Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.11.2005, 23:18   #11
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SONUNA KADAR CENTİLMEN YİĞİDOLAR....
Alt 09.11.2005, 19:16   #12
SahIsmail
Yeni Yiğido

SahIsmail - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 SahIsmail isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Helal olsun

Iste gercek dostluk, gercek centilmenlik budur.
SahIsmail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 19:22   #13
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

istanbul takımlarının hükümdarlıgına son vermemiz için anadolu takımlarıyla birlik olmalıyız trabzonlu kardeslerimiz bizim için degerliler tabikidiğer anadolu takımlarıda
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2005, 19:37   #14
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hayatta neye hoşgörüyle yaklaşırsan karşılığıda elbette aynı şekilde geri dönecektir. Küfürle,kavgayla hiç biryere varılmayacağı iyi bilinmelidir. Medeni bir biçimde hangi kulubün taraftarı olursa olsun,tartışır,konuşur fikir alışverişi elbette yapabiliriz.Ha evimize misafir gelmiş ha sitemize dışardan birileri gelmiş arasında fark göremiyorum.Misafire nasıl davranıyorsak buradada aynı davranışı göstermemiz gerekir bence.
Rüştü Elmas Beyin yazdıkları o kadar önemli şeylerki,ders alınması gerek."İYİ BİR DOST BULMAK YILLAR SÜRER AMA, KAYBETMEK BİR SANİYE"
Nice dostluklara diyorum.
Saygılar
Alt 11.11.2005, 10:02   #15
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
RüStüElmaS Nickli Üyeden Alıntı
Rüstü Elmas

Tüm Trabzonspor taraftarına teşekkür etmek istiyorum...

Sivasspor taraftar sitemizin en önemli ilkelerinden biri kendi taraftarlarımızı ve rakip taraftarı sivasspor.com gibi alt yapısı sağlam bir platformda bir araya getirmek ve centilmenliği elden bırakmadan yorumlar yazmalarını ve tartışmalarını sağlamaktır.

Sitemizi kurduğumuzdan beri hep bunu savunduk, destekledik, teşvik ettik ve öncü olmaya çalıştık.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, ''taraftar web sitelerinin fanatizmi körüklediği ve şiddeti öven öğeler barındırdığı'' sonucuna ulaşmıştır.

Oysa bizim amacımız taraftarlar arasında sağlam birer köprü oluşturarak sporun gerçek amacı olan sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi olguları ortaya çıkarmak olmuştur. Rakip taraftarlarla statlarda kolkola maç izleyebilmek en büyük temennimiz ve arzumuzdur. Elbette ki herkes kendi takımını destekleyecektir fakat bu seviyeli bir şekilde yapıldığında değer kazanır diye düşünüyoruz.

Bu yolda ciddi aşamalar kaydettiğimizin en önemli göstergesi geçtiğimiz haftalarda oynanan Sivasspor – Trabzonspor karşılaşması öncesinde gözler önüne serilmiştir. Sitemiz fanatik olarak tabir edilen Trabzonspor taraftarlarının akınına uğramış, fakat centilmence yorumlar yapılmıştır. Sivasspor’lu üyelerimiz ise rakip taraftarı misafirperverce karşılamışlar ve yazılarına centilmence cevaplar vermişlerdir.

Karşılaşma sonrasında Trabzonspor taraftarları sitemizde gördükleri hoşgörüden, misafirperverlikten ve elde ettiğimiz galibiyetten dolayı bizleri kutlamışlar, kendi taraftar siteleri olan www.bordomavi.net te sitemizden ve taraftarlarımızdan övgü ile bahsetmişlerdir.

Benzeri olayları K.Erciyesspor, Denizlispor, Samsunspor, Ankaragücü ve Adanaspor taraftarlarının sitemizi ziyaretleri sırasında da yaşamış olmamız ilerisi açısından bizlere büyük özgüven ve umut vermektedir.

Bu seviyeli ve centilmen yazışmaları tekrar okuduğumda taraftar olarak bu tür tartışmalara olan özlemimi farkettim. İki rakip taraftar grubu sayfalar dolusu yazmasına rağmen en ufak bir kıskırtıcı ve hakeret edici yazılar yazmamıstır. Bunun tam aksine hoşgörülü, önyargısız ve seviyeli yazılar yazmışlardı.

