bursanın ligdeki diğer 17 takımdan bir üstünlüğü yok gözümde.. bursalıların da benim desteğime ihtiyacı olduklarını sanmıyorum zaten maşallah süper taraftarları var helal olsun.. ben bu tribün kardeşlikleri olayını çok saçma buluyorum ama bunu yapan taraftarlara da saygım var şüphesiz...
şimdi bi düşünün bursa şampiyon olsa ligimizde şampiyon olacak 5. takım olacak. ben bunu neden destekleyim ki? ben sivassporumun 5. şampiyon olmasını isterim arkadaş. bana ne bursadan? neden bu unvan bursanın olsun sivasspor dururken.. 1 sene bocalar seneye toparlar eski havamızı yakar biz zorlarız.. ha yarın birgün senin takımın ligin son maçında bursasporla şampiyonluk kovalarken maç yapsa ve kaybetse şampiyonlugu eliyle hediye etse o zaman görürüm ben şimdi şampiyon bursa diyenleri
bu benim fikrimdir herkesin fikrine saygı duyarım benim fikrime saygı duydukları sürece...
(bir de son sözüm istanbul takımlarını bizans diye adlandıranlara.. elin yunanlısı bile artık konstantin demez istanbul derken sen kalkmış bizans diyosun gelmeyin bu oyunlara!
sevmezsin hatta nefret edersin bizans nedir arkadaşım Allah için??)