Cevap: Muhsin Ertuğral istifa etti
Gecen sene az kalsin Sampiyon olacakken, bu sene düstügümüz durum ortada, ama Sampiyonlugu kendimiz elimizin tersiyle ittik cünkü kendimiz dahi inanmamistik, oynadigimiz Futbol ortadaydi..
Göze hos gelen Futbol zaten oynamiyorduk, bunun üstüne bide kendi inancsizligimiz eklenince Sampiyonluk avucumuzun icinden uctu gitti, Futbolcularimizin, Yönetimimizin ve Bülent Uygunun yaptigi aciklamalari unutmadik..
Medyada verdikleri demeclerde bizi ztn Sampiyon yapmazlar, veya Anadolu takimlari neden bize karsi oynadiklari zmn daha iyi oynuyolar gibi demecler yaparsan Sampiyon olamazsin, cikacaksin adam gibi oynayip hakedeceksin, bugün bakiyorum Bursaspora cok cok hakediyolar Sampiyonlugu cünkü sessiz sedasiz emin adimlarla Sampiyonluga dogru yürüyolar, Insallah bizim düstügümüz durumlara onlar düsmezler!!
Muhsin Ertugral istifa etmis, sagolsun ve yolu acik olsun, ama gereginden fazla tahammül ettik, Bülent uyguna tanimadimiz toleransi sayin Ertugrala tanidik, ve son senelerde Sivassporumuza ve bize yasattigi güzel günleri unutarak, aglatarak yolladik!!!
Bu takimi bu hale getirdi, cikaracakta kendisiydi, ama biz öle demedik..
Bizi birakacak Trabzona gidecek veya kendine isim yapti Sivasta o yüzden büyük bir takimin basina gececek dedik, ama hic birini yapmadi ve hala bi takimin basinda degil, Takimi ve Insanimizi taniyor kurtarirsa bu saatten sonra anca o kurtarir kümede kalmamizi..
Bence teklif götürülürse gelmem demiyecektir, cünkü yarim biraktigi bir is var Sivasta, gelip tamamina erdirecek tek Insan o görünüyor, buna tükürdügün tükürügü yalamak denmez, cünkü karsilikli cikarlar söz konusu...
O bizi biliyor bizde onu, onun icin Bülent Hoca benim icin en dogru karar olur, gecenlerde Ziya Dogan falan demistim ama, artik en dogru karar bence Bülent Uygun, tabiiki birileri karsi cikacak, ama benim gördügüm kadariyla sayet Bülent Hoca gelirse Taraftarin büyük bölümü sevinecektir, sevinmeyecek insanlar azinlikta, hakkimizda Hayirli olan neyse o olur Insallah ve Bank Asyayi bidaha yasamamamiz dilegiyle....
|