Cevap: Sivasspor-Bursaspor
Bu sene Allah kısmet ederse Sivas'ta ünv. okuyacağım,ben Sivas'ta bize daha iyi gözle bakılır fazla zorluk çekmem diyordum atkımla formamla gezerken ama sanırım sorun çıkacak gibi,Sivas'ın maçlarına gitmeyi düşünüyordum,burada bizim Sivas'a ne kadar destek olduğumuzu kıskançlık yapmayıp Sivas'ın şampiyon olup bizansı devirmesini ne kadar çok istediğimizi bilmeyen kişiler var,hatta bu kişiler Bursa'ya 3 atmaktan taraftar desteğinden falan bahsediyor,bir kaç tarafsız arkadaş var umarım Sivas halkıda bu arkadaşlar gibi düşünüyordur,alkışlarla geliriz alkışlarla döneriz,çünkü biz Sivas'ı böyle karşılamıştık..
Bursa'nın anadolu takımı olmadığını söyleyen arkadaşta kusura bakmasın ben onun Sivasspor'lu olduğuna inanmıyorum,gönlünde mutlaka bi ist takımı yatıyordur..
Kusura bakmayın yorumlarım uslubum sert olabilir biraz ama yapılan yorumlara dayanamayıp üye oldum ve bir anlık sinirle yazdım bunları..
Ben Sivas'ın bizi güzel karşılayacağına eminim,Sivas kafaya oynadığında zaten sempati oluşturmuştu bende,o sene Sivasspor'luydum,bu senede Sivas'ta bulunmak zorunda olduğum için Sivas'ı diğer Bursa'lı arkadaşlarımdan daha fazla destekleyeceğim,umarım hayal kırıklığına uğramam..
Ayrıca migroArmis kardeş,profilindeki logo yanlış =))
|