Tüm Türkiye’nin gözlemlediği ise Süper Lig için 38 yıl bekleyen Yiğidolar’ın Süper Lig’e taraftar olarak da renk katmış olmasıdır. Tüm bunlar gösteriyor ki, taraftar olarak büyük bir kitleye sahip olan Sivasspor hem taraftarıyla hem de futbol başarısıyla Süper Lig’de adından daha çok söz ettirecek.

Trabzonspor taraftarlarına tekrar teşekkür ediyor, diğer tüm rakip takım taraftarlarımızı her zaman Yiğidolar’ın merkezine centilmence tartışmaya davet ediyoruz.

Özlemini duyduğumuz centilmenlik, barış ve kardeşlik uzakta değil; yeter ki sağduyuyu elden bırakmayalım, misafirperverliğimizle ve centilmenliğimizle adımızdan söz ettirmeye devam edelim...

mail@sivasspor.com

benmi yanlış görüyorum yoksa linkini verdiğiniz site bize karşı olan yorumlarınımı değiştirdi

bunlar sivasspor ile dalgamı geçiyorlar dediğiniz siteye baktım bir sürü sivassporu küçk düşürücü alaya alan yorumlar var bu nasıl dostlukmuş??????

örnek link :

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f...?TID=3461&PN=1
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2005, 10:05   #16
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

YİĞİDO=KARADENİZ =DOSTLUK,BİRLİK,BERABERLİK.... .
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2005, 10:06   #17
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

haaa kusura bakmayın yahu konunun tamamını okumadan yazmıştım mesajımı daha sonraki sayfalarda bizle olan dostluklarını belirmişler uyarımışlar sitedeki elemanları tekrar özür dilerim
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2005, 10:22   #18
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
volcano58 Nickli Üyeden Alıntı
benmi yanlış görüyorum yoksa linkini verdiğiniz site bize karşı olan yorumlarınımı değiştirdi

bunlar sivasspor ile dalgamı geçiyorlar dediğiniz siteye baktım bir sürü sivassporu küçk düşürücü alaya alan yorumlar var bu nasıl dostlukmuş??????

örnek link :

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f...?TID=3461&PN=1
Evet arkadaşım yazmış olduğun linke girdim daha birinci saya viya61 in yazısı şöyle( hakiki SİVASSPOR dostu olan Trabzonlu arkadaşları tenzi ederim)::::::::::::::::::::viy a61:Abicim adını bilmiyorum,ama yazını ilgiyle okudum,çünkü sivasta okuyorum.Ve açıkçası bütün Sivasspora gıcık olluyorum.Çünkü saçma sapan pankartlar açıyorular.Mafyalaron desteklediği bir takım çünkü,fenerliler gibi diyeyim size.Saçma sapan konuşup adamı sinir etmekten başka bişey yaptıkları yok.Yok efendim neymiş,Trabzonspor ne yapmış ki,4 büyükler arasına giriyormuş.Yok 3 büyük devri bitmiş,tek büyük devri başlamış.Yani sözün özü,ben hepsine gıcığım.

Evet arkadaşlar sadece birinci sayfaya bakabildim inanın şu dakikadan sonra ister Fenerbahçeyle oynasın İsterse Galatasaraya ve isterse hergangi bir takımla oynasın destekleyeceğim takım trabzonspor karşısındaki olacak.Fasulyede kendini nimetten sanırmış hala dördüncü büyüğüm diye tiriplere giriyorlar.Buna kargalar bile güler.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2005, 10:43   #19
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen runter

SİTELERİNDE BIZE SOLEMEDIKLERI LAF KALMAMIŞ...ŞİMDİ BEN BUNLARIN STESINE GIRIP BOMBALIYACAM GORSUNLER BAKALIM
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2005, 10:47   #20
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
1967_DERNEK_ÖZGÜR Nickli Üyeden Alıntı
SİTELERİNDE BIZE SOLEMEDIKLERI LAF KALMAMIŞ...ŞİMDİ BEN BUNLARIN STESINE GIRIP BOMBALIYACAM GORSUNLER BAKALIM
Ben girdimde beş para etmez bizim sitemizin yanında gecekondu.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla