Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??
Alt 22.03.2010, 19:00   #31
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??

YÖNETİMİN AÇIKLAMASINA GEREK YOKKİ HABER YAYILIYOR ZATEN..HİKMET KARAMAN DOĞRU %90 GELİYOR.
BU LİGİ BİLEN TANIYAN İYİ Bİ TEKNİK DİREKTÖR.O GELİNCE BİR KAÇ TANE FUTBOLCUYUDA SALLANDIRMASI GEREKİYOR BUNU YAPACAĞINADA EMİNİM BEN.
YOKSA BU ADAMLARLA BU İŞ YÜRÜMEZ.BAKIN GÖRECEKSİNİZ ZİTA,VAN HERDEN,RAHMAN BU TAKIMN EN İYİLERİ OLACAK..
TAŞLARI YERİNDEN OYNATACAK,OYNATMAZSA BUNLARIN KAFALEINDA ZATEN SİVASSPOR KALMAMIŞ..
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 19:03   #32
burro58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 burro58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ZİYA DOĞAN dan başkası yalan gelecekse o gelsin
burro58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 19:12   #33
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben de yeni gelecek hocanın ismini önemsiyorum ama fazla düşünmüyorum. Önceliğim takımın ve önümüzdeki maçların durumu.Teknik direktör değişikliği gecikti ama şarttı. Denizlisporu düştü kabul ediyorum çünkü Denizli düşmeyecekse Sivasspor düşer.Konuşmaya gerek kalmaz.Rakibimiz Diyarbakır , biraz da Manisa. Her ikisi de bizim oynadığımız takımla birer hafta arayla oynuyorlar. Önümüzdeki maçları ve almamız gereken asgari puanları düşünelim:
Gaziantep(D) 1p.,Galatasaray 1p,Kayserispor(D) 3p,Ankaraspor 3p,Beşiktaş(D) 1p,Kasımpaşa 3p ,Eskişehir(D) 1p ve Ankaragücü 3p.. Toplam 24+16=40 puan
Takımımızın yeni hocanın da gelmesiyle hedefteki bu puanları kazanmasını diliyorum. Yeni gelecek hocanın işi hem kolay hem zor. Hata yapma şansı yok. Bir maç bile puansız geçemez. Affetmezler.Rakip bir tane değil bir de görünmeyenler var. Siyaset, bürokrasi,federasyon,mhk,kıska nç rakip taraftar grupları ve takımlar... Herkes karşımızda. Teşbihte hata olmaz. Bir küçük Çanakkale savaşı vereceğiz sezon sonuna kadar .Bize Seyit Onbaşılar gerek şimdi yükü omuzlayacak. Yeni gelecek hocaya taraftarın sesini iletmeliyiz mutlaka. Artık facebook sayfası mı olur ne olursa TARAFTARIN DA GÖRÜŞLERİNİ DİNLEMESİNİ İSTİYORUM.
Sivasspor hala ligde kalabilir, yapmamız gereken Diyarbakırspordan hep bir adım önde olmak .Bu da o kadar zor değil. Galatasaray maçından itibaren artık gar,maraton ,havuz ,kapalı tribünler tek ses olmalıdır. Oturan,çekirdek yiyen, bağırmayan Sivaslı değildir. Yapabiliriz. Lafta değil gerçekten inanır ve kendimizi tribünde gösterir, topçulara da bunu aşılarsak hala başarabiliriz.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 19:32   #34
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende 2 saat önce uğur abinin eczaneye gittim haber varmı diye hikmet karaman dedi
bence anlaşacağımız en iyi hoca
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.03.2010, 20:12   #35
GAZI
Yeni Yiğido

GAZI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZI isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaslar bence ismil kartal gelmeli ziya hocayida hikmet hocayida hic sevmem tabii bu benim fikrim
GAZI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 20:14   #36
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
EfSaNeSiN SiVaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oh be inşallah gelir hikmet hoca adam süper ligi çok iyi tanıyo be oda olmazsa ziya hoca gelmeli bu ligde kalacaz
evet hoca cıkar golü atar sivasspor ligde kalır
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 20:35   #37
adalı
Acemi Yiğido

