Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 20.05.2010, 21:39   #81
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
ESSAHDANSiVASLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HAKLISIN KARDES UZATMANIN ANLAMI YOK,

TARTISMAK BILE SUC, ISIM HAKKI TABIKI SIVASSPORUMUZUNDUR !!

HIC BIR SEY SIVASSPOR CAMIASINDAN ÜSTÜN SAYILAMAZ
GARDAS TAKIMIN GIDISATINI TRANSFERLERI BIRAKIP BU SITEYLE SADECE BIR ISIM ICIN MI UGRASIYOR YÖNETIM
VERSIN RÜSTÜ ELMAS SITENIN ISMINI ALSIN KENDINE BASKA ISIM BIZ YENI ISIMLE DEVAM EDERIZ BU SITEDE
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58Taraftar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2010, 21:40   #82
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
melseysemih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
www..........com.tr
sitenin ve bazı kişilerin oyuncagı olmussun
ve seni ciddiye almayanlar senin çevrenden teker teker ayrılıyorlar.
Sende bu ayrılanlara olan hıncını burada provakatörlük yaparak kendini avutuyorsun sanırım
benim kimseye ihtiyacım yok senin gibi kendini gizleyenlerle hiç yok

beni tanısaydın yani iyi tanısaydın anlardın ağaçtaki çürük elmalar tek tek düşer sağlam olanlar ağaçla beraber gider,

benim burda yazdığım com.tr ye bağladın ya gülerim güler güler de ölerim

yazık çok yazık ya çok şey bilim kendini saklıyon yada hiç birşey bilmeden atıp tutuyon.

oyuncak dedin de çoçukken bi oyucağım vardı uadresini verde göndereyim sana sen onla oyan başkaının sözleriyle oynama
Alt 20.05.2010, 21:40   #83
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardas TV vermekle bu konunun alakasi ne orda tv bahsediliyor herkesin sadece izledigi bir kanal buda bana resmi siteyi animsatiyor (sadece girip haberler okunup yorum yapilmayan) zaten var olan sivasspor.org.tr sitemiz

biz burda taraftarin kendine ait sadece taraftarlarin oldugu bir sitenin olmasindan bahsediyoruz, hür ve elestiriye acik yorumlar yaparak sadece biz taraftarlara ait olan bir sitemiz olsun diyoruz

BU SITE KULUBE GECTIGINDE KONUSMAMA YASAGIMI GELECEK YORUM YAZAMAYACAN MI ELESTIRI YAPAMAYACAN MI YONETIM ISTIYORSA VERECEKSIN SIVASSPOR UN ISMI GECIYOR SONUCTA ACARSIN BI BASKA ISIM YAPARSIN ISTEDIGINI BENIM BU SITEYE YONETICISINE BI SOZUM YOK AMA KULUP SONUNA KADAR HAKLI ISIM KULUBUN SOZ KONUSU SIVASSPOR UN MENFAATLERIYSE GERISI TEFERRUATTIR...!
BİRAZ LAYT DAVRANIYORUM HER İKİ TARAF ÜZÜLMESİN DİYE. BEN HARBİYİMDE ONDAN. KONU ALDI BAŞINI GİDİYOR. BENDE AÇILAYIM ARTIK. BU SİTE RÜŞTÜ ABİNİN OĞLU ENES ELMAS'A KALMAZ. SİVASSPORA EN BÜYÜK HİZMET SÖZ KONUSU. VERİLSİN SİVASSPOR YÖNETİMİNE.
Alt 20.05.2010, 21:41   #84
melseysemih
Yeni Yiğido

9 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 melseysemih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim kimseye ihtiyacım yok senin gibi kendini gizleyenlerle hiç yok

beni tanısaydın yani iyi tanısaydın anlardın ağaçtaki çürük elmalar tek tek düşer sağlam olanlar ağaçla beraber gider,

benim burda yazdığım com.tr ye bağladın ya gülerim güler güler de ölerim

yazık çok yazık ya çok şey bilim kendini saklıyon yada hiç birşey bilmeden atıp tutuyon.

oyuncak dedin de çoçukken bi oyucağım vardı uadresini verde göndereyim sana sen onla oyan başkaının sözleriyle oynama

Sayın Recep bey suçluluk psikolojisi sezinlıyorum sizde
Çürük elma o kadar çok ki o ağaçta bi sen kalmışsın haberın yok
melseysemih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda melseysemih'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2010, 21:42   #85
58gurur
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 58gurur ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bana bugün bir arkadaşım haberin varmı Sivasspor yönetimiyle taraftarlar birbirine girmiş diye telefon etti.O an çok üzültüm ve eve gelince ilk işim internetin karşısına girip siteleri araştırmak oldu.
Bu durum benim çok çok üzdü.Niçin derseniz size sıralamak istiyorum.Sitede eski üyelerden biriyim fakat pek yorum yazmam ama düzenli bir şekilde sivasspor sitelerini takip ederim.Bu vesileyle siteye tekrar üye ismimle girip düşüncelerimi yazmaya karar verdim.Eminim benim gibi düşünen binlerce insan vardır.

