Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivassporumuz Kazanır 250 71,23%
Berabere Biter 72 20,51%
Bursaspor Kazanır 29 8,26%
Katılımcı sayısı: 351. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Bursaspor
Alt 23.08.2010, 21:36   #91
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Bursaspor

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursa Marmaranın şampiyonu Anadolunun değil.ts da Karadeniz olduğuna göre daha Anadolu dan şampiyon çıkmadı.

Yapma hemşerim Allah aşkına,bu nasıl bi düşünce anlamıyorum,bırakın bu cekememezlıklerı,bız kendı ısımıze bakalım bu tarz bı dusunce tarzı bıze yakısmıyo,seneye eskısehır sampıyon olsa,veya kayseri,ankaragücü bahanen ne olacak?
ayıptır ya surada macı tartısıyoruz gelıp gelıp su sıkıyosunuz muhabbete. bu tarz dusunceyı ve dusunce sahıplerını kınıyorum. yıgıdın hakkını yıgıde vereceksın. yıgıdoysan hazımsızlık yapmayacaksın takdır etmeyıde bıleceksın..
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 22:35   #92
15935758
Yeni Yiğido

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 15935758 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursaspor geçen senenin şampiyonu ve bu seneyede çok iyi basladılar. ama sivasspor da geçen sezona göre gayet iyi bence bu maç berabere biter
15935758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010, 22:39   #93
frkancelk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 frkancelk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet pozisyonları cömertce harcamazsa kazanırız ,bir de mehmet antalya maçında forvette yalnızdı aşırı orta saha kalabalığı vardı bir tane daha forvet olması iyi olur.
frkancelk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010, 22:40   #94
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapma hemşerim Allah aşkına,bu nasıl bi düşünce anlamıyorum,bırakın bu cekememezlıklerı,bız kendı ısımıze bakalım bu tarz bı dusunce tarzı bıze yakısmıyo,seneye eskısehır sampıyon olsa,veya kayseri,ankaragücü bahanen ne olacak?
ayıptır ya surada macı tartısıyoruz gelıp gelıp su sıkıyosunuz muhabbete. bu tarz dusunceyı ve dusunce sahıplerını kınıyorum. yıgıdın hakkını yıgıde vereceksın. yıgıdoysan hazımsızlık yapmayacaksın takdır etmeyıde bıleceksın..
Yazdıklarımda yanlış olan ne var.Hem ben seninle aynı düşünmek zorunda mıyım.Bu da benim düşüncem.Yazdıklarımın çekememezlikle ne alakası var.Ben Bursa neden şampiyon oldu.Keşke olmasaydı diye birşey mi yazdım.Sonuçta Bursa Marmara bölgesi takımı değil mi.Tabir şöyle olsa 4 büyük dışında şampiyon olan dense tamam.Anadolu dan mış ne anadolusu yav.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2010, 22:51   #95
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazdıklarımda yanlış olan ne var.Hem ben seninle aynı düşünmek zorunda mıyım.Bu da benim düşüncem.Yazdıklarımın çekememezlikle ne alakası var.Ben Bursa neden şampiyon oldu.Keşke olmasaydı diye birşey mi yazdım.Sonuçta Bursa Marmara bölgesi takımı değil mi.Tabir şöyle olsa 4 büyük dışında şampiyon olan dense tamam.Anadolu dan mış ne anadolusu yav.

O Bursa Osmanlının başkentliğini yapmış tam bir Anadolu şehridir. Artık kabul edelim Anadolunun ilk şampiyonu Trabzon-ikinciside Bursa..Allahım bizede 3. şampiyon Anadolu şehri olabilmeyi nasip etsin hemşerim.İşi 7 tane bölgeye yayarsan tabiki her şehrin bi bölgesi var ama olayın aslı bu değil bunu herkezde gayet iyi biliyo.
Bu arada ben sızde benım gıbı dusunun dıye bırsey soylemedım,dusuncenıze katılmadıgımı ve dusuncenızı kendıme gore ayıpladıgımı soyledım,sızde benı anlamazsınız ve ayıplarsınız gerekırse olur bıter
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 23:47   #96
Apocalyptica
Yeni Yiğido