33 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 adalı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence arkadaşlar hikmet karaman gelirse kesin ligde kalırız süper ligi iyi biliyor
adalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.03.2010, 21:21   #38
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Teknik direktörlük için adı geçen 3 is,im var:1-Hikmet Karaman 2-Mesut Bakkal 3-Nurullah Sağlam 4-Bu 3 ü olmazsa sürpriz bir aday 5-Muhsin Hocanın Yrdımcısı Talat Üzüm...Şimdi bu isimleri analiz edelim:1-Hikmet Karaman:Yıllardır bu ligde çalışmış Almanya kökenli bir hoca..Son yıllarda sürekli olarak küme düşme hattındaki takımlara takım zor durumdayken getirldi..Takımlara iyi futbol oynattığı söylenir ama son yıllarda çok sayıda takımı da küme düşmekten kurtaramadı..En kötü yönü çalıştığı takımlarala nedendir bilnmez yönetimle hep sorunlar yaşayıp mahkemelik oldu..Sezon başı başladı bir çok takımda ise çok ilginçtir en fazla 5-6 hafta içinde başarısız olduğu için gönderildi..Hiçbir takımla önemli bir lig derecesi yok..2-Mesut Bakkal:Ersun Yanal'ın eski yardımcısı..Denizli de beraber çalışmışlardı..Daha sonra ligde g.birliği,Manisa ve bir çok takımda görev yaptı..Bir ara Akdeniz oyunlarında Olimpik milli takımda görev yaptı..O takıma final oynattı..Disiplinli iyi bir hoca,G. birliğinde çalışırken takıma iyi futbol oynattı..Bu yıl ise Manisa 2da alınan başarısız sonuçlar nedeniyle taraftar tarfından sürekli istifaya davet edildi ve ayrıldı...3-Nurullah Sağlam:Bu yıl süper ligde takım çalıştırmadı,fazla ypranmadı.DahA önceki yıllarda bilhassa G. Antep de oynattığı pozitif futbolla G.Antep i üst sıralara çıkarmış ve Avrupa kupalarına katılmasını sağlamıştı...Benim gönlüm ondan yana...4-Bu 3 ü olmazsa yönetimin ismin sır gibi sakladığı ligimizde daha önce görev yapan iyi bir hoca...5- Bunların hiçbir de olmazsa Ne olursa olsun takımı en azından gelecek hocalara göre daha iyi tanıyan bir yardımcı hoca:Talat Üzüm de listede yer alabilir...Sivasspor iyi tercih yapmalı....kendi düşen ağlamaz..Düşersen herkes sana bir tekme de ben vurayım bir daha doğrulamasın diye düşünebilir....Onun için bu saatten sonra gelecek hocanın ne getireceği ne götüreceği hesaplanarak seçim yapılmalı diye düşünüyorum...Bence gelecek hoca bu yılı kurtarayım da seneye tekrar başka bir hocayla çalışırım zihniyetinden çok sivassporu gelecekte daha iyi yerlere taşıyacak;altyapıyla uyumlu çalışacak bir hocanın göreve getirilmesi en büyük dileğim...Bu yılı belki kurtarırız ama istenen hocayı bulamazsak bunun faturasını daha ağır ödeyerek kesin küme düşeriz...Sivasspor şu anda dikenli bir yolun üzerinde;çok dikkatli yol almak zorunda....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 21:24   #39
kanımaksa58
Yiğido

kanımaksa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 kanımaksa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hayırlısı olur inşallah düşersek birdaha çıkamayız kimsede kalmazz
kanımaksa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 21:43   #40
dadaşlar
Acemi Yiğido

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dadaşlar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEYLER ALDIGIM HABERE GÖRE BÜLENT KORKMAZ GELİYORMUŞ.SİVASSPOR GELMEK İÇİN İSTİFA ETMİŞ SİVASSPOR GELECEK.GELİRSE SÜPERRR OLURR..
dadaşlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocanın, ismi, yeni