Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Bana bugün bir arkadaşım haberin varmı Sivasspor yönetimiyle taraftarlar birbirine girmiş diye telefon etti.O an çok üzültüm ve eve gelince ilk işim internetin karşısına girip siteleri araştırmak oldu.
Bu durum benim çok çok üzdü.Niçin derseniz size sıralamak istiyorum.Sitede eski üyelerden biriyim fakat pek yorum yazmam ama düzenli bir şekilde sivasspor sitelerini takip ederim.Bu vesileyle siteye tekrar üye ismimle girip düşüncelerimi yazmaya karar verdim.Eminim benim gibi düşünen binlerce insan vardır.
1. Sivasspor taraftarıyla birbirine düştü konusu beni derinden yaralamıştır tahminim benim gibi bir çok insanda buna üzülmüştür.
2. Sivasspor yönetimini geçtim fakat başkanın böyle bir hataya düşeceği aklımın ucundan geçmezdi.Başkan FB nin taraftarının içinde yetişmiş bağımsız taraftarının ne demek olduğunu çok iyi bilen insandır.Kendisini iyi tanırım birlikte trübünlerde çok zamanımız geçmiş ve çok maceralarımız olmuştur.Böyle yetişen birinin bir gün taraftarına karşı bu tür bir açıklama yapacağına insan nasıl inanabilir.Başkan akıllı ve mantıklı düşünen bir insandır inanıyorumki bu başkanın fikri değildir kesin birileri tarafındna başkana bu durum işlenmiştir.Bu olay başkan için sonucu pek içaçıcı olacağını düşünmüyorum.Bu işin sonunda başkanın başına çok işler açılacağı kaçınılmaz bir gerçektir.Başkanı bu konuda bilgilendiren danışmanlığını yapan insanları bir an önce uzaklaştırmaz ise başına bu kişiler çok iş açarlar,eminim başkanı uyaran kişiler onlarıda biliyoruz başkana doğru bilgiler vermemişlerdir veya konuyu saptırarak başkana bilgi vermişlerdir.
3. Diğer takımların hangisinde resmi taraftar sitesi var? Hangi klüb taraftarını tamamıyla kontrol ediyor,FB hele bir yapmak istesin antu.com yönetimi istifaya göndermez ise ş.....
4. Başkanın ve yönetimin öncelikleri takımı daha başarılı bir hale getirmeleridir,taraftarıda gerektiğinde desteklemeli ve taraftar sitelerine karışmamalıdırlar.
5. Resmi sitelerin hali ortada burada ise güzel bir çalışma var.Takımın cebinden beş kuruş çıkmıyor,anladığım kadarı ile buranın masraflarınıda birileri üstleniyorlar,peki takım bundan niye rahatsız oluyor?
6. Burasının ismini sivasspor aldı diyelim,burası eminimki hangi ismi alırsa alsın bu durumda eskisinden daha güçlü daha bağımsız, yönetimden daha kontrolsüz bir şekilde bir site haline gelecektir.O zaman işte yönetim korksun.
7. Dışardaki insanlar ne düşünürler bu duruma,zaten sabıkalı olan bir başkan hakkında düşünceleri ne olur acaba?
8. Medya bu konuda ne düşünür? Sivasspor yönetimi taraftarını susturmak istiyor demezmi?
9. Sivasspor.com Site yönetimini kutluyorum,ben olsam daha sert bir açıklama yapar ortalığı yıkardım,şuda görülüyorki aklı başında selim kişiler tarafından yönetiliyor.
10. Şu an yazmaktan sıkıldım,diğer düşüncelerimi daha sonra aklıma geldikçe yazacağım.
Saygılarımla
|