Sivasspor maçından sonra çıkan olaylarda araya alınan bir taraftarın sarhoş olduğu ve cebinde bıçak taşıdığı bu nedenle dayak yediği iddia edildi. Dün yaşanan olayda Gençlik27 grubu üyelerinin tel örgüden atlayan taraftarları tutmak isterken birinin yere düştüğü ve bu sırada adı belirlenemeyen taraftarın bıçak çekerek "ne karışıyorsunuz" dediği ve bu nedenle araya aldığı öğrenildi. Bu olaydan sonra ise araya giren güvenlik güçleri bıçak çeken taraftarı dışarıya çıkardığı belirtildi.
BIÇAĞI İÇERİYE NASIL SOKTU?
Asıl akıllara gelen soru ise bu taraftarın bıçağı stada nasıl soktuğu oldu. Tribüne hem sarhoş hemde bıçaklı gelmesi kapılarda kontrol yokmu sorusunu akıllara getirdi. Dün gazetemizi arayan, mail atan ve yorum yapan taraftarlar, "dün bizde Gençlik27'nin orada takımızı destekliyorduk. Maç sonunda ise bu taraftar sarhoş ve elinde bıçak vardı. Eğer grup üyeleri araya girmese belkide yaralanmalar olabilirdi. Anlamadığımız şey bu bıçağı içeriye nasıl sokmasıydı. Kapıdaki güvenlik nasıl kontrol etti şaşırdık kaldık" dediler.
http://www.gaziantep27.net/?id=36764&habertip=7
Beyler antep taraftarına yüklenmeyin adamların sivas samğiyon diye bagırıyorlardı esnaf antepsporlular genclik27 hepsi sivası tutuyordu. Mac esnasında bazı kesimlerin bagırması normal.
ben gecen seneki maca gittim hepsi bizi durdurup konusuyorlar inşallah sivas sampiyon diyorlardı
Sivassporumuzda oynamadan da gaziantepsporun da bize yatmasını düşünmek dogru olmaz.
kaldı ki adamlar 2 senedir feneri yeniyorlar bu sene beşiktaştan 4 puan aldılar. Eger bu sene bjk ye 2 macta yenilselerdi beşiktaş puan farkıyla lider oluyordu.
Bunları antepi korumak için veya baska bişey için söylemiyorum yasanan bilinen gercekler.
Kaldıki bakıyoruz sivaslı olup feneri bjkyi gs yi tutanalar var ve onlar diyor sivas kümeye. esas benim ona canım sıkılıyor.Kendi insanımız kümeye derken antepin diyarın demesi zoruma gitmiyor.
ayrıca tutturmuslar bilet 1 tl olsun. Sivassporlu öz insan olsun stadta ama ful cekmesin sorun değil.
Ayrıca ANTEPİN OYUNA ASILDIĞI FALAN YOK SİVASSPORUMUZUN DEFANSINI GÖRMEDİNİZ Mİ BU KADAR COK POZİSYON VERİLİR Mİ?ANTEP İSTESE O KADAR POZİSYONA GİREMEZDİ. YANİ TESVİK PRİM NE ALIRSA ALSIN BİZİM BU KADAR POZİSYON VERMEMİZ DOGRU MU?