Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Takıma yeni katılan isimlerin çok isabetli transferler olduğunu söyleyen Ünsal, ''Yeni transferler kelimenin tam anlamıyla 'cuk' diye yerine oturdu'' ifadesini kullandı.
Yeni transferleri Ceyhun'un performansının da kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Ünsal, ''Ceyhun her zaman Türkiye'nin en iyi futbolcularından biriydi ama hep şanssızlıklar yaşamış. Aslında Ceyhun'u da Beşiktaşlı Yusuf gibi, Sergen gibi Türkiye'nin heba edilen değerlerinden biri olarak görüyorum. Türk futbolu adına da gerçekten bugüne kadar büyük kayıp olmuş ama bugünden itibaren bence kazanç olacaktır'' dedi.
|
Ne oldu Fikret Efendi,
Hani yeni katılanlar Cuk diye oturmuştu sesiniz soluğunuz kesildi bakıyorumda.
Yeni katılanlar Cuk diye oturtmuş olmasın!
Ceyhunun performansı mutlu etmişmiş. komik olma dün gördük ne kadar rezil bir performansı olduğunu.
15 takım değiştirmiş adama sorarlar, niye 15 tane takım dolaştında birinde tutunamadım diye. 15 takımmı hatalıydı yoksa sendemi hata vardı acaba demezlermi.
Bu adamda istikrar olsa zaten ordan oraya gezip durmazdı. ama o adamda istikrar olmadığını görecek vizyon sizde olmadığı için işte böyle durumlara düürseniz bir gün.
Fikret Ünsal gibi adamların içinde bulunduğu bir yönetim kurulundan ne beklenirki zaten.
Bu bozuk üslüpla nasıl gazeteci olmuş bende şaşıyorum.
Benim gazetem olsa bırak bu adama bırak görev vermeyi gazete bile dağıttırmam şahsen.
Fikret bey bir maça bakarak konuşmakla olmuyormuş bu işler demekki.
bak bugün tarihi skor yiyip rezil oldu takım sayenizde.
şimdide çık konuşda görelim.
Ne söylersen söyle farketmez, ister Cak Cuk de ister Şak Şuk.
Ama bi sefer olsun başkasını suçlamadan biz bu işi bilmiyoruz diyebiliyormusun ondan haber verin.