Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Alt 14.03.2010, 18:13   #1
venividivici58
Yeni Yiğido

venividivici58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 venividivici58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Alıntı:
ReDYiGiDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bazı arkadaşlar düşünebilir istifa neyi değiştirir diye. Ama gerek oynanan oyun gerekse yönetim olarak dibe vurmuş bulunmaktayız. Teknik değişikliği tıpkı Bülent Uygunun gidip Muhsin Ertuğralın gelmesi gibi takıma farklı bir hava yeni galibiyetler getirecektir..

Memnun değilmiz Muhsin Ertuğral'da? Kazandığımız maclara soyle bir bakacak olursak futbol oynu oynamayı nimet sayan mücadele etmek için hiçbir çaba sarfetmeyen isteksiz ruhsuz bir Sivasspor var sahada. Rakiplerimiz beceriksizliğinden bir kaç mac ancak kazanabiliyoruz. Dikkat ederseniz dişe diş bir mücadele yaşanmamış beraberliğimiz bile çok nadir.. Kaybettiğimiz macları hiç söylemiyorum hepsinden fark yiyoruz.. Takım adına olumlu hiç bir adım yok.

Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip İSTİFAYA DAVET ediyorum..
aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah
venividivici58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2010, 18:23   #2
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
venividivici58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah
Özetleri izledin mi neye muhalefet oluyorsunuz orjinal mi hissediyorsunuz kendinizi anlamıyorum yok hoca kalsın skor yorumculuğu yapmayın şaka gibisiniz 4 yabancıyı ben mi aldım lucienin yaptığı hatayı gördün mü boş boş konuşuyorsunuz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.03.2010, 18:26   #3
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Frage Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

artık yeter muhsin hoca kadroyu duyduğumda maçı dinlemedim bile sen nasıl bi teknik adamsın çek git artık ama duyumlara göre mesut bakkal olabilirmiş inşallah artık kabus biter kurtuluruz

inşallah herşey gençlerbirliği maçında değişir.
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58SİVAS58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2010, 18:27   #4
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
o topcuyu ilk 11 o kadar tepkiye ragmen ben 11 yaziyorum hatta diger bir tanesini ben transfer ettim degilmi iyi baska ne diyelim kime kabahat bulalim adam ayakta duramiyor 11 de oynuyor sorumlusu benmiyim.sezer badur u 25. dakikada sahadan cikaran adam bunun gibi durumlarda neden seyirci kaliyor.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.03.2010, 19:27   #5
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Bütün maclarını izledimm gardaş yenilen golleride görüyoruz hocanın oyu stilinide denizli macında yüreğimizi ağzımıza getirdi adamlar kırmızı kart görmüş bizde görmüşüz daha sonrasında kalan forvetleri ve orta sahayı cıkartıp defans aldı 7 defans oyuncusuyla son dakikalarda sen denizlisporun baskısını gördün mü Bu hangi mantealitenin ürünüdür allah aşkına.. Macları senin iyi izlemediğin çok belli.. Denizlispora karşı kendi evimizde 1-0 ı korumaya calışırsak ben bu hocanın hocalığından elbette şüphe duyarım
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bavulunu, ertuğral, hoca, muhsin, muhsİn, sİvasi, terket, topla, İstİfa