Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

yetersiz kalan amigolar
Alt 08.11.2005, 11:30   #19
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen yetersiz kalan amigolar

Sivasspor- Fenerbahçe maçını seyretmek için İstanbuldan geldim ve sivaslı bir taraftar olarak şaşkınlığa uğradım. Yaklaşık onbirbin taraftarı bastıran bir avuç fenerbahçelinin taraftara desteğini gördükçe hem bizim taraftarın sadece maç izlemek üzere geldiğini hem de organize yapamayan amigoyu görmek beni oldukça üzdü.
Değerli sivaslı hemşehrilerim, stadyuma maç seyretmeye gelmenin tek amacı takıma destek vermektir; yerinde oturup çekirdek çıtlatmak değildir. Bunu evinizde tv karşısına oturarak yapabilirsiniz. Her ne zamanki taraftar ateşlenip sesini yükseltmeye başladıkça, dikkatinizi çekerim hakem lehimize karar vermeye başladı. Benim görebildiğim sorun amigoların eğitimsizliğidir (gerçi benim gördüğüm bitane vardı). Ben 3. ligden beri o statta görev yapan o amigo arkadaşın yerine istanbulda yaşayan ve sivaslı olan, taraftarı coşturabilen amigoların (en az 5) cüzi bir ücret karşılığı ilimize sivasspor bayrağı altında cüzi bir ücretle çalıştırılmasıdır. Organize olabilen ve ateşini gösterebilen taraftar her zaman karar üzerinde etkili olur ve olacaktır. Bir avuç fenerbahçelinin kendilerinden 7-8 kat fazla olan sivasspor a baskın çıkması oldukça şaşılacak bir olaydır. Rakip takibe deplansmanda olduğunu hissettirecek kuru kalabalık değil, ateşli ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftar olacaktır. Bunun için karizma ve tecrübe sahibi amigolar şart. 3.lige yetebilen ama 1.lig de cılız kalan amigolara ihtiyacımız yok. Yönetim muhakkak amigoları bünyesinde çalıştırmalı.
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla