Cevap: FIFA`ya gitmek istemeyiz
Muhsin Ertuğral'ın istifa ettiği Sivasspor'da yönetici Fikret Ünsal, Diyarbakır kararı için bu sözlerle TFF'ye gözdağı verdi
Sivasspor'da dün öfke ve hüzün bir arada yaşandı. Teknik direktör Muhsin Ertuğral gözyaşları içinde istifasını açıklarken, basın sözcüsü Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu'na ağır suçlamalar yöneltti. Kulüp tesislerinde basın toplantısı yapan ve konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Ertuğral, "Yeni bir hocanın gelmesi, ortamı çok iyi tanıması tabii ki takımı biraz ateşleyebilir, bir kıvılcım getirebilir. O yüzden bu kararı yönetimle birlikte aldık" dedi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise Ertuğral'ın istifasında TFF'nin Diyarbakırspor'u küme düşürmemesinin de etkili olduğunu söyleyip, "Hocamız yurt dışında futbol hayatı boyunca böyle bir olayla karşılaşmamış. Gerçekten de ne futbolcularımızda, ne hocamızda, ne teknik heyetimizde inanç kaldı" dedi. Ünsal, TFF'nin kararını Tahkim, UEFA ya da FIFA'ya taşıyabiliceklerini söyleyip, "FIFA'ya gitsek siyaset futbola karıştığı için Türkiye'ye müthiş ceza gelir, bunu istemeyiz" yorumunu yaptı. Ünsal, "Siyasi baskılar sürerse bu lig 5-10 sene sonra 40-50 takımla oynanır olur" dedi.
______________________________ ______________________________ _____
Fikret Ünsal ne konusdugunu bilmiyor galiba hafiza kaybi var bunda bir kac hafta önce Muhsin Hocaya Pasif olusunu ,ve Futbolculari tam motife edemedigini bundan dalayi futbolculara bunlarin gelgigi ülkede futbolun yavas oynandigini Türkiyede kiran kirana oldugunu Hocayi iyi bir futbola davet etdigini ve Muhsin Hocayi begenmedigini yazmisdi ve bende cevap verdim ayni gün. Simdi soruyorum Muhsin Hocayi getirdiginiz gün öve öve biteremiyordun ,aradan kisa zaman gecti kesmeye basladin ,kötüyse bir yönetici olarak neden Takimin basina getirdiniz o,zaman yok ben bunun takima bir katkida bulunacagina inanmiyorum deseydin karsi ciksaydin . "Bügün yag yakiyorsun ayakta durmasini ögren ve ikincisi FiFA,ya gidersek Türkiye ceza alir diyorsun sen önce Takimini korumasini düsün yapabiliyorsan yap bos konusma gülerler aksam TV 58,dinlemedin galiba tekrar dinlemeni tavsiye ederim .Dosyasi kabarik takimlar Ligde duracak biz Dürüst Taraftar onlarin sucunu üslenecegiz ayip bunu söylemek bile insani utandiriyor Bütün traftarlar Türkiyede sahada Balta,Kama Bicak Sopa Tas Tabanca ,Yaralayici her cesit malzeme bulunduralim o,zaman güclü olan cogunluk olan kaba kuvvetle kazansin bunumu istiyorsun yapmayacaksaniz bu sitede yayin yapmayin yagmadan gürlemeyin bizim hakkimizi arayacak bir yönetim yok Yigdolar olarak isyanimiz var seni burdan Protesti ediyorum .