sunu untmayalımkı turkıye de medya sadece 3 buyuklerı bılır ve tanır örnek bursa sampıyon oldu medya hala fenerbah cenın nasıl sampıyonlugu kacırdıgından bahsedıyor.... Bu işte vardır dıgıturk ün bır cıkarı...
Zengin külüpleri izlemek zorundamıyız diyerek Futbol federasyonuna ve liğ tv yöneticilerine sayısız mailler atmiştım.Olması gereken yapılacak anlaşılan.Sayısız TV kanalları vede teknolaoji dört nal ilerlerken İstanbul takımlarını izleme mecburiyeti sona erecek inşallah.Üstelik yayın hakkını elinde tutan kuruluş paraya para demez konuma gelir.
EN MANTIKLISI TEK MAÇ UYGULAMASI.MİSAL Bİ İNSAN FB LİYSE(ÖRNEK VERİYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN) SADECE FB NİN MAÇLARI İÇİN ABONE OLACAK VE FB İÇİN ÖDEME YAPACAK.
SİVASSPOR TARAFTARIYSA SADECE SİVASSPOR İÇİN ÖDEME YAPACAK..
BAK BAKALIM O ZAMAN HER EVDE Bİ LİGTV OLUYOMU OLMUYOMU
Seneye yurtiçinden ve yurtdışından en az 200 bin Sivaslı Sivasspor abonesi olursa o zaman ağırlığımızı gerçek rakamlarla hissettirebileceğiz! (Hesap basit ortalama 5 kişiden oluşan bir aileyi baz alırsak, 200 bin Sivasspor paketi abonesi 200,000*5=1,000,000 -bir milyon- Sivaslının ağırlığını o vakit Lig Tv'ye hissettirebiliriz. Altı milyonuz diyoruz ya bir milyonu Sivasspor'u takip eder herhalde!)
Hazır mıyız ''Sivasspor taraftarıyız, Sivasspor paketi almak istiyoruz!'' demeye?
BEN HAZIRIM,
KENDİ TAKIMIMI SEYRETMEK İSTİYORUM ARTIK...
Zengin külüpleri izlemek zorundamıyız diyerek Futbol federasyonuna ve liğ tv yöneticilerine sayısız mailler atmiştım.Olması gereken yapılacak anlaşılan.Sayısız TV kanalları vede teknolaoji dört nal ilerlerken İstanbul takımlarını izleme mecburiyeti sona erecek inşallah.Üstelik yayın hakkını elinde tutan kuruluş paraya para demez konuma gelir.
Olması gereken nihayet oldu.Ağustos sonu itibari ile liğTV sivasspor abonesiyim artık.Çevre illerde Sivassporu yine yalnız birakmam vede bırakmayacağız.