Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 21.03.2010, 17:23   #21
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

'Umut insana en büyük kötülüktür,çünkü işkencenin devam etmesi demektir' demiş adamın biri. Önce biraz abartılı gelmişti bu söz ama meğer Sivassporumuzun bugünü için söylenmiş adeta.
Umutlu olmayı gerektirenler:
1) Ligde matematiksel olarak kalma ve düşmeme umudumuz hala var.
2) Topçular adam gibi oynar, iyi yönetilirse maç kazanabilirler
3) Muhsin hoca istifa eder, Erman gibi bazı topçular süresiz kadrodışı kalırsa olabilir.
İşte bu nedenlerden taraftar olarak bize yapılan işkence , düştüğümüz kesinleşene yani 3-4 maça kadar devam edecek.
Merak ediyorum,Muhsin istifa etmez,takımda sert önlemler alınmazsa hangi taraftar stada gelecek artık. Ben bir daha bu hocanın yüzünü bile görmek istemiyorum, bazı futbolcularımızın da keza.
Yediğimiz ilk golden önce maratonda kenardan Erman topa bas, adamı kovala, pres yap, kaldır ......nı diye bağırmaktan bittim. Birazdan da golü yedik. Bir oyuncu ancak bu kadar gafil, umursamaz olabilir. Nasıl oldu da oynattı bunu anlamadım.
Devre arasında sahada Cihan ve Murat ısınıyorlardı,bir ara top saha kenarına gelince topu almaya gelen Cihan ve Murata şut çekmelerini söyledik,Murat elini iki yana açtı, yedeğim baksana der gibi. Cihan niçin kaç maçtır 60.dakikalarda oyuna giriyor. Kamanan hazır değil, niye sokuyorsun, ya da neden hazırlayamıyorsun? Rahman ,Harun , Yunus neredeler, niye hazır değiller?
Keita,Hayrettin,Dağaşan ve Abdurrahman istekli oynadılar.Buna karşın Mehmet Yıldız çok kötüydü, Sedat,Yasin defansta boğuşmaktan ileri çıkamadılar.
İlk yarı hücumda iş yapamadık, Mehmet Yıldız 28 numaralı oyuncunun kucağında bütün maçı geçirdi,İbrahim Şahin Mehmetle anlaşamadı,boş alanlara kaçamadı,oyundan çıkmayı haketti. Abdurrahmanı çıkarması hataydı, ayakta kalan bir oyuncumuzdu, alkışlarla kenara geldi.Hakemler zaten taa en yukarlardan talimatı aldılar biliyorsunuz yapmaları beklenenleri yaptılar.
Bugüne kadar hep destek dedim ama artık bu hoca ve bu oyuncularla 'YETER!'diyorum. C.tesimizi Pazarımızı verelim,ailemizle gezmek,dinlenmek dururken,yenileceğimizi içten bilerek ama belli etmeyerek maçlara gelip bağıralım destekleyelim,tokadı yiyip gelelim.Artık yeter,böyle gitmez.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2010, 17:24   #22
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

HOCA GİT ARTIK TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI YÖNETİMDE GİTSİN YETER LAN ARTIK ÇEKTİĞİMİZ REZALET.TUZU KURU HEPSİNİN DÜŞERSE SİVASSPOR DÜPŞER AHMET MEHMET DÜŞMEZ ..
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:25   #23
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

mcin nesini degerlendirelim kadroyu kurmus kazanma arzusu olmayan takim neyini degerlendirecegiz calisma türk futbolundan anlama cik git ozaman.... eger onurun varsa
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:31   #24
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Hakem de bir penaltımızı yedi bu arada yüzde yüz penaltıydı!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:32   #25
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

gecmis olsun bizi üzenlere vefakar taraftarlarimiz stadi doldurmaya devam etsin futbolcularda kendini yirtmadan ter dökmeden para kazanmaya.... aza yetinmeyen cogu bulamaz... bu mesaj futbolculara................
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:33   #26
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Millet 1tl ye adam bulamıyor.Biz bu ruhsuzlara 10 tl veriyoz,yine dolduruyoz stadı.ne zaman kafanız basacak!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:46   #27
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İstafa et o zaman,eğer gerçekten utanmış olsaydın şimdi istifa ettiğini söylerdin.
Ruhsuzlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:mad :
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:48   #28
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu futbolcularla, bu hocayla ve bu yönetim anlayışı ile düşüşümüz kesinleşti. Ben artık zerre kadar düzeleceğimize inanmıyorum. Bugün itibariyle de bu kadro için artık kalan haftalarda yorum yapmanın, kafa yormanın gereksiz olduğuna inanıyorum.

Haziran'da yeni transfer sezonunun açılması ile birlikte Bank Asya'da oynayacağımız kadronun şekillenmeye başlayacağı süreçte sitemizde yine renklerimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ben sekiz haftalık ara veriyorum! Bu karaktersizlere dokuz ay sabrettik ama bir sekiz hafta daha dayanamayacağım. Haziran başı gibi, yeni transfer sezonu ile birlikte ve Temmuz ayında da Bank Asya için hazırlık maçlarında görüşmek üzere.

Şimdilik hoşça kalın!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2010, 17:52   #29
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dost lar hadi hoca rezalet ya yönetime nediyeceğiz aylardır takımdiye bir şey yok otada bureziliği görmü yorlarmı takımda bir oyuncu var onuda hoca oynatmıyor o oyuncu ismini bilmiyorum ama nosu 80 zenci o hariç hepsini kovmaklağzım bu yönetim ve hoca bu saaten sonrabirşeyveremez hepsinin istifa etmesilağzımbunların kabiliyeti bukadarmış demek
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 17:59   #30
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Şehir dışında olduğum için maça gidemedim.Ancak basından takip ettiğim kadarı ile önceki maçların benzeri bir durum ilk 30 dakika içinde bir gol ve bu gol sonrası rakip direnmiş sonrasında kontra atak ile sonuca gitmiş.bu takım bitmiştir.artık inancım kalamdı ligde kalabileceğine dair.yönetime, teknik heyete ve özellikle futbolcuyuum diye gururla gezinenlere YAZIKLAR OLSUN diyorum.yönetim bu takımı sattı, çabalayan yok.
Bir senaryo daha var beliki de onun rahatlığı vardır.Gelecek sezon süper ligde mücadele edecek takım sayının 20 olacağı ve bu sezon ligden takım düşmeyeceği kulislerinin olduğu, ligin şu anki durumu gözönüne alındığı için resmiyete dökülmediği söylentiler var.yönetim, teknik heyet ve futbolcular bunu biliyor da ondan mı bu kadar rahat tavır takınıyorlar.onlar buna kesin olarak inanmışlarsa mümkünse gururu yıkılan bu taraftarın da gönlünü alabilsinler güçleri yetiyorsa.
Elveda süperlig merhaba Bank Asya demek içimden gelmiyor inşaallah bu gerçek olmaz....

Etiketler
değerlendirelim, maçı