Videoboard İstiyoruz
çekirdekçileri ,3 büyültülmüşlerin aksesuarlarıyla maça gelenleri , yakın takibe alsınlar hatta

)
gülelim alkışlayalım stad olarak kompleten

gerçi çek çek bitmez ozaman maç görüntüsüne sıra gelmez

ya neyse..
Vİdeoboarda stadın maraton tarafı çıkışlarınıda yansıtalım takılınca ;
bu tarafa gelmeyip milletin 2010 yılında sivasın merkezinde maç çıkışında nasıl zulme terkedildiğinin görüntülerini gören yöneticilerimizin gözüne çarparıkh belki...
Ha bide merdivenleri göstersek ordan ;
telörgü ve çıkış sırasına girmeden önce üstümüze nasıl la...m suyu serpildiğinide görsünler..
Sivasspor taraftarı bunumu hakediyor şimdi ,değerli başkanlar bu konuda bir çift söz söylese ; anlarız değerimizin ne olduğunu yada susarlar yine anlarız değerimizi taraftar olarak ...
Başa dönersek Vİdeoboard istiyormuyuz hala ??
Evet sırf bunlar bilinsin diye istiyoruz.
ve ayrıca kulüp resmi sitesininde artık bu tür bilgilendirmeleri NET olarak tarih ve görüntü verilerek duyurmasını istiyoruz .
Amatör Blog sayfalarına benziyor kulüp sitemiz adeta bomboş bence...
Buarada site yapımcısı falanda değilim ,bir taraftar olarak ve en başta Sivaslı olarak beğenmiyorum söyleyim..Tasarımı falan 2. boyut benim için Bilgi olsun takım hakkında ,son haberleri omuydu bumuydu diye bakmadan kesin olarak ha bu doğrudur diyerek okuyabileyim yeterli.
Resmi sitemizde takımlar bölümüne giremiyoruz bile daha kaç yıldır yapım aşamasındadır diyor okadar diyim .
bunlar Videoboard takılmadan benim gördüklerim arkadaşlar,Takılınca bu söylediklerim yerine Bol gol atan ve kazanan bi Sivasspor görürüz inşallah ...