Apocalyptica - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 Apocalyptica FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftarı maça çekmek lazım Bursayı taraftarla yıkmamız lazım.
Apocalyptica isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010, 23:56   #97
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BURSA YI ABARTMAYIN GÜRCEZ AZKALDI AVRUPA MAÇLARINA AMA BİZ YENCEİZ VE EVET YENMEMİZ ŞART
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010, 23:56   #98
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yorumlara dıkkat edıyorumda herkez bursayı hafıfe alıyor..aslında cok yanlıs yapıyor.gecen sezon tek bır galıbıyetımız yok hem kupada hem lıgde adamlar 4 kez hezımete ugrattı bızı...ve sunuda soyluyorum saglam defans saglam orta saha olmazssa bu mactada sonumuz hezımet olur.beraberlığı opup basımıza koyalım..
bursasporlu olduğum için söylemiyorum....yukarıda arkadaş çok iyi özetlemiş durumu...bursasporun takım itibari ile yapısı belli eklenen transferlerde oldukça güzel ve kaliteli kaldıki gecen yıldan bu yana gelen bir oyun kurgusu var ve istanbul takımları dahil bunu kırmayı beceren oldukça az...şunu demek istiyorum bursaspor hakikatten futbol oynuyor mükemmel bir defans orta saha ve herşeyden önemlisi ıkı kanatta harikalar yaratan iki çocuk ve sercan gibi bir adam var...sivassporu asla küçümsediğimden değil ama iki futbol takımı arasında belirgin farklar var..bursaspor değil küçümsenmek yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gerekli önlemler alınmazssa sivas çok büyük hayal kırıklığına uğrayabilir her iki takım içinde hayırlısı ne isi o olsun......
Alt 24.08.2010, 00:42   #99
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HİÇBİRİNİZİN YORUMUNA KATILMIYOM BİRKERE SİVASSPOR BURSAYI YENECEK HEMDE 3-0GİBİ NET BİR SKORLA BURSA KARDEŞMİŞ.NE KARDEŞİ SABAH AKŞAM DALGA GEÇİYORLAR BİZ SİVAS OLMAK BİZ SİVASA BENZEMEK.SİZDE HALA UYUYUN.BURSADAN İNTİKAMIMIZI ALMALIYIZ.ANADOLU FİLAN HİKAYE BURSAYA HAKEMLER YARDIM ETMESEYDİ RÜYASINDA ŞAMPİYON OLURDU.BİRKERE GS BİLE BUGÜN BURSAYI YENER
Sewgili Kardeşim:
Ewwela g.s dediğin takım bizi yenemedi bunu söylemeliyimsivasın bursayı 3-0 yenecek düşüncene saygıyla bakıyorum..olabilir neden olmasın...dalga geçme konusunda birkaç bir şey bilmeni isterim ''Biz sivassspor gibi olmayız''söyleminin içerisinde dalga geçilen yer neresidir anlayamadım burada anlatılmak istenen siz şampiyonluğa gittiğiniz yıldan sonraki sezon takımınız oldukça kötü bir sezon geçirdi..bursa bu duruma düşmeyecektir ve bununda birkaç sebebi vardır burada anlatılmak istenen şey budur bunda ne dalga nede başka bir şey yoktur..kaldıki bu söylemi biz bursalılar değil bizans medyası tartışmıştır bizans medyası söylemiştir:
Bursadan intikam alınacak gibi bir şeyler okudum sportif anlamda bursanın sizi yenmesinin intikamı olarak düşünüyorsan elbette olabilir tabi bunu her takım taraftarı ister ama sen dalga gecildiğini ve bunun sonucunda intikam alınmasını istiyorsun sanırım ..buradaki admin arkadaş az sonra yazacaklarımdan bıkmıştır her defasında yazıyorum bunları...bursada eskişehir ve ankaragücünden sonra açılan tek bayrak sivassporun bayrağıdır ..ve bursada küfürlü üçlümüzü es es ankaragücü ve sizlere yapmayız ve bursa siz şampiyonluğa koşarken tüm kent olarak arkanızda durdu destekledi hatta aç arşivleri bak istersen puan kaybettiğiniz hafta bursa istanbulda beşiktaştı sanırım çelme takıp sizin liderlik koltuğunda kalmanızı sağladı...şimdi soruyorum sana yukarıd ayazdıklarımın mı intikamını alacaksın bursadan:(
