Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı
''Çünkü bizim geçen sene kümede kalmamızdaki birinci etken taraftarımızdır''
Sen git Tum,bilica,diallo,sylla,murat erdogan vs..sat. transfer yapma küme düşmemizin sebebi taraftar de.bu taraftarki kümeye oynadıgın zaman bile sonuna kadar destek verdi.ama sen suçu taraftara at.senın taraftarın tshabalala die bağırıyor bu sesi duyupta 1 milyon euro'na kıyamıyorsun bırak bu işi FİKO BEY..
|
Fikret Ünsal´da o kadar para oldugunu sanmiyorum ama ,zamansiz ve yersiz demec verdigini ,bütün taraftar biliyor.Tshabalala transfer haberini ortaya atan bizzat kendisidir.Bu hususda tek bir demec yok.Neden yok verdikleri paraya Afrika´lilar bile gülmüstür.Onlarin gayesi futbolcu almak degil,aliyormus gibi görünmek.Iki yil önce M.Yildiz´i GS´ye 5 Milyon Euro´ya satmak isteyen zihniyet nerede.Ben Antalya macini seyrettikden sonra ve bilhassa M.Yildiz´in kacirdigi gollerden sonra;Tshabalala´yi hemen getirtirdim.Lig maclarinin naklen verilmesi bazi seyleri su üzerine cikarmayida sagliyor.Ceyhun sinirlerine hakim olamiyan bir futbolcu,bunu Antalya macinda herkes gördü.Sayet bu siniriyle takima uyum sagladi diye kastediyorsa .Bizde sana derizki taraftar olarak ,daha cok gencsin ,toysun büyüde gel.Iste böyle Fikret´cigim ,olaylara objektif bakmasini sende bir gün ögreneceksin.Tabi taraftarin sana karsi tahammülü kalirsa.