1. Sivasspor taraftarıyla birbirine düştü konusu beni derinden yaralamıştır tahminim benim gibi bir çok insanda buna üzülmüştür.

2. Sivasspor yönetimini geçtim fakat başkanın böyle bir hataya düşeceği aklımın ucundan geçmezdi.Başkan FB nin taraftarının içinde yetişmiş bağımsız taraftarının ne demek olduğunu çok iyi bilen insandır.Kendisini iyi tanırım birlikte trübünlerde çok zamanımız geçmiş ve çok maceralarımız olmuştur.Böyle yetişen birinin bir gün taraftarına karşı bu tür bir açıklama yapacağına insan nasıl inanabilir.Başkan akıllı ve mantıklı düşünen bir insandır inanıyorumki bu başkanın fikri değildir kesin birileri tarafındna başkana bu durum işlenmiştir.Bu olay başkan için sonucu pek içaçıcı olacağını düşünmüyorum.Bu işin sonunda başkanın başına çok işler açılacağı kaçınılmaz bir gerçektir.Başkanı bu konuda bilgilendiren danışmanlığını yapan insanları bir an önce uzaklaştırmaz ise başına bu kişiler çok iş açarlar,eminim başkanı uyaran kişiler onlarıda biliyoruz başkana doğru bilgiler vermemişlerdir veya konuyu saptırarak başkana bilgi vermişlerdir.

3. Diğer takımların hangisinde resmi taraftar sitesi var? Hangi klüb taraftarını tamamıyla kontrol ediyor,FB hele bir yapmak istesin antu.com yönetimi istifaya göndermez ise ş.....

4. Başkanın ve yönetimin öncelikleri takımı daha başarılı bir hale getirmeleridir,taraftarıda gerektiğinde desteklemeli ve taraftar sitelerine karışmamalıdırlar.

5. Resmi sitelerin hali ortada burada ise güzel bir çalışma var.Takımın cebinden beş kuruş çıkmıyor,anladığım kadarı ile buranın masraflarınıda birileri üstleniyorlar,peki takım bundan niye rahatsız oluyor?

6. Burasının ismini sivasspor aldı diyelim,burası eminimki hangi ismi alırsa alsın bu durumda eskisinden daha güçlü daha bağımsız, yönetimden daha kontrolsüz bir şekilde bir site haline gelecektir.O zaman işte yönetim korksun.

7. Dışardaki insanlar ne düşünürler bu duruma,zaten sabıkalı olan bir başkan hakkında düşünceleri ne olur acaba?

8. Medya bu konuda ne düşünür? Sivasspor yönetimi taraftarını susturmak istiyor demezmi?

9. Sivasspor.com Site yönetimini kutluyorum,ben olsam daha sert bir açıklama yapar ortalığı yıkardım,şuda görülüyorki aklı başında selim kişiler tarafından yönetiliyor.

10. Şu an yazmaktan sıkıldım,diğer düşüncelerimi daha sonra aklıma geldikçe yazacağım.

Saygılarımla
58gurur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58gurur'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 21:46   #86
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
melseysemih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın Recep bey suçluluk psikolojisi sezinlıyorum sizde
Çürük elma o kadar çok ki o ağaçta bi sen kalmışsın haberın yok
Ağaç ayaktaysa seneye meyva verir düşen elmaları kurt kapar ve kaybolur gider bilmiyorsan öğren

1,2,3 bunlar yeter sahte dostluklar gün gelince zaten biter!
Alt 20.05.2010, 21:46   #87
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

essahdan sıvaslı kullanıcı adlı arkadas senın amacın nedır.bugune kadar dogru duzgun yorumun yokken bu konu altında masallah konusdukca konusasın var
sıteyı karıstırmak ıcın cok dolanmayın buralarda. ılla ısım kullanma konusunda sıkıntı varsa mahkeme sonucuyla zaten kulubumuz ısım hakkını elde edecektır, bu sıtede buyuk ıhtımalle baska ısım altında devam edecektır. sıtedende kendı adıma memnunum.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 21:48   #88
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt

Alıntı:
58gurur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana bugün bir arkadaşım haberin varmı Sivasspor yönetimiyle taraftarlar birbirine girmiş diye telefon etti.O an çok üzültüm ve eve gelince ilk işim internetin karşısına girip siteleri araştırmak oldu.
Bu durum benim çok çok üzdü.Niçin derseniz size sıralamak istiyorum.Sitede eski üyelerden biriyim fakat pek yorum yazmam ama düzenli bir şekilde sivasspor sitelerini takip ederim.Bu vesileyle siteye tekrar üye ismimle girip düşüncelerimi yazmaya karar verdim.Eminim benim gibi düşünen binlerce insan vardır.

