Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı
HİÇBİRİNİZİN YORUMUNA KATILMIYOM BİRKERE SİVASSPOR BURSAYI YENECEK HEMDE 3-0GİBİ NET BİR SKORLA BURSA KARDEŞMİŞ.NE KARDEŞİ SABAH AKŞAM DALGA GEÇİYORLAR BİZ SİVAS OLMAK BİZ SİVASA BENZEMEK.SİZDE HALA UYUYUN.BURSADAN İNTİKAMIMIZI ALMALIYIZ.ANADOLU FİLAN HİKAYE BURSAYA HAKEMLER YARDIM ETMESEYDİ RÜYASINDA ŞAMPİYON OLURDU.BİRKERE GS BİLE BUGÜN BURSAYI YENER
|
Sewgili Kardeşim:
Ewwela g.s dediğin takım bizi yenemedi bunu söylemeliyimsivasın bursayı 3-0 yenecek düşüncene saygıyla bakıyorum..olabilir neden olmasın...dalga geçme konusunda birkaç bir şey bilmeni isterim ''Biz sivassspor gibi olmayız''söyleminin içerisinde dalga geçilen yer neresidir anlayamadım burada anlatılmak istenen siz şampiyonluğa gittiğiniz yıldan sonraki sezon takımınız oldukça kötü bir sezon geçirdi..bursa bu duruma düşmeyecektir ve bununda birkaç sebebi vardır burada anlatılmak istenen şey budur bunda ne dalga nede başka bir şey yoktur..kaldıki bu söylemi biz bursalılar değil bizans medyası tartışmıştır bizans medyası söylemiştir:
Bursadan intikam alınacak gibi bir şeyler okudum sportif anlamda bursanın sizi yenmesinin intikamı olarak düşünüyorsan elbette olabilir tabi bunu her takım taraftarı ister ama sen dalga gecildiğini ve bunun sonucunda intikam alınmasını istiyorsun sanırım ..buradaki admin arkadaş az sonra yazacaklarımdan bıkmıştır her defasında yazıyorum bunları...bursada eskişehir ve ankaragücünden sonra açılan tek bayrak sivassporun bayrağıdır ..ve bursada küfürlü üçlümüzü es es ankaragücü ve sizlere yapmayız ve bursa siz şampiyonluğa koşarken tüm kent olarak arkanızda durdu destekledi hatta aç arşivleri bak istersen puan kaybettiğiniz hafta bursa istanbulda beşiktaştı sanırım çelme takıp sizin liderlik koltuğunda kalmanızı sağladı...şimdi soruyorum sana yukarıd ayazdıklarımın mı intikamını alacaksın bursadan:(
sivasta yaşayıp sivası tutmayan çok insan olduğunu duydum eğer bunlardan biri isen yazdıklarımı önemseme bu yazdıklarım gercek sivassporlu olan kişileredir ama öyle hissediyorum ki sende gerçek bir sivassporlusun...bu yüzdendirki isteyen istediği kadar ahkam kessin burada bizim kalbimizde birdir aklımızda onun için bırakalım bu boş işleri bakalım anadolumuzun liderliğine...
bursadan sewgiler