arkadaşlar hepimiz kayseriye akacağız pazartesi günü yanlız adam gibi gidip adam gibi dönelim
kayseri seyircisi maçlara gelmiyor kayseriye gidip bağırıp çağırıp adamları galyana getirmeyelim
mümkünse stada girene kadar şehirde gezmeyelim geçen seneki gibi olmasın adamlar baktılar sivaslılar çok kapıları açıp yoldan geçen adamları maça seslemişlerdi
rakip takımla rakip takım seyirsicisiyle uğraşmayıp takımımızı destekleyip üç puanı alıp gelelim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
gerçekten gitmek ve o güzelim stadda sivassporumuza destek vermeliyiz
iyi bir organize ile çok kalabalık bir şekilde seyircimiz gider
iyi bir organize bekliyoruz öncelikle yönetimden
arkadaşlar hepimiz kayseriye akacağız pazartesi günü yanlız adam gibi gidip adam gibi dönelim
kayseri seyircisi maçlara gelmiyor kayseriye gidip bağırıp çağırıp adamları galyana getirmeyelim
mümkünse stada girene kadar şehirde gezmeyelim geçen seneki gibi olmasın adamlar baktılar sivaslılar çok kapıları açıp yoldan geçen adamları maça seslemişlerdi
rakip takımla rakip takım seyirsicisiyle uğraşmayıp takımımızı destekleyip üç puanı alıp gelelim
tamamen katılıyorum efendilkigimizi muhafaza edelim destegimizi verip gelelim kimseyle ugraşacak durumda degiliz.bize acil puanlar lazım.kayseri bize puan vermez biz alacagız çaresi yok .takım düzeldi galibiyetimiz süpriz olmaz.çok asılacaklarını sanmam.
Evet arkadaşlar ben de Kayseri'de üniversite okuyorum, kesinlikle maça gelin ben de arkadaşlarla tribündeki yerimi alacağım inşallah, gelin inşallah maçı alacağız, bi kavga filan çıkacağını zannetmiyorum, mümkün olduğunca gelmeye çalışın