Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 22.05.2010, 12:00   #211
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

site yönetiminden rica ediyorum.. google analytics hesabındaki istatistikleri bizimle paylaşır mı.. hadi biraz şeffaf olalım.. direk siteyi açan kaç kişi.. google.dan gelen kaç kişi.. google.da "sivasspor" olarak aratıp ilk bu siteye gelenler resmi sitenin hakkıdır.. diğerleri ise kesinlikle bu sitenin hakkıdır.. hadi paylaşalım bu istatistikleri
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 12:10   #212
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Mecnun Başkan'ın ve diğer yöneticilerin,futbolcuların bu siteyi takip ettiğini herkes biliyor.Madem ortada hukuksuz bir durum vardı neden bunca sene haberdar olduğunuz halde ses çıakrmadınız?
Hiçbir özgür irade susturulamaz!Sipasspor.com olur yine susmayız!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 12:21   #213
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

çok özür diliyerek ve polemiklere girmeyerek şunu çok merak ediyorum.bu sitenin hakları kulube devredilse ve site yönetimi tekrar devam etse sakıncası nedir ben bunu anlamıyorum birileri araya çomak sokarak taraftar ile yönetimi çarpiştırmaya çalışıyor.
benim şahsi düşüncem sitenin tüm hakları yönetime bırakılması bunu düşünmemdeki sebep bizleri biraraya getiren buluşturan ortak degerimiz SİVASSPOR ise gerisi teferruattır.SİVASSPOR hepimizin ortak noktasıdır.hiç bir şahış kurum kişi topluluk SİVASSPORUMUZUN önünde olmamalı SİVASSPORUMUZDAN kimse nemalanmamalı prim yapmamalı burda yüzlerce kişi yorum yazıyor atıyor tutuyor ama kimse şunu tartışmıyor bu site SİVASPORUN elinde olursa nasıl olur böyle olursa nası olur kimimiz rüştü elmasın ve etrafındakilerin kimimizde yönetimizi eleştriyoruz yine her zamanki gibi çözüm veya icraate geldimi kimse yok.(nemalanma ve çıkar derken kimse üzerine alınmasın dediğim gibi kimseyle polemiğe girmek için veya siteyi karıştırmak için yazmıyorum)
hepimizin ortak degeri sevdamız olan SİVASSPORA nasıl faydalı olursa o şekilde hareket edelim.
bu konu geçmiş senelerdede yaşandı eğer sorun çözülmezse bugun ve gelecektede yine yaşanacaktır.
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 12:25   #214
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok özür diliyerek ve polemiklere girmeyerek şunu çok merak ediyorum.bu sitenin hakları kulube devredilse ve site yönetimi tekrar devam etse sakıncası nedir ben bunu anlamıyorum birileri araya çomak sokarak taraftar ile yönetimi çarpiştırmaya çalışıyor.
benim şahsi düşüncem sitenin tüm hakları yönetime bırakılması bunu düşünmemdeki sebep bizleri biraraya getiren buluşturan ortak degerimiz SİVASSPOR ise gerisi teferruattır.SİVASSPOR hepimizin ortak noktasıdır.hiç bir şahış kurum kişi topluluk SİVASSPORUMUZUN önünde olmamalı SİVASSPORUMUZDAN kimse nemalanmamalı prim yapmamalı burda yüzlerce kişi yorum yazıyor atıyor tutuyor ama kimse şunu tartışmıyor bu site SİVASPORUN elinde olursa nasıl olur böyle olursa nası olur kimimiz rüştü elmasın ve etrafındakilerin kimimizde yönetimizi eleştriyoruz yine her zamanki gibi çözüm veya icraate geldimi kimse yok.(nemalanma ve çıkar derken kimse üzerine alınmasın dediğim gibi kimseyle polemiğe girmek için veya siteyi karıştırmak için yazmıyorum)
hepimizin ortak degeri sevdamız olan SİVASSPORA nasıl faydalı olursa o şekilde hareket edelim.
bu konu geçmiş senelerdede yaşandı eğer sorun çözülmezse bugun ve gelecektede yine yaşanacaktır.

ßirader Kim nemaLanıyor? Reklam görebiliyormusun sen? Bizde zaten takımın iyiliği için uğrasıyoruz. SorunLara çözüm için taraftarında görüşleri alınmalı bence. Eğer site yönetime geçerse sorunlara çözüm değil çözümlere sorun getirilir.. Eleştiriyi kabullenmeme sendromu var bizde. Bilmem anlatabildimmi..
Alt 22.05.2010, 12:31   #215
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ßirader Kim nemaLanıyor? Reklam görebiliyormusun sen? Bizde zaten takımın iyiliği için uğrasıyoruz. SorunLara çözüm için taraftarında görüşleri alınmalı bence. Eğer site yönetime geçerse sorunlara çözüm değil çözümlere sorun getirilir.. Eleştiriyi kabullenmeme sendromu var bizde. Bilmem anlatabildimmi..
Belli oluyor eleştiriyi kabullenmeme sendromu oldugu.polemik için yazmıyorum diyorum.neyse
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 12:44   #216
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu site birçok Sivasspor taraftarını internette birleştiriyor,Sivasspor adına bunu yapan başka bir forum sitesi var mı,yok..
Alt 22.05.2010, 12:57   #217
izmirliyigido
Gast

Yeter ya, yeterrr !....
15. sayfada kadar okudum midem bulandı. Sivas'lılığında, Sivassporluluğunda, Yiğidoluğunda içine ettiniz. Ne biçim insanlarmışız, ne biçim Sivas'lıymışız. Ne biçim Sivasspor'u tutuyormuşuz? Anlamadım gitti.

Bu mudur bizim kardeşliğimiz, bağlılığımız? En ufak birşeyde bu kadar aykırılaşma nasıl oldu anlamış değilim? Kimdir bu nifak tohumlarını sokan? Kimdir bu çıkarcı çevre?

Çıkarcıların kim olduğu belli

Ben Sivasspor.com kurucularının, yöneticilerinin ve üyelerinin çıkarcı olduklarına inanıyorum. O çıkarcılıkta SİVASSPOR adının her yerde duyulması, birlik ve beraberlik içinde YİĞİDO olduğumuzu aleme haykırmasıdır. Onun haricinde adım kadar eminim ki, kurucularının bu işten en ufak bir rantı olsun, bir geliri olsun, bir çıkarı olsun. Olacağına en ufak bir ihtimal vermiyorum. Öyle olsa site reklamdan geçilmezdi. Burada ki insanlar tamamıyla amatör ruhla çalışan, siteden ve üyelerden en ufak bir beklentisi olmadan fedakarca davranan kişilerdir, öğrencilerdir, gençlerimizdir.

Bir yarışma düzenliyoruz (Skor Tahmin Yarışması) bunun sonucunda ilk 3'e ve şerefli sayımız 58'e ödül veriyorlar. Bu ödülü dahi üyelerimize duyurmadan yönetim ve kurucu kadro kendi cebinden 10 TL, 30 TL, 5 TL gibi azar azar toplayarak Kombine bilet, forma, atkı, kaşkol alıyor.

Bunun için bile sponsor aramıyorlar, bunun için bile kulübün kapısını çalmıyorlar. Bu mudur çıkarcılık, bu mudur SİVASSPOR KULÜBÜNÜ sömürmek. Bu site ve üyeleri sırf SİVASSPOR'a katkı olsun diye Klübün başlattığı her türlü yardım kampanyasına destek vermiştir. Gidipte kulüpten yardım dilenmemiştir, bedava bilet istememiştir.

Üyelerimiz, kendi ceplerinden para vererek (ki bunlardan biri benim, geçen yıl 2 tane bu sene 3 tane kombine aldım) kulübe destek vermek için kombine almıştır. Bu mudur SİVASSPOR KULÜBÜNE zarar vermek.

Rezil Olduk !

Şimdi sayın ODYAKMAZ'dan ricam. İçinizde, sizin değerli şahsiyetinize yakışmayan, değerli KULÜBÜMÜZ SİVASSPOR'umuza yakışmayan, SİVAS'a yakışmayan kendini SİVASSPOR'un basın, yayın ve medya savunucusu sayan bu insanları DERHAL temizleyip, klüp ile taraftarı karşı karşıya getirmelerini önlemektir. Bütün cümle aleme REZİL olduk. Yazıklar olsun bunların Sivas'lılığına.

