Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı
Kadir, Taider, Zita, Keita, Ceyhun, Mehmet Nas, Sedat Yesilkaya, Cihan, Erman, Bu su an bizde mevcut Orta saha oyuncularimiz.
Ama bakarsin, bu oyuncular ya ön libero yada Oyun kurucu. Arkadaslar bizde 10 numara yok diyorlar ama zaten Zita, Ceyhun, Taider, Cihan ve Erman var.
Ama bizde kanat oyunculari yok. Sadece Faruk ve belki Ferhat. Hani bilsemki Tevfik, Yunus ve Ferhat'i oynatacak orta sahada, ben oyuncu almasin derim ama yok.
Bu saatten sonra bize gelecek süper lig oyuncularinda hiç bir halt olmaz. Zamaninda dedik Gökhan Emreciksin, Aydin Karabulut, adamlar bostaydi takim ariyorlardi alsaydik hem genç oyuncular, hem hirsli hemde yetenekliler.
Fenerbahçe yedek kalecisi Volkan Babacan'i istemiyormus, bu çocuk Türkiye'de gelecekteki bir numarali kaleci olacak. Cok yetenekli ve çok saglam, alsaniza gelecegimizi bir 10 yil garantileriz. Hatta bence bu çocugu sonradan avrupa kulüplerine bilem satariz.
Neyse bu saatten sonra ben süphe ederim Türkiye'den alinacak oyuncudan sadece genç oyunculardan belki bir sey çikar.
Kusura bakmayin bir daha tekrar ediyorum ama bence bizim hocada vizyon yoktur ve hatta yönetimimizdede vizyon kalmamistir. Önümüz açik degil, endiseliyim ben gelecegimiz adina. InsAllah Anadolu Üsküdar ve 4 eylül'den iyi futbolcular kazaniriz.
|
Bazı yerlerde size katılmıyorum Volkan Babacan dediğiniz adam 5 para etmez. Bugüne kadar febe'de hangi maçta zihinde kalacak bir kurtarış yaptı. Bakın maç sayısı sormuyorum, sadece bi kurtarış.
Gökhan Emreciksin denen muhterem yine gavur parası ile 5 para etmez bi topçu. Ne febe'de ne de GAYseri'de dikiş tutturamadı; ahlaken sıfır mertebesinde biridir kendileri.
Aydın Karabulut'a gelince ise bu adamı nerede istihdam(!) edeceğiz merak etmekteyim. Söylediğiniz transferler mevcut duruma gram faide edecek şeyler değildir kanımca.
Ancak viziyon meselesine gelince sizinle hem fikirim. Sayın Bakkal'ın vizyonu epeyce dar maalesef. Çünkü bugüne dek elle tutulup, gözle görülen ve hatta uzayda yer kaplayan bir başarısını görmek ve göstermek mümkün değil.
Kuvvetle muhtemeldir ki Sayın Bakkal 10 ila 15. haftalarda kepenkleri kapatır.
Umarım yanılırım, umarım Bakkal Sivasspor ile sınıf atlar ve vizyonunu genişletilir. Ne diyelim; ı hope so....