1. Sivasspor taraftarıyla birbirine düştü konusu beni derinden yaralamıştır tahminim benim gibi bir çok insanda buna üzülmüştür.

2. Sivasspor yönetimini geçtim fakat başkanın böyle bir hataya düşeceği aklımın ucundan geçmezdi.Başkan FB nin taraftarının içinde yetişmiş bağımsız taraftarının ne demek olduğunu çok iyi bilen insandır.Kendisini iyi tanırım birlikte trübünlerde çok zamanımız geçmiş ve çok maceralarımız olmuştur.Böyle yetişen birinin bir gün taraftarına karşı bu tür bir açıklama yapacağına insan nasıl inanabilir.Başkan akıllı ve mantıklı düşünen bir insandır inanıyorumki bu başkanın fikri değildir kesin birileri tarafındna başkana bu durum işlenmiştir.Bu olay başkan için sonucu pek içaçıcı olacağını düşünmüyorum.Bu işin sonunda başkanın başına çok işler açılacağı kaçınılmaz bir gerçektir.Başkanı bu konuda bilgilendiren danışmanlığını yapan insanları bir an önce uzaklaştırmaz ise başına bu kişiler çok iş açarlar,eminim başkanı uyaran kişiler onlarıda biliyoruz başkana doğru bilgiler vermemişlerdir veya konuyu saptırarak başkana bilgi vermişlerdir.

3. Diğer takımların hangisinde resmi taraftar sitesi var? Hangi klüb taraftarını tamamıyla kontrol ediyor,FB hele bir yapmak istesin antu.com yönetimi istifaya göndermez ise ş.....

4. Başkanın ve yönetimin öncelikleri takımı daha başarılı bir hale getirmeleridir,taraftarıda gerektiğinde desteklemeli ve taraftar sitelerine karışmamalıdırlar.

5. Resmi sitelerin hali ortada burada ise güzel bir çalışma var.Takımın cebinden beş kuruş çıkmıyor,anladığım kadarı ile buranın masraflarınıda birileri üstleniyorlar,peki takım bundan niye rahatsız oluyor?

6. Burasının ismini sivasspor aldı diyelim,burası eminimki hangi ismi alırsa alsın bu durumda eskisinden daha güçlü daha bağımsız, yönetimden daha kontrolsüz bir şekilde bir site haline gelecektir.O zaman işte yönetim korksun.

7. Dışardaki insanlar ne düşünürler bu duruma,zaten sabıkalı olan bir başkan hakkında düşünceleri ne olur acaba?

8. Medya bu konuda ne düşünür? Sivasspor yönetimi taraftarını susturmak istiyor demezmi?

9. Sivasspor.com Site yönetimini kutluyorum,ben olsam daha sert bir açıklama yapar ortalığı yıkardım,şuda görülüyorki aklı başında selim kişiler tarafından yönetiliyor.

10. Şu an yazmaktan sıkıldım,diğer düşüncelerimi daha sonra aklıma geldikçe yazacağım.

Saygılarımla
KARDEŞ FB DE BAĞIMSIZ OLUŞUM YOK. HEPSİ TESCİLLİ MARKA. FİRMA ADAYLARI. BİZDEKİ LAYLOYLOM ORTAM DÜZELTİLECEK. BU SİTELERDEN YAKINDA TEK OLUŞUM DUYACAN. MERAK ETME. SİVASSPOR KAZANACAK.
Alt 20.05.2010, 21:52   #89
MTS
Acemi Yiğido

MTS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 MTS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yönetimin işi gücü yok sitenin derdine mi düştü, bence bu işi bırakıp bu sezon içine düştüğümüz durumu gelecek sezonda devam ettirmemeleri için çalışmalara başlasınlar!
MTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MTS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 21:52   #90
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
essahdan sıvaslı kullanıcı adlı arkadas senın amacın nedır.bugune kadar dogru duzgun yorumun yokken bu konu altında masallah konusdukca konusasın var
sıteyı karıstırmak ıcın cok dolanmayın buralarda. ılla ısım kullanma konusunda sıkıntı varsa mahkeme sonucuyla zaten kulubumuz ısım hakkını elde edecektır, bu sıtede buyuk ıhtımalle baska ısım altında devam edecektır. sıtedende kendı adıma memnunum.
SITEDEN KIMSENIN SIKAYETI YOK AMA SITENIN HAKLARI KULUBUN OLMALIDIR BUDA BENIM DUSUNCEM ORNEGIN BEN ACSAM BIR RUSTUELMAS.COM DIYE BIR SITE BU SITEDE GOOGLE RUSTU YAZDIGINDA KARSINA CIKSA RUSTU ELMAS DEMEZMI BENIM ISMINLE SEN BISEYLER YAPAMAZSSIN DIYE ....?

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı _DeReBeYi_'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük