Alıntı:
xbursasporlux Nickli Üyeden Alıntı
bütün sivaslı arkadaşlara bursadan selamlar saygılar. hemen hemen bütün maç yorumu yazan arkadaşların yazılarını okudum. bazı arkadaşlarımız çok gzl şeylar yazmışlar bazı arkadaşlarımızda malesef bursspor taraftarlarının içindede olan biraz fanatizim içeren yazılarda yazmışlar . arkadaşlar biz bursspor olarak biliyosunuz ne mutluki geçen yılı şampiyon olarak bitirdik tarihte yerimizi aldık. ama şunu bilinki bu devrimin gerçek mimarı yani temelini atan sivassoprdur bu bursadada biliniyor ve kabulleniliyor.tarih bursaspordan bahsederken sivassporu asla unutmayacaktır bundan emin olmanızı isteriz ben en azından ve benim gibi burssporlular ileride bunu çocuklarına ve torunlarına anlatacaktır .bu fitili sivassporun ateşlediğini söyleyecektir .bundan emin olabilirsiniz. o yaşadığınız ve yaşattığınız 3 yılı unutmak mümkün olmayacaktır bize ve türk futboluna inşşallah yine o eski günlere dönersiniz ve futbolumuzu istanbul tekelinden bu ruhla bu düşük bütçelerle bu inançlarla hep beraber kurtarırız bu haftaki maçımıza gelince tabiki bizde sizler gibi kazanmak istiyoruz.ama kardeşçe, centilmence, kavgasız, küfürsüz hak eden kazanır inşşllh saygılar sevgiler
|
sivasspor taraftarının geneli tarafından sempati ile bakılan bursasporlu arkadaşların gayet akıllı, mantıklı, efendice ve ağırbaşlı yorumları beni ziyadesiyle mutlu ediyor.
cumartesi maç sonucu ne olursa olsun, bu dostluk ve iyi niyetin eksilmeyeceğini düşünüyorum. geçen yıl 4 kez yenildiğimiz halde bu bizim bursa'ya bakışımızı etkilemediyse demek ki karşılıklı anlayış ve sempati gayet güçlü aramızda. Allah bozmasın ne deyim.