Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Otyakmaz'a Kırgınım
Alt 30.06.2010, 23:38   #51
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Otyakmaz'a Kırgınım

TFF.IKINCI BASKANIDA JAPONYANIN OSAKA KENTINDENMIS BILEN VARMIYDI. BU ADAMDA ARDAYI SERKANI VOLKANI SEMIHI TAVSIYE ETMIS OSAKA TAKIMINA ONLARDA ALIYORLARMIS BUNLARIN HEPSINI BIZIMKILERDE KOSA KOSA GIDIYORLARMIS.TFF IKINCI BASKANIMIZ BIZI ÖNERMIS NASIL GITMEYIZ DEMISLER. BILEN VARMIYDI BUNU PEKI ADI NEDIR VARMI BILEN TFF IKINCI BASKANIMIZIN.AMA BU ADAM OSAKADA COK MESHUR OLMUS. TFF IKINCI BASKANI JAPON HEMDE OSAKALI DIYE.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2010, 03:27   #52
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Klübümüzün başkanı kimsenin babasının oğlu değil arkadaşlar!!! Hitap ederken karşınızdakinin klübümüzün başkanı olduğunu unutmayın! Lafım yalnış anlaşılmasın,eleştirilemez demiyorum ama hitap şekline dikkat edelim lütfen.Saygı sınırlarını aşan arkadaşların mesajları silinecektir.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.07.2010, 15:26   #53
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yönetici dediğin karar veren kişidir. Kimi zamanlar doğru karar verebilir ama mühim olan her zaman karar vermesidir.
Başkanımız aramadıysa bir bildiği vardır
Sessizlik de bir çeşit konuşma sanatıdır.
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: SİVAS-MARADONA-ARJANTİN
Alt 01.07.2010, 16:28   #54
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: SİVAS-MARADONA-ARJANTİN

Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz Sivaslıların doğasında vardırdır.Kendi memlektimizin insanalrına sahip çıkmayız. Sivasın insanları başka şehirlerden gelen insanlara değeri haddinden fazla veririz.Tıpkı Bülent UYGUN'a verdğimiz değer gibi.Burda köşeyi döndü şimdi Sivassporun içini boşatmak için elinden geleni yapıyor. Hala İçimizde Bülent UYGUN hayranalrıda mevcuttur. Bunun Sivaslı olduğunu ve Sivasspor için elinden gelen yardımı yapacağını yıllar önce okumuştum. Ama malisef ya yardım etmedi yada yardım istenmedi.
Evet ßu ßizim doğamızda wardır.. Düşene bir tekmede biz vururuz "SİVAS'lı oLsa ßiLe".. bizi qeçenede çelme Takarız..
Alt 02.07.2010, 11:15   #55
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben senin dostun degilim bu bir,Mecnun baskanin bildigi bir sey varki o sahsi aramiyor bu iki, dedigim gibi o sahis Arjantin Cumhurbaskani olsa benim icin hic birsey ifade etmiyor; cünki ben TC VATANDASIYIM buda üc.
yav şimdi sen türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ı büyük harflerle yazdın. neyi kanıtlamaya çalıştın. şimdi başkası küçük harflerle yazarsa onlar türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmayacakmı).aslında senin yorumunda ırkcı,kafatascı bir zihniyet var.senin sivaslı anlayışın şu. milliyetci olacak,muhafazakar olacak,türk olacak,müslüman olacak v.s v.s.kısacası bunların haricindeki insanlar sivaslı değiller. bu senin bilinçaltındaki net zihniyetin. ama açıkca söyleyemiyorsun.adamı eleştirmenin altındaki yatan en büyük neden ermeni olması. buna yok hayır dersende kendini kandırırsın.adam dünyaa futbolunun vitrininde önemli bir görevde ve sivaslıyım demeklede övünüyor ve yardım etmek istiyor senin yorumuna bak. yardımı nasıl yapmalı sence. başkana veyaa yönetime haber vermeden futbolcuya git sivassporda oyna mı demeli. biraz mantıklı bakın olaya. kendinizi aşın artık.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2010, 16:58   #56
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Ben 52 yasindayim sapina kadar erkegim.Nezaket erkek adami bozar,erkek adam nezaketli oldumu ..... demektir bu bir.TC vatandasi olmak bana gururlarin en büyügünü veriyor ve kimligimdeki ay yildizdan onur duyuyorum. TC vatandasi olmakla ,kafayi kuma sokma arasindaki baglantiyi anliyamadim bu iki,Mecnun baskan ister arar ,ister aramaz buda üc.

