Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı
ben burda hazir güzel site bulmusum senelerdir iyi hizmet etmekte, resmi siteye girerim org.tr ye haberleri okurum ve resmi siteye karsi görevimi yaparim
yorumlarimi sadece TARAFTARlara ait olan bir sitede yaparim yönetimin kontrolü altinda olan bir siteye yapmam
her bir kötü elestirilmede yönetimden birini karsima almak istemem taraftarlik suc olacak böyle gidisle her elestiriye uyari verirler veya ceza keserler
bu sitede hersey gizlilik icinde ama site yönetimin eline gecerse her bir üyenin bilgileri ellerinde olur ve kötü elestiride kapimi calarlar  bellimi olur
|
düsüncelerine saygim sonsuzdur Gardasim.
Sivasspor Camiasi burada bir rakip firma gibi adlandirilmakta ama buradaki taraftarlarin yorumlar belliki camianin hosuna gitmis ki fair-play ruhundan söz edilmis..
farkinda misin korkularindan bahsederken o kadar önemli msjlar verdinki bizlere..
Demekki artik yorumlarimiz düsüncelerimiz gercek sahibine ulasabilecek..
demekki Baskanim bir istegim var diye yazi yazdigimda baskanim bir sikayetim var diye bir yazi yazdigimda bunu baskana ulastirabilecegim...
Inan ben muthis derecede elestiriler yapmistim.. bülent uygun a futbolculara 4 eylul stadinda taraftara yapilan haksizliga yönetimin eksik uygulamasina esdim gürledim. Inan kimse elestirime ne karsi cikti ne saygisizlik yapti...
Bence Önce Camiamizi taniyip Onlara Güvenelim..