Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivassporumuz Kazanır 250 71,23%
Berabere Biter 72 20,51%
Bursaspor Kazanır 29 8,26%
Katılımcı sayısı: 351. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Bursaspor
Alt 24.08.2010, 01:04   #101
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Bursaspor

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazdıklarımda yanlış olan ne var.Hem ben seninle aynı düşünmek zorunda mıyım.Bu da benim düşüncem.Yazdıklarımın çekememezlikle ne alakası var.Ben Bursa neden şampiyon oldu.Keşke olmasaydı diye birşey mi yazdım.Sonuçta Bursa Marmara bölgesi takımı değil mi.Tabir şöyle olsa 4 büyük dışında şampiyon olan dense tamam.Anadolu dan mış ne anadolusu yav.

marmaranın güney güneydoğu ve batısı bursa balıkesir çanakakle adapazarı yalova ve bahsettiğin karadeniz bölgesi avrupa kıtasındamı?
Alt 24.08.2010, 01:12   #102
ege-gül
Yeni Yiğido

ege-gül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 ege-gül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HİÇBİRİNİZİN YORUMUNA KATILMIYOM BİRKERE SİVASSPOR BURSAYI YENECEK HEMDE 3-0GİBİ NET BİR SKORLA BURSA KARDEŞMİŞ.NE KARDEŞİ SABAH AKŞAM DALGA GEÇİYORLAR BİZ SİVAS OLMAK BİZ SİVASA BENZEMEK.SİZDE HALA UYUYUN.BURSADAN İNTİKAMIMIZI ALMALIYIZ.ANADOLU FİLAN HİKAYE BURSAYA HAKEMLER YARDIM ETMESEYDİ RÜYASINDA ŞAMPİYON OLURDU.BİRKERE GS BİLE BUGÜN BURSAYI YENER

Biz sivasspor gıbı olmayacagız demecınden bır alay konusu hıssetmedım.soylenmek ıstenen bız sıvasspor gıbı takımın ıskeletını bozmayacagımız gıbı gereklı transferle altarnatıfı bol olan bı kadro kurarark yenı sezondada lıderlıge oynayacagız gıbı bısey anladım kı hıcde haksız bı demec degıl. yalan mı yanı ertugrul hoca keramet bende ben kımı alırsam yıldız olur demedı bulent hoca gıbı şovanıstlık yapmadan ayagı yere saglam basarak yıne guzel bı kadro kurdular. bız blıcayı hemen bedavaya sattık,ıskelet kadroyu bedavaya dagıttık,yerını dolduramadık,onlar ne yaptılar yıldızlarını buyuk baskılara ragmen satmadıkları gıbı takıma faydalı transferler yaparak altarbatıflerı arttırdılar,eksıklıklerı doldurdular. bunu dıle getırerek bızlem alaymı ettıler yanı. fıkrınıze katılmıyorum ve bursasporuda tebrık edıyorum hakettıler ve sampıyon oldular,bu sezonda ıddaalı oldukları kesın.

maça gelınecek olursa bursaya sempatı duysakda bu 90 dakıkada bursayı yenmek ıcın elımızden gelenı yapmalıyız macın sonunda gulen bız olmalıyız. ama bıze bunca zaman destek vermıs bursalı arkadaslarada hakettıklerı centılmenlıgı gostermelıyız dıye dusunuyorum ben.ıcımden bı hıs bu macı kazanacagımızı soyluyor .bursa ıyı takım ama bızde kendı evımızde hıc de hafıfe alınacak bı takım degılız bu sene
ege-gül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ege-gül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 01:14   #103
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bursa her zamn bızım yanımızda olmustur hatta 3 sene oncekı sezon acılıs macında lazanyaların sahaya gırdıgı mactan sonra da hep yanımızda olmustu bursa ıle lazanyaların bursada oynadıgı lıg macında macın 58. dksında sivas dıye bagırmıslardı o anı hıc unutmuyorum teşekkurler bursa ...

maca gelınce tabıkı kazanmak ıstıyoruz umarım kazanırız ama dostca bır mac olacagından suphem yok bursaya da bızım mac harıc tum maclarda en ıcten dıleklerımle başarılar dılıyorum...
iyi dileklerine bende katılıyorum lakin benim derdim maçın sonucu falan değil...buradaki arkadaşların bir çoğu galibiyete şartlanmış3-0 2-0 1-0 yazmışlar bunlar siz sivasspor takım taraftarlarının inancını gösterir sivas bana 5 tane atsada ben gocunmam atan bellidir çünkü..benim takıldığım konu bursa halkının sivasa verdiği destek ve sewginin bir kaç kişide olsa gözardı edildiğidir kim kazanırsa kazansın biz kazanmış olacağız kim kazanırsa kazansın siz kazanmış olacaksınız..bu cümlemi içinde bizans takımı olmayan her takımın taraftarına yazarım..sivasspora biraz daha içten yazarım hepsi bu.....
Alt 24.08.2010, 01:20   #104
Dayrace16
Yeni Yiğido

