Cevap: Trabzonspor-SİVASSPOR
Maç trabzonspor forvetiyle sivasspor defansı arasında geçebilir..Sivassporun orta sahasının direnci maçın kaderini tayin edecek..Hoca inşallah bu maçta Suarez ve Keita yı en azından ilk 18 de düşünür..Bu 2 oyuncu maçın ilerleyen dak. larında ,bilhassa takım düşüşe geçtiğinde takıma yardımcı olacak oyunculardır...Trabzonsporun seyirci baskısıyla neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz...Umarım M. yıldız o maça kadar kendini toparlar...Sivasspor bu maçta kontrollü ve kontratak futbolu oynayacak..İnşallah erken gol yemeyiz..Yenecek erken bir gol sivassporun direncini kırıp oyun disiplininden uzaklaştırabilir..Sivasspor Bursa maçında 80. dak. da yediği golden sonra hem oyundan düşmüş,hemde oyun disiplininden uzaklaşmıştı..Bunun sonucunda Sercan'la Bursa 2 tane mutlak gol pozisyonundan yararlanamamıştı...Sivasspor eğer ilk yarım saat ve 2. yarının ilk 15. dak. gol yemezse puan çıkarabiliriz diye düşünüyorum...Bu maçta maçın kilit oyuncuları Cihan,Kalecimiz ve de Ferhat olur diye düşünüyorum...İnşallah Mesut Hoca Ferhat in önünde oynayacağı oyuncuyu iyi seçer..Trabzonspor geçen yıl Ferhat'ın kanadını otobana çevirmişti..Kaleci Ramoviç'de inşallah gününde olur...Sivasspor bu maçta mutlaka 2 tane ön libero kullanmalı...Kadir'in yanına kimi koyacağını artık hoca düşünsün;çünkü artık tarftarın orada kimin oynamasını istediğini uçan kuş bile duydu;umarım hoca da duymuştur..Sivasspora Trabzonspor maçında başarılar diliyorum..
|