Buda fb nin şampiyon olmadan sevinmesine benzedi.Bülent Hoca da sözleşme imzalamadan havalara girdi böyle oldu.Antep rezil olmaktan mı kurtuldu yoksa şampiyonluk mu kaçtı acaba
haber doğruysa üzülürüm çünkü nankörlük etmemek lazım.bülent uygunun sivas tarihinde ayrı bir yeri vardır.gerçekten kendi adıma söylüyorum benim için çok değerli bir teknik adamdır.ama altı hafta iki yılı nasıl unutturdu şaşırıyorum gerçekten.ve tekrar sivasa dönmesini de bekleyeceğim.
bülent hocaya gecmis olsun olur böyle kahpelikler burda bu anlasmanin olmayis sebebi bülent uygun un kisiliginden veya antrönerlik yetersizliginden degil gaziantep yönetimin karaktersizligindendir haa böyle bir yönetimle calisma istegide bülent uyguna ne derece uydu onuda anlamadim.
sözlesmesini uzattiklari hocanin isine son verdiler ondan sonra bülent uygunla anlastilar ama adamlarda agizlarinin dediklerini kulaklari duymuyor sözü burda veriyor arkasini dönünce vazgeciyorlar.
allah tan bizim basimizda dag gibi bir baskan konusmayan ama konusuncada dediklerini yerine getiren yigit adam var.
antep gibi şikeci bir takıma gittiğinde layığını buldu diyordum. ama görevine başlamadan kovulmuş olmasına sevinmedim desem yalan söylemiş olurum...
bence bu adam ayağına kadar gelmiş fb hocalığı şansını sonuna kadar değerlendirmek istiyor...fb hocasını bulana kadar hiçbir takımla anlaşacağını da sanmıyorum...
Tühhhhhh yazık olmuş, geçerken sivasa uğra hocam bi porsiyon köfte ye,yola devam et. Sana takımmı yok sıkma canını....Gel Başkente yerleştirelim seni Hacettepe'nin başına çıkar takımı bari Sivasspor Başkente daha fazla gelse olmazmı bi kıyak yap....