Bu Konu Başlık Amacından Uzaklaşmış Tamamen Senin Dediğin Doğru Benim Dediğim Doğru Senin Site İyi Benim ki İyi , Burası Yanlı Öte Taraf Yansız vs Atışmalarına Dönmüştür...
Her Kulubun 10 larca Tarafatar Sitesi Vardır ve Dileyen istediği Yerde Zaman Geçirir vs...
Sivassporunda Kendi Resmi Siteleri Var Böyle Bağımsız Taraftar Siteleri var Taraftar Grup Siteleri Var vs. Bence Hiç Biride Tam Teşkilatlı Bir Oluşumda Değil.Tamam Beğendiğim Budur Deyipte Arkasında Durulacak Tek Bir Site Yok....
Ancak İçlerinde Yazı Yazmaya Değer Bulduğum Site Bir Burası Var Arada Birde Resmi Sitede Yazıyorum O Kadar...
Burada Laf Söyleyen İnsanların Dediklerine Katılmıyorum...
Burası Taraflı Siteyse Gelmeyin Arkadaşlar...Burası Yazınızı Sansürlüyorsa Yazılarınızı Siliyorsa Yazmayın...Sizin Burda Şuan Yazmanız Bile Kendinizle Çelişmeniz Demektir...Tavırlarını Beğenmedin Yerde Ne Duruyorsun?...Bu Soruyu SOrarlar İnsana...
Benim Açımdan Taraftar Sitelerinin Olmasının Sakıncası Yok...
Ancak Bu Site İçinde Başkaları İçinde Tek Sıkıntım ''Sivasspor Markası Altında Para Kazanmak'' tır(Burası İçin veya Başka Siteler İçin Söylemiyorum Bu Lafı).Bunun Olmaması Gerektiğini Sorgulaması Gerek İnsanların.İşte Bu Varsa Siteler Kapanır.Taraftarların Buluşma Ortamını Sağlayan, Sivassporumuza Sanalda Güç ve Birliktelik Sağlayan Hiç Bir Site Maddiyatın Konu Olmadığı Durumların Dışında Kapatılmamalı veya Sivasspor Yönetimine Geçmemeli.Her Site Sivasspor Yönetiminde Olacak Diye ne Bir Kural var Nede Dünyada Örneği.Sivasspor Yönetimine Site ; Ancak Sivasspor Haklarının Yenildiğinde , Sivasspor Üzerinden Para Kazanıldığında ve Sivasspor a Zarar Verildiğinde Geçmelidir.Bu Durumlardada Herkesten Önce Ben İsterim...
Yönetim Bazında Hareketler Tavırlar Beğenilmiyorsa Site Adminine Bu Sebeple Ayrılıyorum Denir Gidilir...Burada Şuan Bu Tarz Yazanlar Bence Sitenin Yıpranmasını İstiyorlar Sanırım....
Sivasspor Yazılı korsan Atkı Satanda,
Sivasspor Maçına Beleşe Girenlerde,
Sivasspor Markası Altında Sahte Forma Giyende,
Sivasspor Adında İnternetten vb Yerlerden Site Olsun Reklam olsun vs. Yollarla Para Kazananlarda,
Sivassporu Kullanarak Rant Elde Eden Varsa Yönetici,Taraftar,Taraftar Gruplarıda,
ve Sivasspor Adını Kendi Çıkarlarına Malzeme Edenlere Karşı Dik Durulsun...
Bence Bu Konu Kapansın...