Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bakkal Hollanda kampında İngiliz Kulübü Newcastle United ile hazırlık maçı yapacaklarını söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal gündemle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
Kırmızı beyazlıların patronu Bakkal, Hollanda kampı ile ilgili bilgiler verdi.
Önceki gün Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Sporaktif programına konuk olan Bakkal, Sivas ve Hollanda kampları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Hollanda kampında İngiliz devi Newcastle United ile maç yapacaklarını söyleyen Bakkal, "Herkes Sivasspor'u konuşacak" dedi.
İLK HAZIRLIK MAÇI ANKARAGÜCÜ İLE
Kırmızı beyazlıların patronu Bakkal, Sivas'taki kampı tamamlamadan önce Ankaragücü ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi.
Bakkal, "Sivas kampı bitmeden önce mutlaka bir hazırlık maçı oynayacağız" şeklinde konuştu.
Bakkal, ilk defa Türkiye'de farklı bir ilde kamp yapmadıklarını söyleyerek, “Sivasspor'un tesisleri her konuda çok güzel. Sivas'ın rakımı bin 350 metre. Başka bir yere gidecek olsaydık bu rakım bin 600 metre olacaktı. Bazı antrenör arkadaşlarımız beni aradı.
Neden kamp programını Sivas'ta yapıyorsunuz diye sordu. Bende onlara Sivas'ta yağmur altında kamp yaptığımızı havanın tam istediğimiz gibi olduğunu ve her açıdan kampın güzel geçtiğini söyleyince şaşırdılar. Sivasspor tesislerinde istenirse başka takımlarda kamp yapabilir.
Ama bunun görüşülmesi düşünülmesi gereklidir. Biz başka bir ile kamp için gitmeyerek kulübe de en az 300 milyar masraftan kurtardık” dedi.
HOLLANDA KAMPI
Hollanda'da yapacakları kamp hakkında bilgi veren Bakkal, bir çok takımla hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi.
Bakkal taraftarlarına müjde vererek hazırlık maçlarında İngiliz devi Newcastle United ile oynayacaklarını söyledi.
Bakkal, “Hollanda kampında bir çok takım olacak. Bunlardan birisi de Newcastle United. Bu takım İngilizlerin en güçlü takımlarından birisi. Bu takım ile hazırlık maçı oynayacağız. Kısmet olursa ve bir de yayıncı kuruluş bulursam naklen yayınlattırmayı düşünüyorum" dedi.
SİVASSPOR'UN YAPACAĞI HAZIRLIK MAÇLARI
20 Temmuz
FC OSS - SİVASSPOR
22 Temmuz
MÖNCHEN GLADBACH II - SİVASSPOR
24 Temmuz
NAC BREDA - SİVASSPOR
27 Temmuz
MAC - SİVASSPOR
29 Temmuz
TRABZONSPOR - SİVASSPOR
30 Temmuz
CAMBUUR S.C - SİVASSPOR
1 Ağustos
XANTHI SKODA - SİVASSPOR
SİVASSPOR - NEWCASTLE UNİTED
“10 DAKİKA'DA SİVASSPOR'A İMZA ATTIM”
Sivasspor'a gelmesindeki hikayeyi de anlatan Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Alışverişten çıkıp evime giderken Erdal Sarılar beni aradı. Gece 2'de Sivas'a inip sabah 9'da Başkan Otyakmaz ile görüştüm. Görüşmemiz 10 dakika sürdü. 10 dakika sonra Sivasspor'un teknik patronu oldum” dedi.
Sivasın Sesi