Boşa geçmiş 52 yıl......
Ağaçlarda yüzyıllarca yaşıyor ama .....n işte...
Sende Sivassporluysan sende Sivaslıysan daha ne diyeyim ki....
Yakışır memleketime, hak ediyor demek ki memleketim...
Hali ortada....
Devam...
Alt 02.07.2010, 18:19   #57
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Boşa geçmiş 52 yıl......
Ağaçlarda yüzyıllarca yaşıyor ama .....n işte...
Sende Sivassporluysan sende Sivaslıysan daha ne diyeyim ki....
Yakışır memleketime, hak ediyor demek ki memleketim...
Hali ortada....
Devam...
Yillarim inan bana bosa gecmedi,senin gibi TC´ye sempatiyle bakmayan senin gibi kücükleri egitmekle gecti yillarim.Arada bir odunlar,kütüklerde cikti en sonunda TC´yi hepsine sevdirdim.Türkiye´nin hali ortada diyorsun halinde ne varmiski.Türkiye´ye kurban ol.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2010, 19:42   #58
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 999 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Ben 52 yasindayim sapina kadar erkegim.Nezaket erkek adami bozar,erkek adam nezaketli oldumu ..... demektir bu bir.TC vatandasi olmak bana gururlarin en büyügünü veriyor ve kimligimdeki ay yildizdan onur duyuyorum. TC vatandasi olmakla ,kafayi kuma sokma arasindaki baglantiyi anliyamadim bu iki,Mecnun baskan ister arar ,ister aramaz buda üc.
İlginç bir yorum, gerçekten ilginç! Sizin nezaketten ne anladığınızı, nezaket kelimesinin sizin zihninizde ve hayatınızda karşılığının ne olduğunu merak ediyorum!

Aşağıda Türk Dil Kurumu'nun 'nezaket' kelimesi için vermiş olduğu açıklama mevcut. Maksadım sizi kırmak değil, 52 yıllık bir yanlışı düzeltmek.

nezaket Ar. nez¥ket
a. (neza:ket) Başkalarına karşı saygılı ve incelikle davranma, incelik, naziklik, zarafet: “Dillere destan İstanbul nezaketini o evde gördüm, ağzım açık kaldı.” -A. Kutlu.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.07.2010, 22:01   #59
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlginç bir yorum, gerçekten ilginç! Sizin nezaketten ne anladığınızı, nezaket kelimesinin sizin zihninizde ve hayatınızda karşılığının ne olduğunu merak ediyorum!

Aşağıda Türk Dil Kurumu'nun 'nezaket' kelimesi için vermiş olduğu açıklama mevcut. Maksadım sizi kırmak değil, 52 yıllık bir yanlışı düzeltmek.

nezaket Ar. nez¥ket
a. (neza:ket) Başkalarına karşı saygılı ve incelikle davranma, incelik, naziklik, zarafet: “Dillere destan İstanbul nezaketini o evde gördüm, ağzım açık kaldı.” -A. Kutlu.
Hic hayatinda tanimadigin ,merhabaligin olmayan bir insana dostum diye hitap eden birine bana dostum diyemezsin diyince bana nezaket kurallarini ögretiyor.Ben sivas´in enköklü ailesinden geliyorum..50-60 yil önce ANADOLU GAZETESI babama aitti.ANNEM emekli ögretmendi.Nezaket i ögrenmeye ihtiyacim yok ,sayin il yöneticisi.O sahsin TC HAKKINDAKI GÖRÜSLERI hosuma gitmedi.Hepsi okadar.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2010, 10:45   #60
yukariekecikli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukariekecikli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklisin gardas nedeyim bizim hemsehrimiz bu mesaj lari sivasspor kulubu baskanina gonderiyorda bizim baskan ne isle meskul acaba bizim ANADOLUDA BIR SOZ VARDIR EL OPMEKLE AGIZ PIS OLMAZ DERLER O EL SIVASIN ICIN FAYDALI OLACAKSA O ELLERI SIVASIM ICIN HER SAAT OPERIM
yukariekecikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kırgınım, otyakmaza, sİvasmaradonaarjantİn