sivasta yaşayıp sivası tutmayan çok insan olduğunu duydum eğer bunlardan biri isen yazdıklarımı önemseme bu yazdıklarım gercek sivassporlu olan kişileredir ama öyle hissediyorum ki sende gerçek bir sivassporlusun...bu yüzdendirki isteyen istediği kadar ahkam kessin burada bizim kalbimizde birdir aklımızda onun için bırakalım bu boş işleri bakalım anadolumuzun liderliğine...
bursadan sewgiler
Alt 24.08.2010, 01:00   #100
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sewgili Kardeşim:
Ewwela g.s dediğin takım bizi yenemedi bunu söylemeliyimsivasın bursayı 3-0 yenecek düşüncene saygıyla bakıyorum..olabilir neden olmasın...dalga geçme konusunda birkaç bir şey bilmeni isterim ''Biz sivassspor gibi olmayız''söyleminin içerisinde dalga geçilen yer neresidir anlayamadım burada anlatılmak istenen siz şampiyonluğa gittiğiniz yıldan sonraki sezon takımınız oldukça kötü bir sezon geçirdi..bursa bu duruma düşmeyecektir ve bununda birkaç sebebi vardır burada anlatılmak istenen şey budur bunda ne dalga nede başka bir şey yoktur..kaldıki bu söylemi biz bursalılar değil bizans medyası tartışmıştır bizans medyası söylemiştir:
Bursadan intikam alınacak gibi bir şeyler okudum sportif anlamda bursanın sizi yenmesinin intikamı olarak düşünüyorsan elbette olabilir tabi bunu her takım taraftarı ister ama sen dalga gecildiğini ve bunun sonucunda intikam alınmasını istiyorsun sanırım ..buradaki admin arkadaş az sonra yazacaklarımdan bıkmıştır her defasında yazıyorum bunları...bursada eskişehir ve ankaragücünden sonra açılan tek bayrak sivassporun bayrağıdır ..ve bursada küfürlü üçlümüzü es es ankaragücü ve sizlere yapmayız ve bursa siz şampiyonluğa koşarken tüm kent olarak arkanızda durdu destekledi hatta aç arşivleri bak istersen puan kaybettiğiniz hafta bursa istanbulda beşiktaştı sanırım çelme takıp sizin liderlik koltuğunda kalmanızı sağladı...şimdi soruyorum sana yukarıd ayazdıklarımın mı intikamını alacaksın bursadan:(
sivasta yaşayıp sivası tutmayan çok insan olduğunu duydum eğer bunlardan biri isen yazdıklarımı önemseme bu yazdıklarım gercek sivassporlu olan kişileredir ama öyle hissediyorum ki sende gerçek bir sivassporlusun...bu yüzdendirki isteyen istediği kadar ahkam kessin burada bizim kalbimizde birdir aklımızda onun için bırakalım bu boş işleri bakalım anadolumuzun liderliğine...
bursadan sewgiler
bursa her zamn bızım yanımızda olmustur hatta 3 sene oncekı sezon acılıs macında lazanyaların sahaya gırdıgı mactan sonra da hep yanımızda olmustu bursa ıle lazanyaların bursada oynadıgı lıg macında macın 58. dksında sivas dıye bagırmıslardı o anı hıc unutmuyorum teşekkurler bursa ...

maca gelınce tabıkı kazanmak ıstıyoruz umarım kazanırız ama dostca bır mac olacagından suphem yok bursaya da bızım mac harıc tum maclarda en ıcten dıleklerımle başarılar dılıyorum...

Etiketler
sivassporbursaspor