Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Brezilyalı Fransergio’ya Trabzonspor kanca attı. Trabzonspor defansının basit hatalar yapması nedeniyle yönetimin defansa iyi bir kaleci ve oyuncu arayışına girdiği ve Sivassporlu Fransergio’yu almayı planladığı öğrenildi. Öte yandan Sivasspor’un Trabzonspor’dan aldığı kaleci Petkoviç’ide Trabzonspor’un yeniden almak istediği belirtildi. Sivasspor menajeri Bülent Uygun “Bu konuda bana resmi bir başvuru olmadı,ama Sergio’yu sezon sonunda istediklerini duydum” dedi.
Öte yandan Menajer Bülent Uygun, 14 Kasım’da Fransa’da oynanacak olan Fas-Kamerun maçını izlemek için Fransa’ya gitti.
Futbolcularımıza talip olmaları bir bakıma sevindirici,bir bakımada iyi değil akıllarını çelmelerinden ve oyundan düşmelerine neden olabilir.Onun için yönetim ona göre bir politika uygulayıp, futbolcularımızı etki altından kurtarması lazım.