Dayrace16 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Dayrace16 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu sene Allah kısmet ederse Sivas'ta ünv. okuyacağım,ben Sivas'ta bize daha iyi gözle bakılır fazla zorluk çekmem diyordum atkımla formamla gezerken ama sanırım sorun çıkacak gibi,Sivas'ın maçlarına gitmeyi düşünüyordum,burada bizim Sivas'a ne kadar destek olduğumuzu kıskançlık yapmayıp Sivas'ın şampiyon olup bizansı devirmesini ne kadar çok istediğimizi bilmeyen kişiler var,hatta bu kişiler Bursa'ya 3 atmaktan taraftar desteğinden falan bahsediyor,bir kaç tarafsız arkadaş var umarım Sivas halkıda bu arkadaşlar gibi düşünüyordur,alkışlarla geliriz alkışlarla döneriz,çünkü biz Sivas'ı böyle karşılamıştık..

Bursa'nın anadolu takımı olmadığını söyleyen arkadaşta kusura bakmasın ben onun Sivasspor'lu olduğuna inanmıyorum,gönlünde mutlaka bi ist takımı yatıyordur..

Kusura bakmayın yorumlarım uslubum sert olabilir biraz ama yapılan yorumlara dayanamayıp üye oldum ve bir anlık sinirle yazdım bunları..

Ben Sivas'ın bizi güzel karşılayacağına eminim,Sivas kafaya oynadığında zaten sempati oluşturmuştu bende,o sene Sivasspor'luydum,bu senede Sivas'ta bulunmak zorunda olduğum için Sivas'ı diğer Bursa'lı arkadaşlarımdan daha fazla destekleyeceğim,umarım hayal kırıklığına uğramam..

Ayrıca migroArmis kardeş,profilindeki logo yanlış =))
Dayrace16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dayrace16'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2010, 01:25   #105
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi dileklerine bende katılıyorum lakin benim derdim maçın sonucu falan değil...buradaki arkadaşların bir çoğu galibiyete şartlanmış3-0 2-0 1-0 yazmışlar bunlar siz sivasspor takım taraftarlarının inancını gösterir sivas bana 5 tane atsada ben gocunmam atan bellidir çünkü..benim takıldığım konu bursa halkının sivasa verdiği destek ve sewginin bir kaç kişide olsa gözardı edildiğidir kim kazanırsa kazansın biz kazanmış olacağız kim kazanırsa kazansın siz kazanmış olacaksınız..bu cümlemi içinde bizans takımı olmayan her takımın taraftarına yazarım..sivasspora biraz daha içten yazarım hepsi bu.....
her bursalı nasıl sıvası sevmıyor desteklemıyorsa her sıvaslıda bursayı sevmiyor desteklemiyor... ama bız genele bakalım cunku genelde ıkı taraftar grubu da bırbırlerını sevıyor ve bırbırlerının başarılı olmasını istiyor onun ıcın şahıslara kişilere baglı kalmadan genelı gozumuzun onune almalıyız... keşke butun anadolu takımları bırbırını desteklese, anadolu takımlarının taraftarları bırbırıne sahıp cıksa İTsanbul takımlarına karşı...
Alt 24.08.2010, 01:29   #106
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Dayrace16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sene Allah kısmet ederse Sivas'ta ünv. okuyacağım,ben Sivas'ta bize daha iyi gözle bakılır fazla zorluk çekmem diyordum atkımla formamla gezerken ama sanırım sorun çıkacak gibi,Sivas'ın maçlarına gitmeyi düşünüyordum,burada bizim Sivas'a ne kadar destek olduğumuzu kıskançlık yapmayıp Sivas'ın şampiyon olup bizansı devirmesini ne kadar çok istediğimizi bilmeyen kişiler var,hatta bu kişiler Bursa'ya 3 atmaktan taraftar desteğinden falan bahsediyor,bir kaç tarafsız arkadaş var umarım Sivas halkıda bu arkadaşlar gibi düşünüyordur,alkışlarla geliriz alkışlarla döneriz,çünkü biz Sivas'ı böyle karşılamıştık..

Bursa'nın anadolu takımı olmadığını söyleyen arkadaşta kusura bakmasın ben onun Sivasspor'lu olduğuna inanmıyorum,gönlünde mutlaka bi ist takımı yatıyordur..

Kusura bakmayın yorumlarım uslubum sert olabilir biraz ama yapılan yorumlara dayanamayıp üye oldum ve bir anlık sinirle yazdım bunları..