Ha tamam, kulüp isim hakkını kullandırtmak istemeyebilir. Bu hukuki bir seçimdir. Ama böyle karalamayla, böyle hakaret ile bir yere varılamaz. Site tamamıyla amatörce yönetilen, hiçbir geliri olmayan, hiçbir çıkarı olmayan bir TARAFTAR SİTESİdir. iki tane düz tabanın işgüzarlığına gelipte elalem daha fazla rezil olmayalım.

Bu site Taraftar Sitesi olduğu için büyük klübümüze saygı duyar, başka bir isimle devam eder, bizlerde yine bu yeni siteden haberleri takip ederiz. Bizler parayı, rantı sevmiyoruz. Bizler SİVASSPOR'u seviyoruz. Aksini düşünen varsa da üyelikten ayrılsın bir daha da bu siteye girmesin.

Sayın Başkanımızın bu konuya el koyacağına inanıyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 13:05   #218
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Canım kardeşim, git o zaman SİVASSPOR'un elinde olan sitelerde forumlara gir, yorum yaz. Sana kimse birşey demiyor. Burası 11 yıl önce başlayan AMATÖR ruhla çalışan ve herkesin gayet samimi ve sıcak ortam bulduğu bir TARAFTAR SİTESİ. Bu site Sivasspor'a karşı olan bir site değil ki aksine destekçisi olan bir site.

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 13:11   #219
BOZ_KURT_1453
Acemi Yiğido

BOZ_KURT_1453 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 BOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOKBOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mecnun başkan kendine istemiyor ne diyor SİVASSPOR ismi kulübündür diyor

Eğer konu SİVASSPORSA eğer kazanc yoksa eğer reklam yoksa niye vermekde direniyor ,

bu site bir amaç bir araç analayan anlar anlamayan yazar durur

eğer cebinden veriyorsa versin sitenin ismini kurtlulsun

bu konu yeni değil bilmeyenlere duyrulur 4-5 senedir devam ediyor güzelikle isteniyordu ama vermmekte direniliyordu SİVASSPOR ismini

bide bunu sorgulayaın ne dersiniz,

ÇIKAR YOK! MENVAAT YOK! REKLAM YOK! O ZAMAN VERİRİSN NASIL ZAMANINDA BU SİTEDEN SİVASLILAR NETE VE SİVASTUNİGE KİŞİLER KATARILDIYSA AYNI ŞEKİL TÜM ÜYELER YENİ İSMLE AÇILAN SİTEYE AKTARILIR KALMAK İSTEYEN ORDA KALIR İSTEMEYEN KALMAZ PEKİ SORUN NEY

Rüştü elmas sivaslı ve sivassporlusa sorun ney?
BOZ_KURT_1453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı BOZ_KURT_1453'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 13:28   #220
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
BOZ_KURT_1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mecnun başkan kendine istemiyor ne diyor SİVASSPOR ismi kulübündür diyor

Eğer konu SİVASSPORSA eğer kazanc yoksa eğer reklam yoksa niye vermekde direniyor ,

bu site bir amaç bir araç analayan anlar anlamayan yazar durur

eğer cebinden veriyorsa versin sitenin ismini kurtlulsun

bu konu yeni değil bilmeyenlere duyrulur 4-5 senedir devam ediyor güzelikle isteniyordu ama vermmekte direniliyordu SİVASSPOR ismini

bide bunu sorgulayaın ne dersiniz,

ÇIKAR YOK! MENVAAT YOK! REKLAM YOK! O ZAMAN VERİRİSN NASIL ZAMANINDA BU SİTEDEN SİVASLILAR NETE VE SİVASTUNİGE KİŞİLER KATARILDIYSA AYNI ŞEKİL TÜM ÜYELER YENİ İSMLE AÇILAN SİTEYE AKTARILIR KALMAK İSTEYEN ORDA KALIR İSTEMEYEN KALMAZ PEKİ SORUN NEY

Rüştü elmas sivaslı ve sivassporlusa sorun ney?
Hiçbir şeyi değil,şunu düşün yeter!
Bu site çok daha aktif,çok daha organize,çok daha fazla üyeye sahip bir site.
Resmi site ise bu siteye nazaran çok daha pasif.Madem amaç bir olmak çoğu az olana katmak yerine,azı çok olana katmak daha mantıklı değil mi?
Sırf bu açıdan baksan yine saçmalık!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük