bulunursan olacağı budur..Bu durumda olmamızda hepimizin suçu var,velhasıl-ı kelam her ne kadar yönetim,teknik kadro vs.'yi eleştirsem de bizimde çıkıp bizi üzmeye hakkınız yok demeye yüzümüz yok,en azından her anlamda desteğini esirgemeyen,fedakar taraftarlarımızın dışında diyeyim...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bizi, hakkınız, yoktur, üzmeye