Ben Sivas'ın bizi güzel karşılayacağına eminim,Sivas kafaya oynadığında zaten sempati oluşturmuştu bende,o sene Sivasspor'luydum,bu senede Sivas'ta bulunmak zorunda olduğum için Sivas'ı diğer Bursa'lı arkadaşlarımdan daha fazla destekleyeceğim,umarım hayal kırıklığına uğramam..

profilimdeki logodan bahsederek başlayayım istersen..biliyorsun bursasporun logosu regısterli bir başka deyişle patentli yasal olmayan hiç bir ürünün veya net ortamında kulanılan hiç bir logonun gerçeğini basıp piyasaya süremiyorlar bu söylediklerim bursastorla ilgili bunun bilincinde olduğum için logodaki yıldızların diziliş sırasına ve renklerine bakmıyorum artık sebebi budur...
şimdi senin yorumunu okudumda iş senin bildiğin gibi değil ben sivas şampiyonluğa gittiğinden bu yana buraya üyeyim ve buradaki sivaslı arkadaşlara bursanın sivasa tawrını anlatmaya çalışıyorum aslında hemen hemen hepsi biliyor bunu ama unutma net ortamındasın burada herkez istediği yorumu yazabilr bundan kimseyi sorumlu tutamassın destekte vermiş olsak bursayı sewecek diye bir mecburiyetide yokherkesin unutma.... sen bunlara takılma git ve üniversiteni rahatca sivasta oku sivasa hiç gitmedim ama bursada çoksivaslı dostum var ordan biliyorum gerçek sivaslı gerçek sivassporlu we herşeyden önemlisi yiğidin harmanlandığı yer sahiplenir seni orasıda anadolu toprağı............
Alt 24.08.2010, 01:30   #107
jaguar19
Acemi Yiğido

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 jaguar19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursa Marmaranın şampiyonu Anadolunun değil.ts da Karadeniz olduğuna göre daha Anadolu dan şampiyon çıkmadı.
Türkiyenin asya kıtasında kalan toprakları anadoludur.
Yani kadıkköyde olan fenerbahçe bile normalde anadolu takımıdır tabiki kağıt üzerinde.Ama istanbulda olunca anadolu takımından sayılmıyor.

Bursa da anadolu takımı ts de göstepe de.
jaguar19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 01:37   #108
Dayrace16
Yeni Yiğido

Dayrace16 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Dayrace16 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaten farkındaysan yafta yapıştırmadım,net ortamında olduğumu bende biliyorum elinin altında klavyesi olan yazıyor,yazımı daha detaylı okursan ne demek istediğimi anlarsın,üslübüm sert farkındayım o yüzden diğer arkadaşlarda yanlış anlamış olabilir,anlatmak istediğimi tek bir cümlede geçiyim umarım daha açıklayıcı olur..

''Umarım Sivas halkı burada yazan arkadaşlar gibi düşünmüyordur,umarım düşünmüyordur ki hayal kırıklığına uğramam''

Sivas'ın da kötü bir yer olduğunu düşünseydim zaten tercihlerimlerinde yerini almazdı =)
Dayrace16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 01:40   #109
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Bence zamanla bu fıkrınız degısecektır. Sivassporlular misafirine öğrencisine karşı tavır yapmazlar.Dikkat ederseniz maçlarımıza Sivasda okuyan Bursa'lı arkadaslar sureklı atkılarıyla rahatlıkla gırıp bızlerın ıcınde macları ızleyebılıyorlar. Ve şunu iyi ayırt etmek lazım, bu dedıklerım sadece Sivasspor'u tutanlar ıcın gecerlıdır. Bazıları(ucıstanbulcular) bazı durumlarda Sivassporumuzun arkasına sıgınarak kısısel ofkelerını sergıleyebılmektedırler. Bursanın bıze karsı olan destegını sureklı soyluyorsunuz ama Sivassporluların da buyuk cogunlugunun sizi sampıyonluk yolunda destekledıgını pek duyamıyorum son zamanlar.sızın maclarınızda bızden bır cok arkadasın stadlarda sıze destek verdıgını bılıyorum.hatta ıdmanlarınıza bıle katıldıgını bılıyorum. bu azınlıklar kadar genel cogunlugun sıze karsı olan sempatısını sızınde unutmamanız gerektıgını dusunuyorum. O yuzden buraya gonul rahatlı ıle gelebılırsınız,zamanla sızde daha ıyı anlarsınız.Sivas'da Kayserı ve Trabzon taraftarlarına karsı bı tepkıden bahsedılırse buna onay vermesemde yalnıs demem ama Bursaya karsı oyle bı tavır oldugunu kabul etmıyorum.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 01:41   #110
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Zaten farkındaysan yafta yapıştırmadım,net ortamında olduğumu bende biliyorum elinin altında klavyesi olan yazıyor,yazımı daha detaylı okursan ne demek istediğimi anlarsın,üslübüm sert farkındayım o yüzden diğer arkadaşlarda yanlış anlamış olabilir,anlatmak istediğimi tek bir cümlede geçiyim umarım daha açıklayıcı olur..

''Umarım Sivas halkı burada yazan arkadaşlar gibi düşünmüyordur,umarım düşünmüyordur ki hayal kırıklığına uğramam''

Sivas'ın da kötü bir yer olduğunu düşünseydim zaten tercihlerimlerinde yerini almazdı =)
uğramayacağına garanti veriyorum...

Etiketler
sivassporbursaspor