Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'un İstanbul'daki pilot takımı Anadolu Üsküdarspor'dan 1991 doğumlu Fikret Topaloğlu, 4 Eylül Belediyespor takımında forma giyecek.
|
Fikret “yan” çizdi
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Altyapı sorumlusu Murat Şahin’inde 4 Eylül Belediyespor için olur verdiği Fikret sözünde durmadı.
Sivasspor yönetiminin hemen hemen tamamının yer aldığı yemekte karara bağlanan ve 4 Eylül Belediyespor ‘a verildiği açıklanan Üsküdar Anadoluspor’la Fikret Topaloğlu,hem yöneticileri,hemde kendisini sıkıntıya sokan karar aldı ve Sivas’a gelemeyeceğini belirtti.
Fikret 4 Eylül Belediyespor’la yaptığı görüşmede,Sivasspor yöneticilerinin izin vermesi halinde seve seve 4 Eylül Belediyespor’a geleceğini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen 4 Eylül yönetimi,sözkonusu futbolcunun transferi konusunda Sivasspor yönetiminden tam destek aldı,ancak daha sonra Fikret karından vazgeçtiğini ve Sivas’a gelmek istemediğini söyledi.