Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??
Ben de yeni gelecek hocanın ismini önemsiyorum ama fazla düşünmüyorum. Önceliğim takımın ve önümüzdeki maçların durumu.Teknik direktör değişikliği gecikti ama şarttı. Denizlisporu düştü kabul ediyorum çünkü Denizli düşmeyecekse Sivasspor düşer.Konuşmaya gerek kalmaz.Rakibimiz Diyarbakır , biraz da Manisa. Her ikisi de bizim oynadığımız takımla birer hafta arayla oynuyorlar. Önümüzdeki maçları ve almamız gereken asgari puanları düşünelim:
Gaziantep(D) 1p.,Galatasaray 1p,Kayserispor(D) 3p,Ankaraspor 3p,Beşiktaş(D) 1p,Kasımpaşa 3p ,Eskişehir(D) 1p ve Ankaragücü 3p.. Toplam 24+16=40 puan
Takımımızın yeni hocanın da gelmesiyle hedefteki bu puanları kazanmasını diliyorum. Yeni gelecek hocanın işi hem kolay hem zor. Hata yapma şansı yok. Bir maç bile puansız geçemez. Affetmezler.Rakip bir tane değil bir de görünmeyenler var. Siyaset, bürokrasi,federasyon,mhk,kıska nç rakip taraftar grupları ve takımlar... Herkes karşımızda. Teşbihte hata olmaz. Bir küçük Çanakkale savaşı vereceğiz sezon sonuna kadar .Bize Seyit Onbaşılar gerek şimdi yükü omuzlayacak. Yeni gelecek hocaya taraftarın sesini iletmeliyiz mutlaka. Artık facebook sayfası mı olur ne olursa TARAFTARIN DA GÖRÜŞLERİNİ DİNLEMESİNİ İSTİYORUM.
Sivasspor hala ligde kalabilir, yapmamız gereken Diyarbakırspordan hep bir adım önde olmak .Bu da o kadar zor değil. Galatasaray maçından itibaren artık gar,maraton ,havuz ,kapalı tribünler tek ses olmalıdır. Oturan,çekirdek yiyen, bağırmayan Sivaslı değildir. Yapabiliriz. Lafta değil gerçekten inanır ve kendimizi tribünde gösterir, topçulara da bunu aşılarsak hala başarabiliriz.
|